- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.758
- 158
Bende cumartesi gideceğim. Bana da doktorum 2 Li be 4lü testi beraber yorumlamak daha doğru sonuç verir dediBen haftaya gideceğim ikili tarama da bişey çıkmadı ama yapalım yinede ense açıklığına falan bakıyoruz 17.haftada gel dedi
Cumartesiye randevu alsak yasak varken çıkabiliyor muyuz bilginiz var mı?Bende cumartesi gideceğim. Bana da doktorum 2 Li be 4lü testi beraber yorumlamak daha doğru sonuç verir dedi
Bende yapicam bisiler de disari çıkamıyorum ki. Araştıra arastira beynim döndü iyiceİyi geceler canım. Şimdiden araştırıyoruz. Karantinada yapacak başka bişeyimiz yok maalesef. Kafalar dağılıyo, iyi oluyo
Basin agriyinca normal zamanda uyursun geçer..Bu öyle bişeyki kafanı yastığa koyamıyosun zaten..benimde şuan arttı o durumdayım her gece kafamı soguk suya sokarak uyuyorum cok lanet bi durum hic bi turlu gecmiyor omrumde cok nadirdir kustugumu hatirlamam pek sabahlari kusuyorum.. benim resmen kusma fobim var kustukca midem dahada bulaniyor kendimi durduramiyorum bu sefer cok enteresan bi durumdayimmm...dun aksam dan beri biraz iyiyim insallah gecer tamamen..senin belli bi rahatsizligin yoksa migrendir canim muhtemelen o da cok masum sevimli bi durum degil gerci ama kotunun iyisi diyelim insallah yasamazsin sende bir daha
3lü ve 4 lü yapmaya gerek yok dedi doktorum ama yarın kontrolüm var 16/18Hafta arası omurilik bel açıklığına bakıyoruz dedi ve onunla ilgili kan veriliyormuş4lü tarama yaptıracak olan var mi aramızda ?
Yok canım ben sadece iğne yaptırıp çıktım hemen.ztn ilaç evde vardı herhangi bir duruma karşın doktorum fazladan yazmıştı bana ilaç iyiki de vardı evde belim çok yanıyo ağrıyo yarın mutlaka gidecem doktora içim rahat etmez yoksaCok geçmis olsun ultrasona koydular mi seni annelik işte daha doğmadan aklimiz minik yavrumuzda oluyor bemde dünden beri sertleşme yada herhangi bir hareket hissetmedim özellikle her gün takip ederdim kipirtilar olurdu benim ilk gebelik olmadiği için hissediyordum teleş yaptim rabbim kucağimiza almayi nasip etsin
Dikkat et kesinlikle cnm bugün doktora gideceğim zatenAslında süpürgedende pek bsy olmaz ama ben hergün ev süpürüyorum bazen halıda da zorluyorum ama bende dikkat edeyim benmde hiç riski kanamam olmadı cunkü korktum sanada gecmiş olsun tekrardan
Çok saol canım bundan sonra eşim yapsın ztn aynen o da korktu baya.evet ilk haftalar gibi deil inş kolay kolay bişe olmaz da yinede içim rahat deil hala kasıklarım ağrıyor bugün doktora gideceğim bi baksınÇok geçmiş olsun canım. Süpürge beli çok yoruyor hele halıya yapışınca. Söyle eşin yapsın. Ben bi kere yapmıştım o korku bize yetmişti. Hep eşim yaptı sonra ilkin yaptığında o bile ağrıtmıştı belini cidden zor. Dikkat et kendine canım uzan, dinlen iyice bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Bebeğin güçlü artık ilk haftalar gibi değil. Dualarımız seninle
Çok teşekkür ederim sanmıyorum önemli bişe olduğunu ama yine de içim rahat deil doktora gidecem bugün.ara ara yaptığım işlerdi ama bu kez neden böyle oldum bende bilmiyorumÇok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur sağlıkla sihattle gelsin bebislerimiz yormayın kendinizi Allahın izniyle geçsin inşallah
Yaa Çok geçmiş olsun canım. Biliyorum o ağrıyı benim de çok kötü migren krizlerim tutunca öyle oluyorum bi tuttu mu hiçbir şey fayda etmiyor. Dediğin gibi ilaç içmeye gerek yok çünkü zaten geçmiyor ilaçla. İnşAllah doktordan güzel haberler alırsın canım Rabbim şifa versinSelam güzel hamisler..
Evet uzun süredir girmedim buraya. Başta biraz işlerim vardı, sonra örgü ve film seyretmeye daldım. Ama iki gündür çok kötüyüm. Gebeligin ilerlemesiyle kafa basincimin artacağını biliyordum ama beni çok fena vurdu. İki gündür kimildamadan yattım beynim zonklayarak, ne yediysem kustum mahvoldum. Kusarken zorlanınca burnum kanadi. Randevu baktım ama benim ameliyat olduğum hastanede tüm randevular kapalı sadece acile bakıyorlar anladığım kadarıyla. O yüzden iftardan sonra gidelim dedik bugün. Onda da yine yattım kaldım. Biraz da asistanlar bazen boş bakıyor anlamıyorlar, dayanayim yarın gunduz gidelim dedim. Gece 12 gibi kalktım bir cay içip biraz birşey atistirdim 10 dk geçmedi oturduğum yerden kalkamadan battaniyeye istifra ettim olduğu gibi. Ama çok şükür açıldım kendime geldim. Yarın bebisi görmeye gidicez kısmetse, ondan önce de beyin cerrahı acile bir ugrayacagiz. Bu aralar başı ağrıyan varsa kan artisi ve kafa içi basıncın yükselmesinden kaynaklanabilir, boşuna ağrı kesici içmeyin geçmez. Daha önce bu durumda diazem vurulmuş insanımsıvı aliminizi güne bölün, oruç tutmaya kalkmayın, gün içinde su icmeyip akşam içince iftar sonrası ağrı yapabilir.
Bilmeyenler için yazayım, hidrosefali var bende , beyin omurilik sıvısı kafaicinde biriktiği için şant denilen bir mekanizma takılı , onunla fazla sıvı karın boşluğuna atılıyor. Şu an için normal ayarında ama basınç daha da artarsa ayarının değiştirilmesi gerekecek sanırım. Yarın bir gidelim vakalim ne diyecekler. Bir an kalan hamileliği hareketsiz yatarak geciricem diye ödüm koptu bir an. Önceki yaşadıklarım aklıma gelip ağlama krizleri yaşadım. Neyse ki şu an çok daha iyiyim. En son 2018 yazında ameliyat olduğumdan beri bu ağrıyı yaşamamıştım, hiçbir ağrı kesici ve sakinlestiricinin kesemedigi bir ağrı, Allah kimsenin başına vermesin..
Onun dışında iyiyim çok şükür. 16. Haftayı da devirdik bugün itibariyleBakalım kuzucum ne kadar büyümüş
Buraya da merak ederiz. Güzel haberlerle gel İnşAllah canımÇok saol canım bundan sonra eşim yapsın ztn aynen o da korktu baya.evet ilk haftalar gibi deil inş kolay kolay bişe olmaz da yinede içim rahat deil hala kasıklarım ağrıyor bugün doktora gideceğim bi baksın
Eline sağlık kuzum. En güzeli el emeğini sevgini vererek yapılan şeylerihtiyacı olanı istemek en mantıklısı ben kendim de bişi yapmak istedim her şey çok karışıktı en basiti buydu
Çok saol canım güzel haberle geldim çok şükürBuraya da merak ederiz. Güzel haberlerle gel İnşAllah canım
Çok sevindim canım çok şükürÇok saol canım güzel haberle geldim çok şükürbebiş de iyi her şey iyi şükür büyümeye bağlı da olabiliyor dedi .belki ani bi hareket yaptın zorlamışsındır dedi.şuan bi problem yok olmicağı anlamına gelmiyo ama çok dikkat et kendni yorma ilişki de olmasın bi süre dedi.çok sevindimm içim rahatladı şimdi iyi olduğunu görünce daha çok dikkat edicem bundan sonra
Benim de memitolar sınır tanımaksınızın büyüyor şişiyor ve sadece ucu değil her tarafı kaşınıyorKızlarr sizinde memitolarınızın ucu kaşınıyor mu yaacayip kaşınıyor benimkiler normal mi aceba
Çok sevindim canım çok şükür
Benim de memitolar sınır tanımaksınızın büyüyor şişiyor ve sadece ucu değil her tarafı kaşınıyor
Evet canım normal büyüyüp gerildiği için uygulamada gördüm karın da bu haftalarda büyüyüp gerilecek. Bu ileriki 3 4 hafta. NemlendirelimEvet yanları da kaşınıyor ama daha çok ucubaktım da biraz nette normalmiş hamilelikte olurmuş
Evet canım normal büyüyüp gerildiği için uygulamada gördüm karın da bu haftalarda büyüyüp gerilecek. Bu ileriki 3 4 hafta. Nemlendirelim
Ben deeeKarnımın büyüyüp tsunami gibi dalgalanmasını sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?