Kızlar selam ben Kasım annelerindenim ama sizi de takip ediyorum sohbetiniz çok hoş ☺
@Mermaid1991 canım ben ilk gebeliğimde hiç çatlamadım dönüşümlü olarak organik kakao yağı, shea yağı ve hindistan cevizi yağı sürdüm sabah akşam, sana da öneririm. Başlarsa lierac kullanmıştım ama sonradan araştıdığımda çok fazla katkı maddesi olduğunu gördüm bıraktım. Bebe yağından çok verim alınmıyor diye biliyorum kullanan arkadaşlarım çatlamıştı çünkü sanırım yeterli elastikiyet kazandırmıyor cilde.
Söylemeden geçemeyeceğimNecla34 grubun en sevimlilerindensin hep gülerek okuyorum yorumlarını
taydin sohbetin aranıyor bu arada nerelerdesin ☺ grubun ablası gibisin paylaştığın bilgiler ve sohbetin çok hoş
Selam güzel hamisler..Ve aleykum selam
Aynentaydin uzun süredir yok ortalarda ses ver kuzum iyi misin grubun ablasııı özledik nerelerdesin ?
Çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur sağlıkla sihattle gelsin bebislerimiz yormayın kendinizi Allahın izniyle geçsin inşallahAynen yasak bana uzun bi süre.bir daha aslaaa..doktoru aradım proluton iğne vermişti bana ilk haftalarda git vurdur dedi gittim bende acile az önce geldim uzanıyorum şimdi.eğer yarına kadar devam ederse gel dedi.
Sizede çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla hamilelik sürecini bitirip evlatlarımızın sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinSelam güzel hamisler..
Evet uzun süredir girmedim buraya. Başta biraz işlerim vardı, sonra örgü ve film seyretmeye daldım. Ama iki gündür çok kötüyüm. Gebeligin ilerlemesiyle kafa basincimin artacağını biliyordum ama beni çok fena vurdu. İki gündür kimildamadan yattım beynim zonklayarak, ne yediysem kustum mahvoldum. Kusarken zorlanınca burnum kanadi. Randevu baktım ama benim ameliyat olduğum hastanede tüm randevular kapalı sadece acile bakıyorlar anladığım kadarıyla. O yüzden iftardan sonra gidelim dedik bugün. Onda da yine yattım kaldım. Biraz da asistanlar bazen boş bakıyor anlamıyorlar, dayanayim yarın gunduz gidelim dedim. Gece 12 gibi kalktım bir cay içip biraz birşey atistirdim 10 dk geçmedi oturduğum yerden kalkamadan battaniyeye istifra ettim olduğu gibi. Ama çok şükür açıldım kendime geldim. Yarın bebisi görmeye gidicez kısmetse, ondan önce de beyin cerrahı acile bir ugrayacagiz. Bu aralar başı ağrıyan varsa kan artisi ve kafa içi basıncın yükselmesinden kaynaklanabilir, boşuna ağrı kesici içmeyin geçmez. Daha önce bu durumda diazem vurulmuş insanımsıvı aliminizi güne bölün, oruç tutmaya kalkmayın, gün içinde su icmeyip akşam içince iftar sonrası ağrı yapabilir.
Bilmeyenler için yazayım, hidrosefali var bende , beyin omurilik sıvısı kafaicinde biriktiği için şant denilen bir mekanizma takılı , onunla fazla sıvı karın boşluğuna atılıyor. Şu an için normal ayarında ama basınç daha da artarsa ayarının değiştirilmesi gerekecek sanırım. Yarın bir gidelim vakalim ne diyecekler. Bir an kalan hamileliği hareketsiz yatarak geciricem diye ödüm koptu bir an. Önceki yaşadıklarım aklıma gelip ağlama krizleri yaşadım. Neyse ki şu an çok daha iyiyim. En son 2018 yazında ameliyat olduğumdan beri bu ağrıyı yaşamamıştım, hiçbir ağrı kesici ve sakinlestiricinin kesemedigi bir ağrı, Allah kimsenin başına vermesin..
Onun dışında iyiyim çok şükür. 16. Haftayı da devirdik bugün itibariyleBakalım kuzucum ne kadar büyümüş
cok gecmis olsun canim..benimde bugun gectin aklimdan uzun sure oldu yazmayali merak etmistim .bas agrisi dedigin gibi hicbir sekilde gecmiyor..benimde kafam sanki patliycak gibi hissediyorum..sanki kafama matkapla bir delik acilsa nasil rahatlarim oyle saniyorum..bende epilepsi hastasiyim aslinda oglumun dogumundan beri ilac kullanmiyorum tedavim bitti ama benimde kafa ici basincim artiyor bu sebepten seni cok iyi anliyorum o yuzden..umarim bi sıkıntı cikmaz kontrolunde atlatirsin hamileligini rahatlikla insallah haber vermeyi unutma kontrolden sonra lutfenSelam güzel hamisler..
Evet uzun süredir girmedim buraya. Başta biraz işlerim vardı, sonra örgü ve film seyretmeye daldım. Ama iki gündür çok kötüyüm. Gebeligin ilerlemesiyle kafa basincimin artacağını biliyordum ama beni çok fena vurdu. İki gündür kimildamadan yattım beynim zonklayarak, ne yediysem kustum mahvoldum. Kusarken zorlanınca burnum kanadi. Randevu baktım ama benim ameliyat olduğum hastanede tüm randevular kapalı sadece acile bakıyorlar anladığım kadarıyla. O yüzden iftardan sonra gidelim dedik bugün. Onda da yine yattım kaldım. Biraz da asistanlar bazen boş bakıyor anlamıyorlar, dayanayim yarın gunduz gidelim dedim. Gece 12 gibi kalktım bir cay içip biraz birşey atistirdim 10 dk geçmedi oturduğum yerden kalkamadan battaniyeye istifra ettim olduğu gibi. Ama çok şükür açıldım kendime geldim. Yarın bebisi görmeye gidicez kısmetse, ondan önce de beyin cerrahı acile bir ugrayacagiz. Bu aralar başı ağrıyan varsa kan artisi ve kafa içi basıncın yükselmesinden kaynaklanabilir, boşuna ağrı kesici içmeyin geçmez. Daha önce bu durumda diazem vurulmuş insanımsıvı aliminizi güne bölün, oruç tutmaya kalkmayın, gün içinde su icmeyip akşam içince iftar sonrası ağrı yapabilir.
Bilmeyenler için yazayım, hidrosefali var bende , beyin omurilik sıvısı kafaicinde biriktiği için şant denilen bir mekanizma takılı , onunla fazla sıvı karın boşluğuna atılıyor. Şu an için normal ayarında ama basınç daha da artarsa ayarının değiştirilmesi gerekecek sanırım. Yarın bir gidelim vakalim ne diyecekler. Bir an kalan hamileliği hareketsiz yatarak geciricem diye ödüm koptu bir an. Önceki yaşadıklarım aklıma gelip ağlama krizleri yaşadım. Neyse ki şu an çok daha iyiyim. En son 2018 yazında ameliyat olduğumdan beri bu ağrıyı yaşamamıştım, hiçbir ağrı kesici ve sakinlestiricinin kesemedigi bir ağrı, Allah kimsenin başına vermesin..
Onun dışında iyiyim çok şükür. 16. Haftayı da devirdik bugün itibariyleBakalım kuzucum ne kadar büyümüş
TeşekkürlerSizede çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla hamilelik sürecini bitirip evlatlarımızın sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Sağol canım.Evet tek hissedilen kafam patlıycak hissicok gecmis olsun canim..benimde bugun gectin aklimdan uzun sure oldu yazmayali merak etmistim .bas agrisi dedigin gibi hicbir sekilde gecmiyor..benimde kafam sanki patliycak gibi hissediyorum..sanki kafama matkapla bir delik acilsa nasil rahatlarim oyle saniyorum..bende epilepsi hastasiyim aslinda oglumun dogumundan beri ilac kullanmiyorum tedavim bitti ama benimde kafa ici basincim artiyor bu sebepten seni cok iyi anliyorum o yuzden..umarim bi sıkıntı cikmaz kontrolunde atlatirsin hamileligini rahatlikla insallah haber vermeyi unutma kontrolden sonra lutfen
Cok üzüldüm geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahSelam güzel hamisler..
Ayyy gri sarı çok yakışıyor zaten çok güzelBende orta renklerden yapmayı düşünüyorum zaten. Hatta bak bu şekil yaparım diye düşündüm;
Walla ben pek anlamıyorum annem yapıyor yaptıkça atarım begenen olursa yapsın
bende öğrenemedim20 mayısta randevumda
Selam güzel hamisler..
Çook geçmiş olsuncok gecmis olsun canim..benimde bugun gectin aklimdan uzun sure oldu yazmayali merak etmistim .bas agrisi dedigin gibi hicbir sekilde gecmiyor..benimde kafam sanki patliycak gibi hissediyorum..sanki kafama matkapla bir delik acilsa nasil rahatlarim oyle saniyorum..bende epilepsi hastasiyim aslinda oglumun dogumundan beri ilac kullanmiyorum tedavim bitti ama benimde kafa ici basincim artiyor bu sebepten seni cok iyi anliyorum o yuzden..umarim bi sıkıntı cikmaz kontrolunde atlatirsin hamileligini rahatlikla insallah haber vermeyi unutma kontrolden sonra lutfen
Kızım, oğlum diye mi yoksa kız içinde erkek içinde ismi hazır mı sendeBende 16 mayıs gibi. En azından adıyla sesleniriz artık
Ben puffy alize ile bebek battaniyesi yaptım canım çok güzel oldu yapımıı da kolay tavsie ederim youtubedan bakarak yaptım
Kızım, oğlum diye mi yoksa kız içinde erkek içinde ismi hazır mı sende
Ayyy ne kadar hızlısınız neye karar verdiniz ilk isimler içinIkiside hazırhatta ikinci isimleri düşiniyoruz şuan, belki ikinci isimleri koymayız ama, çelişkideyiz
ihtiyacı olanı istemek en mantıklısı ben kendim de bişi yapmak istedim her şey çok karışıktı en basiti buyduPofidik gözüküyor ama uzun süreli kulkanışlı mı acaba. Örgü battaniye için iki tsne yeter penye battaniye daha kulkanışlı dediler. O yüzden artık Örgü battaniye yerine tulum istiycem
Canim ipi ne diye geciyor cok tatli olmus eline saglik gule gule kullansın bebisin bide ben hic örgü yapmadim tığ ilemi yaptinHemen al canım netten çok uygun fiyatlara da bulursun daha güzel renkleri var ben acele ettim aldım hemen
Basin agriyinca normal zamanda uyursun geçer..Bu öyle bişeyki kafanı yastığa koyamıyosun zaten..benimde şuan arttı o durumdayım her gece kafamı soguk suya sokarak uyuyorum cok lanet bi durum hic bi turlu gecmiyor omrumde cok nadirdir kustugumu hatirlamam pek sabahlari kusuyorum.. benim resmen kusma fobim var kustukca midem dahada bulaniyor kendimi durduramiyorum bu sefer cok enteresan bi durumdayimmm...dun aksam dan beri biraz iyiyim insallah gecer tamamen..senin belli bi rahatsizligin yoksa migrendir canim muhtemelen o da cok masum sevimli bi durum degil gerci ama kotunun iyisi diyelim insallah yasamazsin sende bir dahaÇook geçmiş olsun
o kafayı patlatacak ağrı çok çok fena . İlk defa ikinci oğlumun doğumundan sonra yaşadım . Parol fln hiç fayda etmiyor . Belli bir süre sonra başağrısından kusmaya başlıyorsun . kafanı hiç bir yere koyamıyorsun . Sonra eşim işten gelip serum takıp voltaren yapmıştı öylelikle geçmişti . Uzun süre yine ağrımadı ama üç beş ayda bir öyle ağrı yaşadım .
geçen gün yine aynı ağrı geldi çok korktum şimdi iğne de olamıyorum . Artık ne kadar kaşıma alnıma sert masaj yaptıysam üç gün kaşlarıma dokunamadım. O ağrı yüzünden nasıl sıktıysam kaşımı . Sebebinide araştıramadım. Migren mi acaba diye düşündüm . Işığa duyarlılığım pek yok . Sese hassasiyet oluyor . Çok fena bir ağrı kimsenin başına gelmesin.
Ben haftaya gideceğim ikili tarama da bişey çıkmadı ama yapalım yinede ense açıklığına falan bakıyoruz 17.haftada gel dedi4lü tarama yaptıracak olan var mi aramızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?