2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tulum çok tatli benim el isi becerim yok malesef

annem biseyler yapiyor bana sagolsun
Evet ben idare ediyorum bu konuda Çeyizimin bi kısmını ben yaptım. Benim de annem yapıyor yapabildiğim kadar da ben yapcam inşAllah

Hiç bilmiyorum ki canım benim ilk bebek tecrübeli anneler varsa onlar daha iyi bilir aslında. Battaniyeden daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum battaniye sürekli açılıyor ve dolanıyor
Battaniye daha kullanışlı olur canim benim fikrim bu yönde bir cocuk annesi olarak buda ekstradan olsun istersen guzel olur tabi

Battaniye daha kullanışlı olur canim benim fikrim bu yönde bir cocuk annesi olarak buda ekstradan olsun istersen guzel olur tabi
Bunu kullandın mı hiç ? Battaniye daha mı kullanılışlı ? Yeğenimi bebekleri felan taşırken düşünüyorum da sürekli açılıyor dolanıyor

Ee cnm biye yğkleniyosun o kadar ki ZTen koronadan dolayı gelen giden yoktur da eve ayaklarını suya soktuysan üşümüş olabilirsin dinlenince gecmezse yarın doktoruna ara hemen bsy olmaz allahın izniyle korkma ama bi daha da zorlama kendni böle yazık günah

Bunu kullandın mı hiç ? Battaniye daha mı kullanılışlı ? Yeğenimi bebekleri felan taşırken düşünüyorum da sürekli açılıyor dolanıyor
Ben normal
Ben alize pofuduk battaniye ve normal battaniyelerden kullandım canim böyle portbebe şeklinde değil hazir portbebe lerden kullandım kızımda

Cnm port bebe kullanışlı oluyor mu ?

Olmaz inşallah canim ama hemen doktoru arasan iyi olur gibi..

bebek arabası için port bebe mi soruyorsun ?
eğer o ise ben çok kullandım iki çocuğumda da şimdi bebek arabası portbebe fln yok yeni alacağım inşallah . O kadar kullanışlı yani.

Hiç bilmiyorum ki canım benim ilk bebek tecrübeli anneler varsa onlar daha iyi bilir aslında. Battaniyeden daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum battaniye sürekli açılıyor ve dolanıyor

ben ilkinde de birşey örmeyi düşünmemiştim hiç . Kendimde yünlü birşey pek kullanmıyorum . Sonra zaten oğlumun alerjik olduğunu öğrenince yünlü , tüylü şey hiç kullanamadım. Kışın kazak dahil yünlü hiç birşey kullanmadım . Battaniyeleride hep pamuklu olanlardan kullandım

Yarına kadar devam ederse kesin giderim ztn yanına doktorun.bi daha mı asla zatenn.

bebek arabası için port bebe mi soruyorsun ?
eğer o ise ben çok kullandım iki çocuğumda da şimdi bebek arabası portbebe fln yok yeni alacağım inşallah . O kadar kullanışlı yani.

Cnm örgü olandan bahsediyorum arkadaş model atmisti ama senin bahsettiginde hep aklımdaydı bebek arabasindaki port bebe, şu düz olan ana kucağı olmayan,onu nasıl kullandin bana gereksiz bir parça geldi örnek verirsen sevinirim.

2 saattir uzanmışım ayaklarımın altına da yastık koydum biraz daha iyiyim.doktoru arim mi bilemedim.o lekeden sonra tekrar gelmedi çok şükür inş da hiç gelmez bi daha öyle korktum ki anlatamam.
2 saattir uzanmışım ayaklarımın altına da yastık koydum biraz daha iyiyim.doktoru arim mi bilemedim.o lekeden sonra tekrar gelmedi çok şükür inş da hiç gelmez bi daha öyle korktum ki anlatamam.
Sevimdim canim dikkat et birdaha iş falan yok sana yasak

Ben ikisinde de ilk zamanlar beşik niyetine kullandım . İkinci çocuğumda iki aylıkken şehir dışı seyahatimiz olmuştu o zaman bebek arabasını yanıma almadım sadece portbebeyi yanıma almıştım , iyi ki almışım .
ilk zamanlar portbebeyi kullanıyorum çünkü çoğu zaman uyuyorlar ve anakucağı düz değil omurgaları için onu kullanıyorsan bir süre sonra düz bir yere yatırman gerekiyor .

Sete bayıldım çok güzelmiş sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah

Ben normal

Ben alize pofuduk battaniye ve normal battaniyelerden kullandım canim böyle portbebe şeklinde değil hazir portbebe lerden kullandım kızımda
Anladım canlar ben yapcam yapabilirsem heves ettim

Allah korusun yinede canım birden yüklenme azar azar yap nolucak senden bebeğinden kıymetli değil. Biz sanıyoruz ki vücudumuz aynı vücut enerjimiz aynı enerji ama öyle değil. Dinlen bol bol için rahat etmezse doktorunu ara.

Aradım canım ağrılarım devam ediyor.gidip acilden proluton iğne vurdurdum yarına kadar devam ederse gel dedi doktorum.bugüne kadar hiç düşük tehlikesi vs yaşamamıştım o yüzden de güvendim kendime galiba.ztn normalde ablam kızlardeşim geliyor bana yardım ediyorlar. hamileliğimden beri bu ikinci süpürge kullanışımdır belki. demek baya zorlamışım belimi farkında olmadan

Sevimdim canim dikkat et birdaha iş falan yok sana yasak
Aynen yasak bana uzun bi süre.bir daha aslaaa..doktoru aradım proluton iğne vermişti bana ilk haftalarda git vurdur dedi gittim bende acile az önce geldim uzanıyorum şimdi.eğer yarına kadar devam ederse gel dedi.

Kızlar çatlaklar için ne kullanmayı düşünüyorsunuz ? Tecrübeli anneler sizler neler kullanmıştınız ? Çatlağınız olmuşmuydu ?
Ben ilk hamileliğinde lierac kullandım düzenli kullanmadığım halde hiç çatlagım olmadı çok memnun kaldım. bu seferde ondan aldım henüz başlamadım kullanmaya 1 haftaya kadar başlıycam

Bundan sonra dikkat edersin canım geçmiş olsun tekrar acile de gitmişsin için rahatlamıştır geçer inşallah şu mübarek ayın hatrına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…