2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Benim annemin yok hiç çatlağı inşallah benimde olmaz biraz kader işi galiba

Benimki omega yogunlukta Bi vitamin demir ilacıyla birlikte alıyorum tabi aynı anda içmiyorum ama omegadan mı nedir bilmiyorum benm asırı midemi bulandırıyor
Canim zaten ilaclarin boyutu o kadar büyükku yutarken insanin midesi bulaniyor ben bazen yutamiyorum zaten bende de kabızlık yapti ilaclar

Hem omega hem kemikler için hap hem de multivitamin içiyorum bide yanına d vitamini:)
Doktorum şu dönemde ekstra dikkat et dedi adamakıllı pazardan marketten taze alışveriş de yapamıyoruz maalesef
Oyle canim zaten benim bulantilarda devam ediyor halen bisey yiyemiyorum vitaminler olmasa ayaga kalkacak halim olmayacak

Canim halen bulantilarim devam ediyor ve ben hicbiseh yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum o yuzden vitamin icmekten baska caremiz yok keske bulantilarim gecse bende diklat edicemde yok gecmiyor

Biz de çatlaklarla örgülerle uğraşmaya başladık
Haha olsun her bir heyecanı çok güzel hamileliğin tavsiyem günlük tutun sonra dönüp okuduğunuzda çok çok güzel oluyor tekrar yaşanıyor o günler ben şimdi ilk hamileliğimde keşke tutsaymışım diyorum

Canim benim doktorum 14 cu haftada kanla decavite başlatti beni birak dedi folik asidi devleteki doktorum 16 bitene kadar devam demişti bende başladim biraktim yane

Bende özele gidiyorum canım. Bana bitene kadar devam et dedi de. Bazı arkadaşlara yazılan vitaminlerin içinde sanki folik asit var gibi hatırlıyorum. Bende demir ve d vitamini kullanıyorum. Bi de işte folik asite devam ediyorum. Bu hafta bıraksam mı acaba dedim.

Ben hala sadece folik asit kullanıyorum canım.
Vitaminlere başlamadın mı sen canım? Benim doktorum ilk 3 ay folik asit dışında hiç bişey önermiyorum demişti. 12. haftamda ikili teste gidince d vitamini ve demir hapı yazdı.

Canim halen bulantilarim devam ediyor ve ben hicbiseh yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum o yuzden vitamin icmekten baska caremiz yok keske bulantilarim gecse bende diklat edicemde yok gecmiyor
Öyle durumlarda tabi ki . Bende yazdım ama her zaman söylediğim gibi olmuyor . Benimde bulantı kusma devam ediyor . Çoğu gece aç yattığım oluyor . Vitamin bile kalmıyor onu da çıkarıyorum bazen

Hahahah kesinlikle Ekim anneleri kasımdakiler daha ciddi burası daha eğlenceli şaka bi yana garipler bulantılarla uğraşıyorlar ne yapsınlar grubun temel konusu o
İlk zamanlarda burasıda öyleydi . Bulantılar geçmeye başlayıp cinsiyetler öğrenildikten sonra daha keyifli oluyor

14 15e giriyoruz işte. Belirtide yok doğru düzgün kendimi takip edeceğim. Doktorada gidemiyoruz her zaman ne zor bi süreç Allah yardımcımız olsun,
Hımm endişe etmek için erken gibi sennde cocugun hareketli olmasına bağlı gibi benm her gittiğimde uyuyordu mesela cok hareketli görmedim ben

İlk zamanlarda burasıda öyleydi . Bulantılar geçmeye başlayıp cinsiyetler öğrenildikten sonra daha keyifli oluyor ❤

Ay ben daha cinsiyeti öğrenemedim, çatlıycam

Allahın gücüne gider diye korkuyorum ama bi taraftanda içimden hayırlısını sağlıklısını nasip et Allahım, sen dileğimizi biliyosun diyorum. Dileğimizi sağlıklı hayırkısını bir kız bebiş ❤ erkekde olsa canımız ciğerimiz tabi

Yok başlamadı daha kontrolüm 7mayıs belki o zaman başka vitamin verir

Yok başlamadı daha kontrolüm 7mayıs belki o zaman başka vitamin verir
Bana da 20. Haftanda gel demişti, yani son gittiğimden 2 ay sonra. Ama ben de 8 mayısta gitmeyi düşünüyorum. Cinsiyeti kendi doktorum hiç söylemedi daha, onun için merak ediyorum. 12. haftamda perinatologla görüştüğüm için o sadece tahmin olarak söyleyebilirim, kesin değil deyip kız demişti. En azından anneler gününden önce bi kesinleştirim dedim

Evet. Mesela ben örgü bebek battaniyesi sorucam. Kayınvalidem örecekmiş torununa. Şöyle çok zor olnayan ama güzel görünen bişeyler çarpıyor mu gözünüze nette instada filan beybiler?
Walla genelde ayaksız tulumlar gördüm bgn Bi arkadas atmıstınhatta buraya modelini kullanışlı oldugunu söylüyorlar ama hiç battaniye bakmadım benm annemde cok güzel Bi tulum örmüş onu atabilirim saha öncede atmıstım ama baya oldu cok gerilerde kalmsıtır

Telefondan takip etmesi zor oluyor sayfaları. Yada benimki çok dandik ondan

Şu çok sevimli geldi. Düşünenler varsa buyursun

Eklentiler

• Screenshot_20200426-191015.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…