- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.758
- 158
Sanırım 2-3 hafta kadar sürdü.Amin aminGidecem mutlaka ne kadar sürdü agrinizayni benimki gibimiydi
Aynen gorumceminde dediğiniz kadar surmuş kasim topigindeyim ordaki arkadaslarima sordum kimsenin benim kadar agrisi olmayinca tedirgin oldum gerci benim gibi 13 haftalık olan bi kac kişi ama yinede korktum:)bende kasim topigindeyim ama sezeryan olursam sanirim ekim annesi olacam kismet olursa:))Sanırım 2-3 hafta kadar sürdü.
Bir çok hamile yaşıyor bu sorunu içini ferah tut :)
Hım anladımDoktorun kasdettiği daha uzun sürmesi canım. Yani olup olmaması değil. Ben de öyle düşünüyorum aynen dediğin gibi canım bizim ailede ablalarımda da abilerimde de karışık olmuş annemdeki bulantı. Bazılarında olmuş bazılarında olmamış mesela
Hım anladım cnm benmkide erkek 17 hafta bitti bulantılarım da bitti yine tezi çürütüyorum haha saka Bi yana tabi genelleme yapıldığında öledir belkiDoktorun kasdettiği daha uzun sürmesi canım. Yani olup olmaması değil. Ben de öyle düşünüyorum aynen dediğin gibi canım bizim ailede ablalarımda da abilerimde de karışık olmuş annemdeki bulantı. Bazılarında olmuş bazılarında olmamış mesela
Ne çürümesi kuzum 18.hafta bence geç bitmiş tezi daha da güçlendirmiş olmuyo musunHım anladım
Hım anladım cnm benmkide erkek 17 hafta bitti bulantılarım da bitti yine tezi çürütüyorum haha saka Bi yana tabi genelleme yapıldığında öledir belkiben cok korkmuştum hamilelik boyunca olcak diye Allaha şükür bitti allahım sonuna kdr böle iyi gideyim diye dua ediyorum hergün tabi sadece kendm için değil herkes için
Tabiki öyle yaparım elimde var şuan kontrol gününe kadarHap ama birbirinin muadili değil normalde, ben şu an için yokluktan kullanacağım lütfen sen doktoruna danışmadan kullanma
Bakalim benimde hissettiğim gibi olacak mı☺Değişmesin artık yabi şok daha kaldırır mıyım bilmiyorum inşAllah öğrenirsin canım 16.haftada kesin öğreniliyo zaten de ben sabırsızım
Bende de var migrenSelam kızlar ben de ekim annesi olacağım inşallah ilk gebeliğim. Magnezyum kullanan veya migren hastası olan var mı aranızda bana gebelikte migren atağı olmuyor dendi ama 2 günde bir gelen atağa ağrı kesici de fayda etmiyor. Doktorum suda eriyen magnezyum verdi o da şekerli tadı içemiyorum ve sanırım magnezyum eksikliğinden oluyorbu arada ben de Lierac kullaniyorum ve yağlı olmadığı icin memnunum ama etki eder mi bilemiyorum.
Benimde doktorum clexane yazmıştı eczanelerde bulamadık enox verdiler doktorum aynı dedi.Kızlar piyasada oksapar ve clexane kalmamış covit tedavisinde kullanılıyormuş. Kullananlarınız varsa bulabilirseniz yedekleyin isterseniz, biz bulamadık galiba coraspine geçeceğim mecburiyetten.
BakalımBakalim benimde hissettiğim gibi olacak mı☺
Bi tane daha kiz isticek farkında deilTeşekkür ederim canım amin hepimize inşAllahNiye üzülüyo ya kız çocuğu baba aşkı diye bişe var. Hem de kız çocuğu erkekleri merhametli yapıyor. Bebek doğunca pişman olacak üzüldüğüne
Benimde doktorum clexane yazmıştı eczanelerde bulamadık enox verdiler doktorum aynı dedi.
Sen sadece iğne mi kullanıyordun canim
Belirtilerim erkekBakalımne hissediyosun
Anladım insallah sikinti yasamazsin ben rapor cikarttirmistim üç aylik iğnem varEvet sadece iğne kullanıyordum, zaten bana 2 opsiyon söylemişti doktorum ya 28. haftaya kadar coraspin kullan sonra bakalım ya da doğuma kadar oksapar kullan demişti. Artık bulamazsak ilk opsiyonu uygulayacağız. Umarım acil ihtiyacı olanlar bulabiliyordur.
Canim sen Gülizara mi gittin soyadını hatırlayamadım o doktorun15+4 gösteriyodu dün canım. Nerdesin bilmiyorum ama urfanın ilçesinde bi hastane canım. Modern Tıp Merkezi. Ben de ilk defa gittim. Artık netleşir görüntüler canım bebişlerimiz büyüdü artık baya bebek görüntüsü alacaz artık. İnanılmaz Allahın mucizesi ya işte bunlar
Canım benimki de katı kakao yağı eritip kullanıyorum acaba ben mi çok sürüyorum bilemedimIlk gebeligimde sadece kakao yagi kullandim benimki sabun seklindeydi ben eritip suruyordum hic catlagim yok
13den sonra azaldı ama yavas yavas azaldı işte artık hiç yok o yüzden yoksa daha önce rahatladım mide konusundaNe çürümesi kuzum 18.hafta bence geç bitmiş tezi daha da güçlendirmiş olmuyo musun
Şaka bi yana benimki de biter inşAllah ya 17 18 ne zaman biterse razıyım geçsin de ya da azalsın. Doğuma kadar süren var ondan korkuyorum
Bugun ne kdrlık olduki göstermedimi tam erkek gibi dediğine göre emin değil cok ilginçKızlaaaar ben geldim. Dayanamadım bugün gittim doktora, cinsiyet artık belli olmuştur diye. Daha önce 12. haftamda perinatolog belli olmaz bu haftalarda ama benim bi tahminim var kız gibi demişti. Bugün farklı bir doktora gittim, o da erkek gibi dedi. Yani kesinleştireyim derken kafam daha da karıştı. Haftaya bi daha gideyim diyorum belki kesinleşir o zaman.
Inşallah olmaz canım aman çağırmayalımBende de var migrenhamile kalmadan once daha çok atak gecirirdim hamilelikte henuz olmadi hormonlar değiştiği icin sanirim
Sağ ol canım benim hepsi çok güzel aslında kızı erkeği yok ikisini de tatmak nasip olsun inşallah oğlum olsa kızım olsun isticem deli gibi kızım oldu şimdi oğlanDemekkiçok teşekkür ederim canım inşAllah geçer artık gerçekten çok berbat ilaç olmasa 2 ay böyle sürecekti demekki. Magnezyum içtim heba oldu. Enfeksiyon için toz vermişti 5 dk durmadı attım. Mahvoldum dün geceden beri ya
Amin canım inşAllah. Evet ikimiz de erkek hissediyoduk da benimki şakacı çıktı biraz daha doğru çıkmasa kız diye gidiyodusenin de prensesin hayırlı olsun canım tebrikler. Kız bebekleri çok tatlı
evet sürprizli çıktı bizimkiçok teşekkür ederim canım ❤
Hem de ne gizemli dünki doktor sıkıştırmasa hâlâ kandırmaya devam edecekti. Gösterip gösterip kapatıyodu hemen. Şakacı şeyinşAllah canım amin çok teşekkürler hepimizin bebeklerine nasip olsun sağlıkla büyüsünler içlerinde
15+4 gösteriyodu dün canım. Nerdesin bilmiyorum ama urfanın ilçesinde bi hastane canım. Modern Tıp Merkezi. Ben de ilk defa gittim. Artık netleşir görüntüler canım bebişlerimiz büyüdü artık baya bebek görüntüsü alacaz artık. İnanılmaz Allahın mucizesi ya işte bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?