2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sanırım 2-3 hafta kadar sürdü.
Bir çok hamile yaşıyor bu sorunu içini ferah tut :)
Aynen gorumceminde dediğiniz kadar surmuş kasim topigindeyim ordaki arkadaslarima sordum kimsenin benim kadar agrisi olmayinca tedirgin oldum gerci benim gibi 13 haftalık olan bi kac kişi ama yinede korktum:)bende kasim topigindeyim ama sezeryan olursam sanirim ekim annesi olacam kismet olursa:))

Hım anladım
Hım anladım cnm benmkide erkek 17 hafta bitti bulantılarım da bitti yine tezi çürütüyorum haha saka Bi yana tabi genelleme yapıldığında öledir belki ben cok korkmuştum hamilelik boyunca olcak diye Allaha şükür bitti allahım sonuna kdr böle iyi gideyim diye dua ediyorum hergün tabi sadece kendm için değil herkes için

Ne çürümesi kuzum 18.hafta bence geç bitmiş tezi daha da güçlendirmiş olmuyo musun
Şaka bi yana benimki de biter inşAllah ya 17 18 ne zaman biterse razıyım geçsin de ya da azalsın. Doğuma kadar süren var ondan korkuyorum

Bende de var migren hamile kalmadan once daha çok atak gecirirdim hamilelikte henuz olmadi hormonlar değiştiği icin sanirim

Kızlar piyasada oksapar ve clexane kalmamış covit tedavisinde kullanılıyormuş. Kullananlarınız varsa bulabilirseniz yedekleyin isterseniz, biz bulamadık galiba coraspine geçeceğim mecburiyetten.
Benimde doktorum clexane yazmıştı eczanelerde bulamadık enox verdiler doktorum aynı dedi.
Sen sadece iğne mi kullanıyordun canim

Benimde doktorum clexane yazmıştı eczanelerde bulamadık enox verdiler doktorum aynı dedi.
Sen sadece iğne mi kullanıyordun canim

Evet sadece iğne kullanıyordum, zaten bana 2 opsiyon söylemişti doktorum ya 28. haftaya kadar coraspin kullan sonra bakalım ya da doğuma kadar oksapar kullan demişti. Artık bulamazsak ilk opsiyonu uygulayacağız. Umarım acil ihtiyacı olanlar bulabiliyordur.

Anladım insallah sikinti yasamazsin ben rapor cikarttirmistim üç aylik iğnem var

Canim sen Gülizara mi gittin soyadını hatırlayamadım o doktorun

Kızlaaaar ben geldim. Dayanamadım bugün gittim doktora, cinsiyet artık belli olmuştur diye. Daha önce 12. haftamda perinatolog belli olmaz bu haftalarda ama benim bi tahminim var kız gibi demişti. Bugün farklı bir doktora gittim, o da erkek gibi dedi. Yani kesinleştireyim derken kafam daha da karıştı. Haftaya bi daha gideyim diyorum belki kesinleşir o zaman.

Ilk gebeligimde sadece kakao yagi kullandim benimki sabun seklindeydi ben eritip suruyordum hic catlagim yok
Canım benimki de katı kakao yağı eritip kullanıyorum acaba ben mi çok sürüyorum bilemedim sürdükten sonra yapış yapış geziyorum sende de öyle oluyor muydu veya bu yapış yapış duygu için ne yapıyordun

13den sonra azaldı ama yavas yavas azaldı işte artık hiç yok o yüzden yoksa daha önce rahatladım mide konusunda siizn kide ni an önce gecsin inşallah valla hamileliğin balayı oluyo gercekten Bi an önce balayı evresine geçmeniz dileğiyle

Bugun ne kdrlık olduki göstermedimi tam erkek gibi dediğine göre emin değil cok ilginç Çin takvimine bak sen o ne diyo o daha iyi biliyo sanki haha

Sağ ol canım benim hepsi çok güzel aslında kızı erkeği yok ikisini de tatmak nasip olsun inşallah oğlum olsa kızım olsun isticem deli gibi kızım oldu şimdi oğlan Rabbim hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…