2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar kıpırdanmalar hissetmeye başladınız mı . Benim tam göbek delimin alt kısmında arada seyirmeler olmaya başladı sanki
Ben de içimde kelebek kıpırtısı balık kıpırtısı gibi hissediyorum ama emin değilim barsak hareketi midir acaba diye düşünüyorum

Tekme şuan zaten mümkün değil ama bence varlığını hissetmeye başlamış olabilirsin tabikiDamar atması, bağırsak hareketi kas seğirmesi olsa anlarsın zaten. Ben genelde balık çırpınması süzülmesi gibi bir şey hissediyorum göbeğimin alt tarafı ve kasık arasında ve iki haftadır hissediyorum. İkinci bebeğim olduğu için daha eminim artık bebiş mi başka bişey mi diye. İlk bebeğimde çok daha geç hissetmiştim ama onunkinin daha farklıydı ritmi.

Ben de içimde kelebek kıpırtısı balık kıpırtısı gibi hissediyorum ama emin değilim barsak hareketi midir acaba diye düşünüyorum
Bence onu anlarsınız çok anlık oluyo bi anda bende balık hızlıca lupp diye geçmiş gibi hissediyorum. Kelebek çırpması gibi henüz olmadı o ilk bebeğimin ritmiydi

Canim kıza benzettim ama cok zor secmesi doktor pek guzel cekmemiş
Erkek olunca benim karnım tüylenir aslında ben de bu yüzden sadece kız olabileceğini düşünüyorum tüylenme olmadı henüz. Elimdeki tek foto bu altıncı hf dan da var o daha belirsiz. Hep solda acı baskı vardı ama şuan kıpırdamayı genelde sağ kasığa yakın duyuyorum. Hayırlısı ama kız olursa farklılık olmuş olur

Aaa kızlar ikinci çocuğu olanlar hissetmeye başlamış darısı bize

Rabbim gönlüne göre versin diyorum ya zor tahmin etmesi başka ultrason olsaydi iyidi doktor kotu cekmiş

Benimki doktor erkek dedi hakkaten basindan beri ben hayatimda bu kadar kıllanmadim basindan beri yüzüm cok kotu olud gozenekler falan ama simdi parliyorum

Benimki doktor erkek dedi hakkaten basindan beri ben hayatimda bu kadar kıllanmadim basindan beri yüzüm cok kotu olud gozenekler falan ama simdi parliyorum
Ben oğlumda karnımı banyoda görünce bi şok olmuştum çok şükür döküldüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…