2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hayirli olsun cnm. Guzel duruyo. Bende kizimin setini bu tarz almistim duruyo cok kullanmadim.1bucuk yasinda filan baston aldim cok agir geliyo bi sure sonra bu setler. Ama ilk bas icin cok ideal tabi.

Ben ilk hamileliğinde lierac kullandım düzenli kullanmadığım halde hiç çatlagım olmadı çok memnun kaldım. bu seferde ondan aldım henüz başlamadım kullanmaya 1 haftaya kadar başlıycam
Çok sağol canım.. genelde ondan memnun kalmışlar bende bir bakayım karın çıkmaya başlıyor korktum sürmek lazım artık

Selam kizlar Öncelikle hayirli Ramaznlar uzun zaman oldu giremiyorm. Bebislerinz nasil oruc tutuyormusnz

Aynen yasak bana uzun bi süre.bir daha aslaaa..doktoru aradım proluton iğne vermişti bana ilk haftalarda git vurdur dedi gittim bende acile az önce geldim uzanıyorum şimdi.eğer yarına kadar devam ederse gel dedi.
Cok geçmis olsun ultrasona koydular mi seni annelik işte daha doğmadan aklimiz minik yavrumuzda oluyor bemde dünden beri sertleşme yada herhangi bir hareket hissetmedim özellikle her gün takip ederdim kipirtilar olurdu benim ilk gebelik olmadiği için hissediyordum teleş yaptim rabbim kucağimiza almayi nasip etsin

Yaa maşAllah çok tatlı eline sağlık canım güle güle kullansın içinde büyüsün bebiş
Aminn canım benim inşallah
normalde örgü filan beceremem sıkılırım ama bunu çok özenerek bitmesini istemeyerek yavaş yavaş ördüm cidden bebeğin için bir şeyler yapmak bambaşka duyguymuş

Aslında süpürgedende pek bsy olmaz ama ben hergün ev süpürüyorum bazen halıda da zorluyorum ama bende dikkat edeyim benmde hiç riski kanamam olmadı cunkü korktum sanada gecmiş olsun tekrardan

Aminn canım benim inşallah
normalde örgü filan beceremem sıkılırım ama bunu çok özenerek bitmesini istemeyerek yavaş yavaş ördüm cidden bebeğin için bir şeyler yapmak bambaşka duyguymuş
Çok güzel ya ben de dışarı çıktığım ilk fırsatta alcam çok kıskandım

Sağ ol canım benim çok zevkli örülmesi yap bencede kesinlikle cinsiyeti beklemeden bu renge başladım hemen ama kesinleşenler daha güzel renkleri var pembiş maviler
Bende orta renklerden yapmayı düşünüyorum zaten. Hatta bak bu şekil yaparım diye düşündüm;

Eklentiler

• DF409B8D-6001-49D6-ACE7-26C518063C6A.webp
    107,8 KB · Görüntüleme: 64
Çok geçmiş olsun canım. Süpürge beli çok yoruyor hele halıya yapışınca. Söyle eşin yapsın. Ben bi kere yapmıştım o korku bize yetmişti. Hep eşim yaptı sonra ilkin yaptığında o bile ağrıtmıştı belini cidden zor. Dikkat et kendine canım uzan, dinlen iyice bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Bebeğin güçlü artık ilk haftalar gibi değil. Dualarımız seninle

Ay bayıldım bu şekline bir tane de bundan yapayım çok güzeel
Evetttt çok tatlılar, bende görür görmez bayılmıştım. Her cinsiyete uyacak renkler var, hemde renkli renkli. Böyle de var mesela

Eklentiler

• 469EDE6B-4652-49AF-8C7A-D3BF99F18D46.webp
    33 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…