Günaydın kızlar bu sabah bir set aldık bakalım bismillah dedik çok heyecan verici bir şeymiş Sizle de paylaşıyım yorumları güzeldi ama bana gelince tekrar sizleri bilgilendiririm ürün hakkında. Set şeklinde olduğu için ve ayrı ayrı kaliteli geldiği için hoşuma gitti ekstra beşikli olan takımlarda var bakalım inşAllah iyi gelir Fiyatı 1150
Hayirli olsun cnm. Guzel duruyo. Bende kizimin setini bu tarz almistim duruyo cok kullanmadim.1bucuk yasinda filan baston aldim cok agir geliyo bi sure sonra bu setler. Ama ilk bas icin cok ideal tabi.
Ben ilk hamileliğinde lierac kullandım düzenli kullanmadığım halde hiç çatlagım olmadı çok memnun kaldım. bu seferde ondan aldım henüz başlamadım kullanmaya 1 haftaya kadar başlıycam
Aynen yasak bana uzun bi süre.bir daha aslaaa..doktoru aradım proluton iğne vermişti bana ilk haftalarda git vurdur dedi gittim bende acile az önce geldim uzanıyorum şimdi.eğer yarına kadar devam ederse gel dedi.
Cok geçmis olsun ultrasona koydular mi seni annelik işte daha doğmadan aklimiz minik yavrumuzda oluyor bemde dünden beri sertleşme yada herhangi bir hareket hissetmedim özellikle her gün takip ederdim kipirtilar olurdu benim ilk gebelik olmadiği için hissediyordum teleş yaptim rabbim kucağimiza almayi nasip etsin
Aminn canım benim inşallah
normalde örgü filan beceremem sıkılırım ama bunu çok özenerek bitmesini istemeyerek yavaş yavaş ördüm cidden bebeğin için bir şeyler yapmak bambaşka duyguymuş
Aradım canım ağrılarım devam ediyor.gidip acilden proluton iğne vurdurdum yarına kadar devam ederse gel dedi doktorum.bugüne kadar hiç düşük tehlikesi vs yaşamamıştım o yüzden de güvendim kendime galiba.ztn normalde ablam kızlardeşim geliyor bana yardım ediyorlar. hamileliğimden beri bu ikinci süpürge kullanışımdır belki. demek baya zorlamışım belimi farkında olmadan
Aslında süpürgedende pek bsy olmaz ama ben hergün ev süpürüyorum bazen halıda da zorluyorum ama bende dikkat edeyim benmde hiç riski kanamam olmadı cunkü korktum sanada gecmiş olsun tekrardan
Aminn canım benim inşallah ❣
normalde örgü filan beceremem sıkılırım ama bunu çok özenerek bitmesini istemeyerek yavaş yavaş ördüm cidden bebeğin için bir şeyler yapmak bambaşka duyguymuş
Sağ ol canım benim çok zevkli örülmesi yap bencede kesinlikle cinsiyeti beklemeden bu renge başladım hemen ama kesinleşenler daha güzel renkleri var pembiş maviler
Sağ ol canım benim çok zevkli örülmesi yap bencede kesinlikle cinsiyeti beklemeden bu renge başladım hemen ama kesinleşenler daha güzel renkleri var pembiş maviler
Aradım canım ağrılarım devam ediyor.gidip acilden proluton iğne vurdurdum yarına kadar devam ederse gel dedi doktorum.bugüne kadar hiç düşük tehlikesi vs yaşamamıştım o yüzden de güvendim kendime galiba.ztn normalde ablam kızlardeşim geliyor bana yardım ediyorlar. hamileliğimden beri bu ikinci süpürge kullanışımdır belki. demek baya zorlamışım belimi farkında olmadan
Çok geçmiş olsun canım. Süpürge beli çok yoruyor hele halıya yapışınca. Söyle eşin yapsın. Ben bi kere yapmıştım o korku bize yetmişti. Hep eşim yaptı sonra ilkin yaptığında o bile ağrıtmıştı belini cidden zor. Dikkat et kendine canım uzan, dinlen iyice bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Bebeğin güçlü artık ilk haftalar gibi değil. Dualarımız seninle