- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
EvetTulum çok tatlibenim el isi becerim yok malesef
annem biseyler yapiyor bana sagolsun
Battaniye daha kullanışlı olur canim benim fikrim bu yönde bir cocuk annesi olarak buda ekstradan olsun istersen guzel olur tabiHiç bilmiyorum ki canım benim ilk bebek tecrübeli anneler varsa onlar daha iyi bilir aslında. Battaniyeden daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum battaniye sürekli açılıyor ve dolanıyor
Ne güzel rabbim böyle güzel hazırlıklar nasip etsin herzamanEvetben idare ediyorum bu konuda Çeyizimin bi kısmını ben yaptım. Benim de annem yapıyor yapabildiğim kadar da ben yapcam inşAllah
Bunu kullandın mı hiç ? Battaniye daha mı kullanılışlı ? Yeğenimi bebekleri felan taşırken düşünüyorum da sürekli açılıyor dolanıyorBattaniye daha kullanışlı olur canim benim fikrim bu yönde bir cocuk annesi olarak buda ekstradan olsun istersen guzel olur tabi
Amin canım inşAllahNe güzel rabbim böyle güzel hazırlıklar nasip etsin herzaman
Ee cnm biye yğkleniyosun o kadar ki ZTen koronadan dolayı gelen giden yoktur da eve ayaklarını suya soktuysan üşümüş olabilirsin dinlenince gecmezse yarın doktoruna ara hemen bsy olmaz allahın izniyle korkma ama bi daha da zorlama kendni böle yazık günahKızlar hiç keyfim yok.bugün temizlik yaptım biraz ve zorladım kendimi epeyce.durmak bilmedim.şimdide cezasını çekiyorum.2 saat önce tuvalette kahverengi leke geldi hafiften.ki bugüne kdr hiç böyle birşey olmamıştı bende.belim aşırı yanıyo ve kasıklarım biraz ağrıyor bir de rahim ağzında yanma var.çok korkuyorum lekeyi görünce ağladım tutamadım kendimi eşimin de morali bozuldu haliyle beni öyle görüncekızlar bişe olmaz demi bebişime
Ben normalBunu kullandın mı hiç ? Battaniye daha mı kullanılışlı ? Yeğenimi bebekleri felan taşırken düşünüyorum da sürekli açılıyor dolanıyor
Ben alize pofuduk battaniye ve normal battaniyelerden kullandım canim böyle portbebe şeklinde değil hazir portbebe lerden kullandım kızımdaBunu kullandın mı hiç ? Battaniye daha mı kullanılışlı ? Yeğenimi bebekleri felan taşırken düşünüyorum da sürekli açılıyor dolanıyor
Cnm port bebe kullanışlı oluyor mu ?
Olmaz inşallah canim ama hemen doktoru arasan iyi olur gibi..
Hiç bilmiyorum ki canım benim ilk bebek tecrübeli anneler varsa onlar daha iyi bilir aslında. Battaniyeden daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum battaniye sürekli açılıyor ve dolanıyor
Yarına kadar devam ederse kesin giderim ztn yanına doktorun.bi daha mı asla zatenn.Ee cnm biye yğkleniyosun o kadar ki ZTen koronadan dolayı gelen giden yoktur da eve ayaklarını suya soktuysan üşümüş olabilirsin dinlenince gecmezse yarın doktoruna ara hemen bsy olmaz allahın izniyle korkma ama bi daha da zorlama kendni böle yazık günah
bebek arabası için port bebe mi soruyorsun ?
eğer o ise ben çok kullandım iki çocuğumda da şimdi bebek arabası portbebe fln yok yeni alacağım inşallah . O kadar kullanışlı yani.
2 saattir uzanmışım ayaklarımın altına da yastık koydum biraz daha iyiyim.doktoru arim mi bilemedim.o lekeden sonra tekrar gelmedi çok şükür inş da hiç gelmez bi dahaöyle korktum ki anlatamam.
Sevimdim canim dikkat et birdaha iş falan yok sana yasak2 saattir uzanmışım ayaklarımın altına da yastık koydum biraz daha iyiyim.doktoru arim mi bilemedim.o lekeden sonra tekrar gelmedi çok şükür inş da hiç gelmez bi dahaöyle korktum ki anlatamam.
Ben ikisinde de ilk zamanlar beşik niyetine kullandım . İkinci çocuğumda iki aylıkken şehir dışı seyahatimiz olmuştu o zaman bebek arabasını yanıma almadım sadece portbebeyi yanıma almıştım , iyi ki almışım .Cnm örgü olandan bahsediyorum arkadaş model atmisti ama senin bahsettiginde hep aklımdaydı bebek arabasindaki port bebe, şu düz olan ana kucağı olmayan,onu nasıl kullandin bana gereksiz bir parça geldi örnek verirsen sevinirim.
Sete bayıldım çok güzelmiş sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallahGünaydın kızlar bu sabah bir set aldık bakalım bismillah dedik çok heyecan verici bir şeymişSizle de paylaşıyım yorumları güzeldi ama bana gelince tekrar sizleri bilgilendiririm ürün hakkında. Set şeklinde olduğu için ve ayrı ayrı kaliteli geldiği için hoşuma gitti ekstra beşikli olan takımlarda var bakalım inşAllah iyi gelir Fiyatı 1150
Ben normal
Ben alize pofuduk battaniye ve normal battaniyelerden kullandım canim böyle portbebe şeklinde değil hazir portbebe lerden kullandım kızımda
Anladım canlar ben yapcam yapabilirsem heves ettimben ilkinde de birşey örmeyi düşünmemiştim hiç . Kendimde yünlü birşey pek kullanmıyorum . Sonra zaten oğlumun alerjik olduğunu öğrenince yünlü , tüylü şey hiç kullanamadım. Kışın kazak dahil yünlü hiç birşey kullanmadım . Battaniyeleride hep pamuklu olanlardan kullandım
Tabiki değmez aslaaaöyle üzgünüm ki şuan.ya aslında aşırı bişe yapmadım evi süpürdüm sildim balkon yıkadım ama asla eğilmedim baskı vermedim yüzeysel yaptım.detaylı bile yapmadım.arada bir ztn yapıyordum hiç böyle bir şey olmamıştı ama ilk defa yaşıyorum bunu
Aradım canım ağrılarım devam ediyor.gidip acilden proluton iğne vurdurdum yarına kadar devam ederse gel dedi doktorum.bugüne kadar hiç düşük tehlikesi vs yaşamamıştım o yüzden de güvendim kendime galiba.ztn normalde ablam kızlardeşim geliyor bana yardım ediyorlar. hamileliğimden beri bu ikinci süpürge kullanışımdır belki. demek baya zorlamışım belimi farkında olmadanAllah korusun yinede canım birden yüklenme azar azar yap nolucak senden bebeğinden kıymetli değil. Biz sanıyoruz ki vücudumuz aynı vücut enerjimiz aynı enerji ama öyle değil. Dinlen bol bol için rahat etmezse doktorunu ara.
Aynen yasak bana uzun bi süre.bir daha aslaaa..doktoru aradım proluton iğne vermişti bana ilk haftalarda git vurdur dedi gittim bende acile az önce geldim uzanıyorum şimdi.eğer yarına kadar devam ederse gel dedi.Sevimdim canim dikkat et birdaha iş falan yok sana yasak
Ben ilk hamileliğinde lierac kullandım düzenli kullanmadığım halde hiç çatlagım olmadı çok memnun kaldım. bu seferde ondan aldım henüz başlamadım kullanmaya 1 haftaya kadar başlıycamKızlar çatlaklar için ne kullanmayı düşünüyorsunuz ? Tecrübeli anneler sizler neler kullanmıştınız ? Çatlağınız olmuşmuydu ?
Aradım canım ağrılarım devam ediyor.gidip acilden proluton iğne vurdurdum yarına kadar devam ederse gel dedi doktorum.bugüne kadar hiç düşük tehlikesi vs yaşamamıştım o yüzden de güvendim kendime galiba.ztn normalde ablam kızlardeşim geliyor bana yardım ediyorlar. hamileliğimden beri bu ikinci süpürge kullanışımdır belki. demek baya zorlamışım belimi farkında olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?