2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim bende erkek görüyordum ruyamda herkeste erkek diyordu gecen hafta doktor kiza benzettim ama 2 hafta sonra netlesir dedi cok heyecanliyim bende ilk gebeligim bide

Vallahi ya benim akla türlü hastalıklar geliyor hemen Eşimle oturduk sabah neden oluyor böyle diye araştırdık bir şey bulamadık. Sen deyince bi rahatladim

Hamile olmasak nette ilk çıkan hastalık vs olabilir sonuçları ama hamilelikte göğüs kaşıntısı yazınca olabileceği yazıyor rahatla canım kaç kişi yazdı bak benden sonra benimde benimde diye

Esimin aileside erkek cok istiyor cok düşkünler erkek cocuga bizim tarafta hic kiz yok kiz istiyorlar tabi rabbim once saglik sihhat versin doktor kıza benzetti ama kesin degil dedi banada neclada erkek demisti bakalim 2 hafta sonra belli olucak

Bugün kontrolüm vardı kızlar bebiş çok hareketsizdi kalp atışını duyunca rahatladık tabi. Sizde de oldumu aynısı. Cinsiyet öğrenmeyi umuyorduk ama cok zor dönmedi bile pek kıpırdamadı. Tahmin edemiyorum ama %51 erkek olabilir dedi. 3 hafta sonra tekrar gidicem ozamana belli olur heralde. Ne güzel herkes öğrendi alışverişe başladı 3 hafta zor gecicek baya

Hayırlısı olsun gönlünden ne geçiyorsa Rabbım onu versin inşallah ikisinin de çok farklı tatlılıkları var oğlum olursa da dede gibi giydirecem onu diyorum askılı pantolonlar filan kız olursa vuuuu her elbise ayrı saç bandı çiçekli böcekli

Evet ilk gittigimde benimde öyleydi uyuyodu doktor biraz bastirdi kafasini oynatti sadece ikincisinde çikolata yedim gittim bu seferde kıpır kıpırdı ilkinde 11 haftalık ikincisinde 13 haftalıktı

Evet ilk gittigimde benimde öyleydi uyuyodu doktor biraz bastirdi kafasini oynatti sadece ikincisinde çikolata yedim gittim bu seferde kıpır kıpırdı ilkinde 11 haftalık ikincisinde 13 haftalıktı
Normal bişey ozaman iyi bari 3 hafta sonra tekrar gidicem çikolataları yiyip giderim

Merhaba kızlar bugün benim de kontrolüm vardı cinsiyet içinde %90 kız dedi ama tam açmadı emin olmak için 3 hafta sonra bakacağız sağlıklıydı çok şükür kanama alanımda iyice azalmış yok denecek kadar az Sadece ikili testte düşük risk çıkmasına rağmen kanda bir değerin biraz yüksek üçlü istiyorum dedi ultrasonu çok iyi olduğu için içimi karartmıyorum ama korkmadım da değil Bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

tebrik ederim hayirli olsun insallah..ikisi de ayni sevinc tabi farkedermi tek farkı kizim oglum diye seviyosun insan baska bir mutlu oluyor öyle olunca da :)

Cok sevindim senin adina şukur bak annesi iyimiş bebiş

Rabbim sağlikla kucağina almayi nasip etsindoktor bile erkeğe benziyor kız cıkti demiş bende yaniliyim dime

Kesinlikle canım doktor etkilemiyor değil çünkü bugün bile söylerken şaşırarak söylüyorum diyor nasıl etkilenmeyelim ama evet ya kız annesi olmak ayrı bir hismiş çok güzeel inşallah öncelikli sağlıklı olsun da senin de gönlüne göre olsun canım

Kızlar 2li testte yuksek risk sınırı 1:250 biliyorsunuzdur . Benim 1:310 çıkmış sorun olduğunu düşünmüyorum ama yani risk %0.03 Ama yine de nift ve amniyosentez yapalım diyo çok korkuyorum sizde buna benzer çıktımı doktorunuz ne dedi . Dua edin ne olur . Bisey olmaz demi orta risk grubundayim aslinda

Allah gostermesin ama bebek down sendromluysa aldırmayacaksan amniyosentez yaptirmamanı tavsiye ederim. Burda daha öncede yazmışımdır kuzenime doğum anına kadar bebegin down sendromlu dediler sapa sağlam doğdu şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…