2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Belirtilerim erkek randevum haftaya bekleyebilirsem öğrenicem inşallah
Hadi bakalım sende de doğru çıkacak mı acaba merakla bekliyoruz
Canim sen Gülizara mi gittin soyadını hatırlayamadım o doktorun
Aaaa evet gülizar. Sen nerde yaşıyosun canım Siverek mi komşu çıkacaz şimdi listede bulamadım bilgilerini

Geçsin inş bir an önce Valla üzülüyorum canım ilaçlarını ihmal etme bulantı ilacı eğer zararsız ise devam et kullanmaya yapcak bişe yok.başka kullandığın ilaçlar bile boşa gitmiş baksana.dualarım seninle canım inş en kısa sürede geçer de rahat edersin

Yaa ne güzel ayy amin canım inşAllah

Evet aldım hemen biraz iyi geldi sanki. Çok teşekkür ederim canım amin

Geçer mutlaka canım hep böyle olmicaz üzme kendini de.bazen tahammülsüz olabiliyoruz elimizde olmadan hormonların suçu senin deilki:) o yüzden kendini üzme oğluşunu da üzeceğini sanmıyorum ona karşı hassas olduğun için

Bugun ne kdrlık olduki göstermedimi tam erkek gibi dediğine göre emin değil cok ilginç Çin takvimine bak sen o ne diyo o daha iyi biliyo sanki haha
14+5’im bugün canım. Kesin demedi, ama daha önceki tahminden hiç bahsetmedim bu doktora. Şanslı annelerin ilk çocuğu kız olur, ama sana kötü bi haberim var erkeğe benziyo seninki dedi. Ama ben kız istiyorum dedim, inşallah ben yanılırım dedi. Yine bir hafta önde çıktı. İri bi bebek dedi, bacakları uzun dedi. Ama kesin demedi, o yüzden ben hala cinsiyet öğrenemedim. Çin takvimi ve diğer takvimler hep erkek çıkmıştı.

Aaaa ne yani biz şimdi şanssız annemiyiz adam haklı şanssızız tabi bulasık yıkayacak Bi kızımız olmayacak

Aaaa ne yani biz şimdi şanssız annemiyiz adam haklı şanssızız tabi bulasık yıkayacak Bi kızımız olmayacak
Evet ya, bende eşime takılıyodum, 5 yaşında ev temizliğine alıştırıcam, annesine yardımcı olucak falan diye. Bakalım ben hala kız olabilir diyorum. Artık detaylıda öğrenicem, ya da haftaya bi kere daha gider bakarım.

Hayırlı olsun 12 haftada yanilma payı çok yuksek

Hayırlısı olsun artık

Kızlar sizinde gogusleriniz agriyormu benimki hem agriyor hem kaşınıyor zaten büyüdude bide tecrubeli annelere sorum göğüslerde catlak oluyormu acaba

Hadi bakalım sende de doğru çıkacak mı acaba merakla bekliyoruz

Aaaa evet gülizar. Sen nerde yaşıyosun canım Siverek mi komşu çıkacaz şimdi listede bulamadım bilgilerini
Evet canim siverekteyim bende listede ekli değilim ama

Kızlar sizinde gogusleriniz agriyormu benimki hem agriyor hem kaşınıyor zaten büyüdude bide tecrubeli annelere sorum göğüslerde catlak oluyormu acaba
Evet malesef oluyor canim benimde bikac hafta oncesi kadar acaip kasiniyordu şuan geçti

Evet canım çatlıyor krem yada yağ sürmelisin ama göğüslerdeki asıl çatlaklar yanlış emzirmekten ve ilk 1 ay özellijle fazla sütü sağmamaktan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…