2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Ay tulumlara da bayılırım ya
Örgü Bebek battaniyem şimdiden iki oldu. Acaba yeterli mi? Battaniye örmekisteyenleri tuluma mı yönlendirsem acaba ysda başka neye olabilir?

Benim daha cinsiyeti hakkında bir fikrim bile yok umarım gittiğim zaman gösterir en son 1 nisanda gitmiştim bende. Güzel bir sürpriz olur bize anneler gününe cinsiyeti öğrenmek hayırlısıyla

Benim daha cinsiyeti hakkında bir fikrim bile yok umarım gittiğim zaman gösterir en son 1 nisanda gitmiştim bende. Güzel bir sürpriz olur bize anneler gününe cinsiyeti öğrenmek hayırlısıyla
Evet, çoook güzel olur. Tam anneler gününden bir kaç gün önce inşallah öğrenebiliriz.

Ay tulumlara da bayılırım ya
Örgü Bebek battaniyem şimdiden iki oldu. Acaba yeterli mi? Battaniye örmekisteyenleri tuluma mı yönlendirsem acaba ysda başka neye olabilir?
Walla ben pek anlamıyorum annem yapıyor yaptıkça atarım begenen olursa yapsın

Kızlar çatlaklar için ne kullanmayı düşünüyorsunuz ? Tecrübeli anneler sizler neler kullanmıştınız ? Çatlağınız olmuşmuydu ?

Kızlar hiç keyfim yok.bugün temizlik yaptım biraz ve zorladım kendimi epeyce.durmak bilmedim.şimdide cezasını çekiyorum.2 saat önce tuvalette kahverengi leke geldi hafiften.ki bugüne kdr hiç böyle birşey olmamıştı bende.belim aşırı yanıyo ve kasıklarım biraz ağrıyor bir de rahim ağzında yanma var.çok korkuyorum lekeyi görünce ağladım tutamadım kendimi eşimin de morali bozuldu haliyle beni öyle görünce kızlar bişe olmaz demi bebişime

bende öğrenemedim 20 mayısta randevumda

Kızlar ben bu ikisini yapcam galiba bayıldım
Ama tulum farklı renkte ve daha küçük düğmelerle daha güzel olur

Cnm port bebe kullanışlı oluyor mu ?

Olmaz inşallah canim ama hemen doktoru arasan iyi olur gibi..

Canim gecmiş olsun keşke kendini yormasaydin allahin izni ile inşallah bişey olmaz varsa numara dokrorunu ara yoksa doktora git tabi maske eldiven tedbirini alarak iş her zaman yapabilir kendini yorma onemli olan senin sağliğin bebeğin sağliği inşallah bişey olmamiştir

Birşey olmaz inşallah ama kendini neden bu kadar yordun.. 2 3 güne yaysaydın temizliğini keşke. Değer mi bebeğini riske atmaya?

2 saattir uzanmışım ayaklarımın altına da yastık koydum biraz daha iyiyim.doktoru arim mi bilemedim.o lekeden sonra tekrar gelmedi çok şükür inş da hiç gelmez bi daha öyle korktum ki anlatamam.

Birşey olmaz inşallah ama kendini neden bu kadar yordun.. 2 3 güne yaysaydın temizliğini keşke. Değer mi bebeğini riske atmaya?
Tabiki değmez aslaaa öyle üzgünüm ki şuan.ya aslında aşırı bişe yapmadım evi süpürdüm sildim balkon yıkadım ama asla eğilmedim baskı vermedim yüzeysel yaptım.detaylı bile yapmadım.arada bir ztn yapıyordum hiç böyle bir şey olmamıştı ama ilk defa yaşıyorum bunu

Evet. Mesela ben örgü bebek battaniyesi sorucam. Kayınvalidem örecekmiş torununa. Şöyle çok zor olnayan ama güzel görünen bişeyler çarpıyor mu gözünüze nette instada filan beybiler?
Ben puffy alize ile bebek battaniyesi yaptım canım çok güzel oldu yapımıı da kolay tavsie ederim youtubedan bakarak yaptım

Cnm port bebe kullanışlı oluyor mu ?
Hiç bilmiyorum ki canım benim ilk bebek tecrübeli anneler varsa onlar daha iyi bilir aslında. Battaniyeden daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum battaniye sürekli açılıyor ve dolanıyor

Birsey olmaz Allahin izniyle benim iki kez kanamam oldu hemde kirmizi renkte ama doktorum bebegin buyudu dusuk olsa kovalarca kan gelmesi lazim demisti ve ultrasonda herseyim normaldi iyice dinlen ve kendini yorma bu kadar artik hamilelik zor dikkat etmek gerekli

Korkma canim kahverengi lekeden bende de olmustu gecti insallah seninde geçer progestan kullanıyor musun

yandan korkuyorum siz tatil konusunda ne düşünüyorsunuz

Ben otel tatiline gitmeyeceğim. Yazlığa gideriz kendi arabamızla o kadar.

ben de palmers losyon kullanmaya başladım. kokusu, kıvamı vs. güzel. watsons'ta indirim vardı, diğer meşhur krem ve yağlardan uyguna geliyor içeriği de güzel diye aldım. Şimdi baktım indirim hala devam ediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…