- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Aaa ben de oksapar kullaniyorum coraspine iğne mi hap mi. Hapsa süper her yerim mosmorKızlar piyasada oksapar ve clexane kalmamış covit tedavisinde kullanılıyormuş. Kullananlarınız varsa bulabilirseniz yedekleyin isterseniz, biz bulamadık galiba coraspine geçeceğim mecburiyetten.
Biraz eritiyordum hepsini degil.Hepsini bir mi eritiyordun canım biraz biraz mı
Bende tam tersi kız cok bulantınyapar diye biliyodum ama cinsiyete alakası yok bence kime sorduysam genelde bulantı yasamıs ve kız da olan var erkekteKızlar bu gece afedersiniz 3 defa kustum mahvoldum bulantı ilacı da yazmadı. Bi de bana magnezyum ilacı da yazdı çok ilaç oldu yazmicam dedi bulantı ilacı. Erkek bebeklerde de mide bulantısı çok olur ve çok uzun sürüyor dedi ilk defa bi doktordan böyle bişey duyuyorum herkes cinsiyetle alakası yok diyor
Yakında tekmeleri konuscaz inşallahGünaydın kızlar, bu hafta kıpırtıları hissediyorum, benden mutlusu yok. Artık hamileliğin keyfini çıkarma zamanlarımız geldi. İsimler düşünülüyor, ufak ufak alışverişler başlıyor iki ay öncesini hatırlıyorum da hep risklerden korkulardan konuşuyorduk. Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri paylaşmak da nasip olsun inşallah
Aaa ben de oksapar kullaniyorum coraspine iğne mi hap mi. Hapsa süper her yerim mosmor
Kız sen hala bulanıyor musun o kdr bende dün itibariyle hamilelik belirtileri kalmadı çabuk acıkmak dısında maşallahı var sanırım kabızlık da 2 gün vitamin almayınca gecti ACAYİP rahatladımBenim de erkek valla hala bulantı devam ediyor.
Enfeksiyon olabilir bazen yanma filan gibi belirtiler olmasa da enfeksiyon olabiliyor burda da öle agrım var diyen arkadaslar genelde enfeksiyon cıktı bence öle seyleri okuyup strese girmeyin derin ben gecmiş olsunMerhaba hanimlar ben allah nasip ederse kasim anne adayiyim size birsey sormak istiyorum benim 3 gundur geçmeyen bir kasik agrim var tam rahmim agriyor ara ara geciyor sonra tekrar basliyor ama ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum doktorumla dun konustum rahim genisliyor bebek buyuyor dedi normal dedi fakat bugun internette arastirdim rahim acildigi zaman kasiklarda agri olurmus ve dinlensende uzansanda gecmezmis onun icin rahme dikiş atmak gerekirmiş ben cok korkuyorumbi yandanda acaba idraryolu enfeksiyonumu oldum diyorum ama idrarimda bi belirti yok sık idrare cikma dışında sizde boyle gecmeyen agrisi olan varmi yarin doktora gidecem bebegimi cok merak ediyorum
Hiç üzülüp stres yapma. Bende çok yaşamıştım o ağrıyı hatta ayakta kalınca dayanılmaz hal alıyordu.Merhaba hanimlar ben allah nasip ederse kasim anne adayiyim size birsey sormak istiyorum benim 3 gundur geçmeyen bir kasik agrim var tam rahmim agriyor ara ara geciyor sonra tekrar basliyor ama ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum doktorumla dun konustum rahim genisliyor bebek buyuyor dedi normal dedi fakat bugun internette arastirdim rahim acildigi zaman kasiklarda agri olurmus ve dinlensende uzansanda gecmezmis onun icin rahme dikiş atmak gerekirmiş ben cok korkuyorumbi yandanda acaba idraryolu enfeksiyonumu oldum diyorum ama idrarimda bi belirti yok sık idrare cikma dışında sizde boyle gecmeyen agrisi olan varmi yarin doktora gidecem bebegimi cok merak ediyorum
Merhaba hanimlar ben allah nasip ederse kasim anne adayiyim size birsey sormak istiyorum benim 3 gundur geçmeyen bir kasik agrim var tam rahmim agriyor ara ara geciyor sonra tekrar basliyor ama ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum doktorumla dun konustum rahim genisliyor bebek buyuyor dedi normal dedi fakat bugun internette arastirdim rahim acildigi zaman kasiklarda agri olurmus ve dinlensende uzansanda gecmezmis onun icin rahme dikiş atmak gerekirmiş ben cok korkuyorumbi yandanda acaba idraryolu enfeksiyonumu oldum diyorum ama idrarimda bi belirti yok sık idrare cikma dışında sizde boyle gecmeyen agrisi olan varmi yarin doktora gidecem bebegimi cok merak ediyorum
Teşekkür ederim canım amin hepimize inşAllahHayirli ugurlu olsun canim bebegin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Soyledim canim.da surpriz yapmadim cok da sasirmadi zaten biraz üzülür gibi oldu sacede ama alisti sonra
Sık idrara çıkma hem normal hem de enfeksiyon belirtisi olabilir. Ben de sık çıkıyordum çıktıktan hemen sonra da tekrar gitme ihtiyacım oluyodu. Kasık ve karın ağrısı da vardı. Enfeksiyonmuş mesela bendeki. Sende yoktur inşAllah ama şikayetlerini doktora söyle. İdrar tahlili yapacaktırMerhaba hanimlar ben allah nasip ederse kasim anne adayiyim size birsey sormak istiyorum benim 3 gundur geçmeyen bir kasik agrim var tam rahmim agriyor ara ara geciyor sonra tekrar basliyor ama ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum doktorumla dun konustum rahim genisliyor bebek buyuyor dedi normal dedi fakat bugun internette arastirdim rahim acildigi zaman kasiklarda agri olurmus ve dinlensende uzansanda gecmezmis onun icin rahme dikiş atmak gerekirmiş ben cok korkuyorumbi yandanda acaba idraryolu enfeksiyonumu oldum diyorum ama idrarimda bi belirti yok sık idrare cikma dışında sizde boyle gecmeyen agrisi olan varmi yarin doktora gidecem bebegimi cok merak ediyorum
Bi nemzede olsa icimi rahatlattiniz tesekkur ederim yarin doktora gidecem evet internetten arastirinca zaten insanin morali tam bozuluyor doktorum dun rahatlatti kanama akinti yoksa normal dedi karin genislemeye basliyor rahim genişliyor bebek yikari fogru cikmaya basliyor buyuyor bunlar normal dedi magnezyum kalsiyum tuket dedi gel gorki bugun nette okuduklarimi duyunca hemen randevu aldim yarin icinMerhaba, Bende de oldu bu ağrılar, interneti araştırma bence konu rahim ağzı darlığına kadar gelmiş. İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir, rahimde büyüme kaynaklı ağrı da olabilir ben 120 saat çektim bu ağrıyı 15. haftamdı, sonra geçiyor merak etme.
Doktorun kasdettiği daha uzun sürmesi canım. Yani olup olmaması değil. Ben de öyle düşünüyorum aynen dediğin gibi canım bizim ailede ablalarımda da abilerimde de karışık olmuş annemdeki bulantı. Bazılarında olmuş bazılarında olmamış meselaBende tam tersi kız cok bulantınyapar diye biliyodum ama cinsiyete alakası yok bence kime sorduysam genelde bulantı yasamıs ve kız da olan var erkekte
Cok tesekkurler insan ister istemez korkuyorEnfeksiyon olabilir bazen yanma filan gibi belirtiler olmasa da enfeksiyon olabiliyor burda da öle agrım var diyen arkadaslar genelde enfeksiyon cıktı bence öle seyleri okuyup strese girmeyin derin ben gecmiş olsun
Aynen yaptiracam cunku gecede yatirmiyor agridan 3 gundur boyleyimSık idrara çıkma hem normal hem de enfeksiyon belirtisi olabilir. Ben de sık çıkıyordum çıktıktan hemen sonra da tekrar gitme ihtiyacım oluyodu. Kasık ve karın ağrısı da vardı. Enfeksiyonmuş mesela bendeki. Sende yoktur inşAllah ama şikayetlerini doktora söyle. İdrar tahlili yapacaktır
Enfeksiyon olsa bile korkma canım çok normal hamilelerin genelinde oluyor. Hormonlardan dolayı sadece biran önce tedavi olmak gerekiyorAynen yaptiracam cunku gecede yatirmiyor agridan 3 gundur boyleyim
Amin aminHiç üzülüp stres yapma. Bende çok yaşamıştım o ağrıyı hatta ayakta kalınca dayanılmaz hal alıyordu.
Bebeğin de sende gayet iyisin bence. Yarın gör bi için rahatlasın
Tmm canim Tesekkurler burda icim rahatladi bi nemzede olsaEnfeksiyon olsa bile korkma canım çok normal hamilelerin genelinde oluyor. Hormonlardan dolayı sadece biran önce tedavi olmak gerekiyor
Rica ederim canımTmm canim Tesekkurler burda icim rahatladi bi nemzede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?