Canim bende erkek görüyordum ruyamda herkeste erkek diyordu gecen hafta doktor kiza benzettim ama 2 hafta sonra netlesir dedi cok heyecanliyim bende ilk gebeligim bideSağ ol canım benim öyle tuhaf duygudayım ki ağlamaklıyım aslında erkek olsa da farketmiyor kız olsa da ama ne yalan söylüyüm ilk şaşırdım erkek kesin diyordum hislerime nasıl güveniyorsam
Şimdi kız annesi olmak çok acayip geliyor
Senin gönlünden ne geçiyor canım
Vallahi ya benim akla türlü hastalıklar geliyor hemenEşimle oturduk sabah neden oluyor böyle diye araştırdık bir şey bulamadık. Sen deyince bi rahatladim
Esimin aileside erkek cok istiyor cok düşkünler erkek cocuga bizim tarafta hic kiz yok kiz istiyorlar tabi rabbim once saglik sihhat versin doktor kıza benzetti ama kesin degil dedi banada neclada erkek demisti bakalim 2 hafta sonra belli olucakBenim 2 kız kardeşim var canım o ortamda büyüdüğüm için hep bir kız bebeğim olsun istemiştirim ama eşimin tarafında erkek çocuklar daha baskın kendimi erkek fikrine alıştırsam da gönlümden geçen kıztabi önce sağlıklı olsun.
Bir de doktor sana önce erkek tahmin etmiş ya garanti değil dese bile insan kendini o fikre alıştırır ondan senin bu şaşkınlığın güzel sürpriz ama demek bir prenses annesi olacaksınoyş
Benimki de aynıEvet ozellikle uclari kurudu cok
Evet randevu mesajını gösterdiğimizde sorun olmuyormuşCumartesiye randevu alsak yasak varken çıkabiliyor muyuz bilginiz var mı?
Esimin aileside erkek cok istiyor cok düşkünler erkek cocuga bizim tarafta hic kiz yok kiz istiyorlar tabi rabbim once saglik sihhat versin doktor kıza benzetti ama kesin degil dedi banada neclada erkek demisti bakalim 2 hafta sonra belli olucak
Evet ilk gittigimde benimde öyleydi uyuyodu doktor biraz bastirdi kafasini oynatti sadece ikincisinde çikolata yedim gittim bu seferde kıpır kıpırdı ilkinde 11 haftalık ikincisinde 13 haftalıktıBugün kontrolüm vardı kızlar bebiş çok hareketsizdi kalp atışını duyunca rahatladık tabi. Sizde de oldumu aynısı. Cinsiyet öğrenmeyi umuyorduk ama cok zor dönmedi bile pek kıpırdamadı. Tahmin edemiyorum ama %51 erkek olabilir dedi. 3 hafta sonra tekrar gidicem ozamana belli olur heralde. Ne güzel herkes öğrendi alışverişe başladı 3 hafta zor gecicek baya
Normal bişey ozaman iyi bari 3 hafta sonra tekrar gidicem çikolataları yiyip giderimEvet ilk gittigimde benimde öyleydi uyuyodu doktor biraz bastirdi kafasini oynatti sadece ikincisinde çikolata yedim gittim bu seferde kıpır kıpırdı ilkinde 11 haftalık ikincisinde 13 haftalıktı
Ay ne güzel benim de ilk canım rüyaların tersi çıkıyor demekkiCanim bende erkek görüyordum ruyamda herkeste erkek diyordu gecen hafta doktor kiza benzettim ama 2 hafta sonra netlesir dedi cok heyecanliyim bende ilk gebeligim bide
tebrik ederim hayirli olsun insallah..ikisi de ayni sevinc tabi farkedermi tek farkı kizim oglum diye seviyosun insan baska bir mutlu oluyor öyle olunca da :)Sağ ol canım benim öyle tuhaf duygudayım ki ağlamaklıyım aslında erkek olsa da farketmiyor kız olsa da ama ne yalan söylüyüm ilk şaşırdım erkek kesin diyordum hislerime nasıl güveniyorsam
Şimdi kız annesi olmak çok acayip geliyor
Senin gönlünden ne geçiyor canım
Cok sevindim senin adina şukur bak annesi iyimiş bebişÇok saol canım güzel haberle geldim çok şükürbebiş de iyi her şey iyi şükür büyümeye bağlı da olabiliyor dedi .belki ani bi hareket yaptın zorlamışsındır dedi.şuan bi problem yok olmicağı anlamına gelmiyo ama çok dikkat et kendni yorma ilişki de olmasın bi süre dedi.çok sevindimm içim rahatladı şimdi iyi olduğunu görünce daha çok dikkat edicem bundan sonra
Rabbim sağlikla kucağina almayi nasip etsinAyy kızlar şimdi hastaneden geliyorum içim nasıl tuhaf meğer bir kız annesi oluyormuşum
Hep erkek bebek görüyordum rüyamda doktorum bile baya şaşırdı erkek gibiydi ama bu diyor
@necla cım da yanıldı
Kızçem olacak inşallah sağlıkla gelsin
Kesinlikle canım doktor etkilemiyor değil çünkü bugün bile söylerken şaşırarak söylüyorum diyor nasıl etkilenmeyelimBenim 2 kız kardeşim var canım o ortamda büyüdüğüm için hep bir kız bebeğim olsun istemiştirim ama eşimin tarafında erkek çocuklar daha baskın kendimi erkek fikrine alıştırsam da gönlümden geçen kıztabi önce sağlıklı olsun.
Bir de doktor sana önce erkek tahmin etmiş ya garanti değil dese bile insan kendini o fikre alıştırır ondan senin bu şaşkınlığın güzel sürpriz ama demek bir prenses annesi olacaksınoyş
Kesinlikle canım ya tek farkı o çok sağ oltebrik ederim hayirli olsun insallah..ikisi de ayni sevinc tabi farkedermi tek farkı kizim oglum diye seviyosun insan baska bir mutlu oluyor öyle olunca da :)
Tabiki kuzum hepimiz insanızRabbim sağlikla kucağina almayi nasip etsindoktor bile erkeğe benziyor kız cıkti demiş bende yaniliyim dime
Şükür vallaCok sevindim senin adina şukur bak annesi iyimiş bebiş♥
Kızlar 2li testte yuksek risk sınırı 1:250 biliyorsunuzdur . Benim 1:310 çıkmış sorun olduğunu düşünmüyorum ama yani risk %0.03 Ama yine de nift ve amniyosentez yapalım diyo çok korkuyorum sizde buna benzer çıktımı doktorunuz ne dedi . Dua edin ne olur . Bisey olmaz demi orta risk grubundayim aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?