2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben haftaya gideceğim ikili tarama da bişey çıkmadı ama yapalım yinede ense açıklığına falan bakıyoruz 17.haftada gel dedi
Bende cumartesi gideceğim. Bana da doktorum 2 Li be 4lü testi beraber yorumlamak daha doğru sonuç verir dedi

aynen ne yatabiliyorsun ayakta zaten duramıyorsun Allah şifa versin inşallah çok zor . Birde seninde çocuğun var . Yalnız olsan yine diyeceksin benimde iki tane çocuğum var yardım edecek kimse yok , eşim birde bu dönemde geç geliyor fln ayyy çok zordu inşallah olmaz bir daha . Sende çabucak iyileşirsin

Yok canım ben sadece iğne yaptırıp çıktım hemen.ztn ilaç evde vardı herhangi bir duruma karşın doktorum fazladan yazmıştı bana ilaç iyiki de vardı evde belim çok yanıyo ağrıyo yarın mutlaka gidecem doktora içim rahat etmez yoksa

Aslında süpürgedende pek bsy olmaz ama ben hergün ev süpürüyorum bazen halıda da zorluyorum ama bende dikkat edeyim benmde hiç riski kanamam olmadı cunkü korktum sanada gecmiş olsun tekrardan
Dikkat et kesinlikle cnm bugün doktora gideceğim zaten

Çok saol canım bundan sonra eşim yapsın ztn aynen o da korktu baya.evet ilk haftalar gibi deil inş kolay kolay bişe olmaz da yinede içim rahat deil hala kasıklarım ağrıyor bugün doktora gideceğim bi baksın

Çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur sağlıkla sihattle gelsin bebislerimiz yormayın kendinizi Allahın izniyle geçsin inşallah
Çok teşekkür ederim sanmıyorum önemli bişe olduğunu ama yine de içim rahat deil doktora gidecem bugün.ara ara yaptığım işlerdi ama bu kez neden böyle oldum bende bilmiyorum

Yaa Çok geçmiş olsun canım. Biliyorum o ağrıyı benim de çok kötü migren krizlerim tutunca öyle oluyorum bi tuttu mu hiçbir şey fayda etmiyor. Dediğin gibi ilaç içmeye gerek yok çünkü zaten geçmiyor ilaçla. İnşAllah doktordan güzel haberler alırsın canım Rabbim şifa versin
Hadi bakalım doktor bakar halleder kuzucuğunu da görünce keyfin yerine gelir yine

Çok saol canım bundan sonra eşim yapsın ztn aynen o da korktu baya.evet ilk haftalar gibi deil inş kolay kolay bişe olmaz da yinede içim rahat deil hala kasıklarım ağrıyor bugün doktora gideceğim bi baksın
Buraya da merak ederiz. Güzel haberlerle gel İnşAllah canım

Merhaba herkese benimde bebeğim inşallah Ekim doğumlu olacak. Ben 2017de de Ekim annesiydim nasıl gidiyor hamilelik ramazan oruç tutan varmı. Ben tutuyorum ama bulantılarım ve koku hassasiyetim arttı bakalım nasıl geçecek. Ben cinsiyeti henüz öğrenemedim. Bu arada dru vitamin verenler varmı hangi ilaçları kullaniyorsunuz

Buraya da merak ederiz. Güzel haberlerle gel İnşAllah canım
Çok saol canım güzel haberle geldim çok şükür bebiş de iyi her şey iyi şükür büyümeye bağlı da olabiliyor dedi .belki ani bi hareket yaptın zorlamışsındır dedi.şuan bi problem yok olmicağı anlamına gelmiyo ama çok dikkat et kendni yorma ilişki de olmasın bi süre dedi.çok sevindimm içim rahatladı şimdi iyi olduğunu görünce daha çok dikkat edicem bundan sonra

Çok sevindim canım çok şükür
Kızlarr sizinde memitolarınızın ucu kaşınıyor mu ya acayip kaşınıyor benimkiler normal mi aceba
Benim de memitolar sınır tanımaksınızın büyüyor şişiyor ve sadece ucu değil her tarafı kaşınıyor

Evet yanları da kaşınıyor ama daha çok ucu baktım da biraz nette normalmiş hamilelikte olurmuş
Evet canım normal büyüyüp gerildiği için uygulamada gördüm karın da bu haftalarda büyüyüp gerilecek. Bu ileriki 3 4 hafta. Nemlendirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…