- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Hadi bakalım sende de doğru çıkacak mı acaba merakla bekliyoruzBelirtilerim erkekrandevum haftaya bekleyebilirsem öğrenicem inşallah
AaaaCanim sen Gülizara mi gittin soyadını hatırlayamadım o doktorun
Geçsin inş bir an önceDemekkiçok teşekkür ederim canım inşAllah geçer artık gerçekten çok berbat ilaç olmasa 2 ay böyle sürecekti demekki. Magnezyum içtim heba oldu. Enfeksiyon için toz vermişti 5 dk durmadı attım. Mahvoldum dün geceden beri ya
Yaa ne güzel13den sonra azaldı ama yavas yavas azaldı işte artık hiç yok o yüzden yoksa daha önce rahatladım mide konusundasiizn kide ni an önce gecsin inşallah valla hamileliğin balayı oluyo gercekten Bi an önce balayı evresine geçmeniz dileğiyle
Evet aldım hemen biraz iyi geldi sanki. Çok teşekkür ederim canım aminGeçsin inş bir an önceValla üzülüyorum canım ilaçlarını ihmal etme bulantı ilacı eğer zararsız ise devam et kullanmaya yapcak bişe yok.başka kullandığın ilaçlar bile boşa gitmiş baksana.dualarım seninle canım inş en kısa sürede geçer de rahat edersin
Çok doğruSağ ol canım benim hepsi çok güzel aslında kızı erkeği yok ikisini de tatmak nasip olsun inşallah oğlum olsa kızım olsun isticem deli gibi kızım oldu şimdi oğlanRabbim hepimize nasip etsin
Geçer mutlaka canım hep böyle olmicaz üzme kendini de.bazen tahammülsüz olabiliyoruz elimizde olmadan hormonların suçu senin deilki:) o yüzden kendini üzme oğluşunu da üzeceğini sanmıyorum ona karşı hassas olduğun içinAnladım o zaman olabilir ama bu hal beni çok üzüyorinsanları boşverde 4 yaşında oğlum var onu kırmak istemiyorum .onun icin elimden geleni yapıyorum ama inşallah onu kırmam sonra çok üzülürüm .zamanla geçer sanırım ☺
Evet canım ben academia hastanesine Cuma Teker’e gidiyorum memnunum.Kızlar urfada yaşıyorsunuz sanırım ben de urfadayimhangi doktora gidiyorsunuz
14+5’im bugün canım. Kesin demedi, ama daha önceki tahminden hiç bahsetmedim bu doktora. Şanslı annelerin ilk çocuğu kız olur, ama sana kötü bi haberim var erkeğe benziyo seninki dedi. Ama ben kız istiyorum dedim, inşallah ben yanılırım dedi. Yine bir hafta önde çıktı. İri bi bebek dedi, bacakları uzun dedi. Ama kesin demedi, o yüzden ben hala cinsiyet öğrenemedim.Bugun ne kdrlık olduki göstermedimi tam erkek gibi dediğine göre emin değil cok ilginçÇin takvimine bak sen o ne diyo o daha iyi biliyo sanki haha
Bende tam tersi kız cok bulantınyapar diye biliyodum ama cinsiyete alakası yok bence kime sorduysam genelde bulantı yasamıs ve kız da olan var erkekte
merhabalar bende inşalah ekim annesi olacağım:) ilk bebeğim 6 yaşında erkek, o kadar konforluymuşum ki hamileliğimde ne mide bulantısı ne de başka bir semptom vardı. şimdi 16 haftalık hamileyim kız cinsiyeti ama çok zor geçiriyorum. Ağrılarım var karnımda üstüne mide bulantım hiç kesilmedi. bence anne karnında bile erkek çocuk anneye düşkün oluyor
Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Aaaa ne yani biz şimdi şanssız annemiyiz adam haklı şanssızız tabi bulasık yıkayacak Bi kızımız olmayacak14+5’im bugün canım. Kesin demedi, ama daha önceki tahminden hiç bahsetmedim bu doktora. Şanslı annelerin ilk çocuğu kız olur, ama sana kötü bi haberim var erkeğe benziyo seninki dedi. Ama ben kız istiyorum dedim, inşallah ben yanılırım dedi. Yine bir hafta önde çıktı. İri bi bebek dedi, bacakları uzun dedi. Ama kesin demedi, o yüzden ben hala cinsiyet öğrenemedim.Çin takvimi ve diğer takvimler hep erkek çıkmıştı.
Evet ya, bende eşime takılıyodum, 5 yaşında ev temizliğine alıştırıcam, annesine yardımcı olucak falan diye.Aaaa ne yani biz şimdi şanssız annemiyiz adam haklı şanssızız tabi bulasık yıkayacak Bi kızımız olmayacak
Hayırlı olsun 12 haftada yanilma payı çok yuksekKızlaaaar ben geldim. Dayanamadım bugün gittim doktora, cinsiyet artık belli olmuştur diye. Daha önce 12. haftamda perinatolog belli olmaz bu haftalarda ama benim bi tahminim var kız gibi demişti. Bugün farklı bir doktora gittim, o da erkek gibi dedi. Yani kesinleştireyim derken kafam daha da karıştı. Haftaya bi daha gideyim diyorum belki kesinleşir o zaman.
Teşekkürler, kesinleşseydi iyiydi. Bir iki parça bişey alırdım diyodum. Orta renklere bakmaya devam ben.Hayırlı olsun 12 haftada yanilma payı çok yuksek
Hayırlısı olsun artıkEvet ya, bende eşime takılıyodum, 5 yaşında ev temizliğine alıştırıcam, annesine yardımcı olucak falan diye.Bakalım ben hala kız olabilir diyorum. Artık detaylıda öğrenicem, ya da haftaya bi kere daha gider bakarım.
Evet canim siverekteyim bendeHadi bakalım sende de doğru çıkacak mı acaba merakla bekliyoruz
Aaaaevet gülizar. Sen nerde yaşıyosun canım Siverek mi komşu çıkacaz şimdi listede bulamadım bilgilerini
Evet malesef oluyor canim benimde bikac hafta oncesi kadar acaip kasiniyordu şuan geçtiKızlar sizinde gogusleriniz agriyormu benimki hem agriyor hem kaşınıyor zaten büyüdude bide tecrubeli annelere sorum göğüslerde catlak oluyormu acaba
Haklisin ikilemde kalıyor insan ama sonradan söylenen çıkıyor hepTeşekkürler, kesinleşseydi iyiydi. Bir iki parça bişey alırdım diyodum. Orta renklere bakmaya devam ben.
Evet canım çatlıyor krem yada yağ sürmelisin ama göğüslerdeki asıl çatlaklar yanlış emzirmekten ve ilk 1 ay özellijle fazla sütü sağmamaktan oluyor.Kızlar sizinde gogusleriniz agriyormu benimki hem agriyor hem kaşınıyor zaten büyüdude bide tecrubeli annelere sorum göğüslerde catlak oluyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?