2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar piyasada oksapar ve clexane kalmamış covit tedavisinde kullanılıyormuş. Kullananlarınız varsa bulabilirseniz yedekleyin isterseniz, biz bulamadık galiba coraspine geçeceğim mecburiyetten.

Kızlar piyasada oksapar ve clexane kalmamış covit tedavisinde kullanılıyormuş. Kullananlarınız varsa bulabilirseniz yedekleyin isterseniz, biz bulamadık galiba coraspine geçeceğim mecburiyetten.
Aaa ben de oksapar kullaniyorum coraspine iğne mi hap mi. Hapsa süper her yerim mosmor

Bende tam tersi kız cok bulantınyapar diye biliyodum ama cinsiyete alakası yok bence kime sorduysam genelde bulantı yasamıs ve kız da olan var erkekte

Yakında tekmeleri konuscaz inşallah

Benim de erkek valla hala bulantı devam ediyor.
Kız sen hala bulanıyor musun o kdr bende dün itibariyle hamilelik belirtileri kalmadı çabuk acıkmak dısında maşallahı var sanırım kabızlık da 2 gün vitamin almayınca gecti ACAYİP rahatladım

Enfeksiyon olabilir bazen yanma filan gibi belirtiler olmasa da enfeksiyon olabiliyor burda da öle agrım var diyen arkadaslar genelde enfeksiyon cıktı bence öle seyleri okuyup strese girmeyin derin ben gecmiş olsun

Hiç üzülüp stres yapma. Bende çok yaşamıştım o ağrıyı hatta ayakta kalınca dayanılmaz hal alıyordu.
Bebeğin de sende gayet iyisin bence. Yarın gör bi için rahatlasın

Merhaba, Bende de oldu bu ağrılar, interneti araştırma bence konu rahim ağzı darlığına kadar gelmiş. İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir, rahimde büyüme kaynaklı ağrı da olabilir ben 120 saat çektim bu ağrıyı 15. haftamdı, sonra geçiyor merak etme.

Hayirli ugurlu olsun canim bebegin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Soyledim canim.da surpriz yapmadim cok da sasirmadi zaten biraz üzülür gibi oldu sacede ama alisti sonra
Teşekkür ederim canım amin hepimize inşAllah Niye üzülüyo ya kız çocuğu baba aşkı diye bişe var. Hem de kız çocuğu erkekleri merhametli yapıyor. Bebek doğunca pişman olacak üzüldüğüne

Sık idrara çıkma hem normal hem de enfeksiyon belirtisi olabilir. Ben de sık çıkıyordum çıktıktan hemen sonra da tekrar gitme ihtiyacım oluyodu. Kasık ve karın ağrısı da vardı. Enfeksiyonmuş mesela bendeki. Sende yoktur inşAllah ama şikayetlerini doktora söyle. İdrar tahlili yapacaktır

Bi nemzede olsa icimi rahatlattiniz tesekkur ederim yarin doktora gidecem evet internetten arastirinca zaten insanin morali tam bozuluyor doktorum dun rahatlatti kanama akinti yoksa normal dedi karin genislemeye basliyor rahim genişliyor bebek yikari fogru cikmaya basliyor buyuyor bunlar normal dedi magnezyum kalsiyum tuket dedi gel gorki bugun nette okuduklarimi duyunca hemen randevu aldim yarin icin

Bende tam tersi kız cok bulantınyapar diye biliyodum ama cinsiyete alakası yok bence kime sorduysam genelde bulantı yasamıs ve kız da olan var erkekte
Doktorun kasdettiği daha uzun sürmesi canım. Yani olup olmaması değil. Ben de öyle düşünüyorum aynen dediğin gibi canım bizim ailede ablalarımda da abilerimde de karışık olmuş annemdeki bulantı. Bazılarında olmuş bazılarında olmamış mesela

Enfeksiyon olabilir bazen yanma filan gibi belirtiler olmasa da enfeksiyon olabiliyor burda da öle agrım var diyen arkadaslar genelde enfeksiyon cıktı bence öle seyleri okuyup strese girmeyin derin ben gecmiş olsun
Cok tesekkurler insan ister istemez korkuyor

Aynen yaptiracam cunku gecede yatirmiyor agridan 3 gundur boyleyim

Hiç üzülüp stres yapma. Bende çok yaşamıştım o ağrıyı hatta ayakta kalınca dayanılmaz hal alıyordu.
Bebeğin de sende gayet iyisin bence. Yarın gör bi için rahatlasın
Amin amin Gidecem mutlaka ne kadar sürdü agrinizayni benimki gibimiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…