- 25 Aralık 2019
- 859
- 945
- 33
Alize puffy ip diye geçiyor canım bu elle yapılıyor ben de örgü hiç yapmadım bu çok kolay YouTube a yaz yapılışı varCanim ipi ne diye geciyor cok tatli olmus eline saglik gule gule kullansın bebisin bide ben hic örgü yapmadim tığ ilemi yaptin
Kızlarr sizinde memitolarınızın ucu kaşınıyor mu yaacayip kaşınıyor benimkiler normal mi aceba
Çok sevindim canım çok şükür
Benim de memitolar sınır tanımaksınızın büyüyor şişiyor ve sadece ucu değil her tarafı kaşınıyor
Normal demekki sadece bende oluyo sanıyordum benim de bacaklarım karnım göğüslerim özellikle çok kaşınıyor ciddenbenimde vücudumda çok ödem oldu
sadece memelerde değil vücudumun her yeri şiş olduğu için deri geriliyor diye krem ,yağDa fayda etmiyor sankiher yerim çok fena kaşınıyor
Bifincankahve benim bugün çok fena oldu meme uçları ya. Duşa girdim sıcak etkisiyle mi ne meme uçları o kadar karıncalandı ki. Yani nasıl desem hassasiyet mi karıncalanma mi öyle bir şey. Duştan çıktıktan bir süre sonra normale döndü.Kızlarr sizinde memitolarınızın ucu kaşınıyor mu yaacayip kaşınıyor benimkiler normal mi aceba
SAgol canim bakayim heves ettim bendeAlize puffy ip diye geçiyor canım bu elle yapılıyor ben de örgü hiç yapmadım bu çok kolay YouTube a yaz yapılışı var
Hadi gözün aydın diyelim o zaman. Erkek bebeğe göre kıyafet almış miydin
Yok canım hiç almadım daha yanılabilir diye hep netleşmesini bekledikHadi gözün aydın diyelim o zaman. Erkek bebeğe göre kıyafet almış miydin
kasinmak ne.kelime..sizliyorr hassas dokununca bile aciyorKızlarr sizinde memitolarınızın ucu kaşınıyor mu yaacayip kaşınıyor benimkiler normal mi aceba
benimde vücudumda çok ödem oldu
sadece memelerde değil vücudumun her yeri şiş olduğu için deri geriliyor diye krem ,yağDa fayda etmiyor sankiher yerim çok fena kaşınıyor
Bifincankahve benim bugün çok fena oldu meme uçları ya. Duşa girdim sıcak etkisiyle mi ne meme uçları o kadar karıncalandı ki. Yani nasıl desem hassasiyet mi karıncalanma mi öyle bir şey. Duştan çıktıktan bir süre sonra normale döndü.
Ama genel olarak meme uçları çok hassas benim. Önceleri genel bir hassasiyet vardı şimdi daha çok uçlarında.
kasinmak ne.kelime..sizliyorr hassas dokununca bile aciyor
Sağ ol canım benim öyle tuhaf duygudayım ki ağlamaklıyım aslında erkek olsa da farketmiyor kız olsa da ama ne yalan söylüyüm ilk şaşırdım erkek kesin diyordum hislerime nasıl güveniyorsamYaaa canım gözün aydın olsun sanırım gönlünden geçen'de kızdıçok tatlıı. Bende rüyalarımda genelde erkek görüyordum 1 sefer kız bebek gördüm bakalım benim ne olacak necla bana da erkek demişti ☺
Benimde cok fena kasiniyor 1 haftadi falan krem sursemmi acaba diyorum kurulukmu kasinti yapiyor diyeKızlarr sizinde memitolarınızın ucu kaşınıyor mu yaacayip kaşınıyor benimkiler normal mi aceba
Vallahi ya benim akla türlü hastalıklar geliyor hemenAy hepimiz aynı zamanda aynı belirtileri yaşıyoruz bu forum iyiki var! Benimde çok hassaslaştılar süt için hazırlanıyorlar o yüzden demek ki
Evet bir de kuruluk var degil miBenimde cok fena kasiniyor 1 haftadi falan krem sursemmi acaba diyorum kurulukmu kasinti yapiyor diye
Evet ozellikle uclari kurudu cokEvet bir de kuruluk var degil mi
Sağ ol canım benim öyle tuhaf duygudayım ki ağlamaklıyım aslında erkek olsa da farketmiyor kız olsa da ama ne yalan söylüyüm ilk şaşırdım erkek kesin diyordum hislerime nasıl güveniyorsam
Şimdi kız annesi olmak çok acayip geliyor
Senin gönlünden ne geçiyor canım
Benimde cok fena kasiniyor 1 haftadi falan krem sursemmi acaba diyorum kurulukmu kasinti yapiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?