- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Tam anlamıyla geçene kadar bırakma canım senin de böyleyse. Ben de onu kullandım bilmiyodum demekki çok iyi geliyormuş. Dün yazmadı işte doktor eşim gitti bi daha yazdırcak inşAllah yazarBen malesef kullanıyorum. Prilam kullanıyorum kullanmasam mahvoluyorum. Bırakmaya cesaretim de yok hic.
Ben bir ara kendime güvendim ilaçla ilgisi yok bulantılarım hafifledi artık dedim. İlacı da hafif doz kullanıyorumm artık gece yatmadan 1 tane alıyorum. Ama onu bile bırakınca ertesi gün geçmedi bana, maholdum. Gerçekten iyi geliyormuş farketmemiştim o zamana kadar. Doktor yazdırmasa bile eczane veriyor aslında, sgk karşılamıyormuş onu.Tam anlamıyla geçene kadar bırakma canım senin de böyleyse. Ben de onu kullandım bilmiyodum demekki çok iyi geliyormuş. Dün yazmadı işte doktor eşim gitti bi daha yazdırcak inşAllah yazar
Acil şifalar diliyorum normalmiş bu dönemde ben de parol kullaniyorum ama hiç fayda etmiyor nefes egzersiziyle geçiştirmeye caliaiyorumBenimde çok şiddetli baş ağrılarım oluyor sürekli canım eskidende olurdu migrenim varmı bilmiyorum ama migrenin bütün özelliklerini taşıyorum çok fena bu aralar arttı çok dün gece sabaha kadar uyumadım hala etkisi sürüyor minoset içiyorum ne kdr fayda ederse bazen hiç etmiyor zaten
Öyle mi karşılamıyor mu emin misin canım ? Fiyatını biliyo musun canım çok pahalı değilse öyle alayım doktor yazmasaBen bir ara kendime güvendim ilaçla ilgisi yok bulantılarım hafifledi artık dedim. İlacı da hafif doz kullanıyorumm artık gece yatmadan 1 tane alıyorum. Ama onu bile bırakınca ertesi gün geçmedi bana, maholdum. Gerçekten iyi geliyormuş farketmemiştim o zamana kadar. Doktor yazdırmasa bile eczane veriyor aslında, sgk karşılamıyormuş onu.
Yoo henüz 1 kilo aldım.ben de istediğim her şeyi yiyorum.diyetisyenime canımın çektiği şeyleri söylüyorum o da listemi ona göre hazırlıyor.Ama işte haşimatoda kilo verme olayı sıkıntılı diye dikkat etmek durumunda kalıyorum.hamilelikte de tiroid ilacımın mg yükseltildi.hamilelikten önce 75mg kullanıyordum şimdi ise 125 mgAllh sağlık versin de ilaç içmeye razıyım
Sağol canım sana da inşAllah çok uzun sürmez bu durum başladımı geçmiyorAcil şifalar diliyorum normalmiş bu dönemde ben de parol kullaniyorum ama hiç fayda etmiyor nefes egzersiziyle geçiştirmeye caliaiyorum
Eğer oturup kalkamayacak bir ağrıysa bi gidin bence doktora içiniz rahat ederMerhaba hanimlar ben allah nasip ederse kasim anne adayiyim size birsey sormak istiyorum benim 3 gundur geçmeyen bir kasik agrim var tam rahmim agriyor ara ara geciyor sonra tekrar basliyor ama ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum doktorumla dun konustum rahim genisliyor bebek buyuyor dedi normal dedi fakat bugun internette arastirdim rahim acildigi zaman kasiklarda agri olurmus ve dinlensende uzansanda gecmezmis onun icin rahme dikiş atmak gerekirmiş ben cok korkuyorumbi yandanda acaba idraryolu enfeksiyonumu oldum diyorum ama idrarimda bi belirti yok sık idrare cikma dışında sizde boyle gecmeyen agrisi olan varmi yarin doktora gidecem bebegimi cok merak ediyorum
Yarin gidecem benim gibi olan varmi diye merak ettim idrar enfeksiyonu olsa böyle duramayacak kadar bir agri olmaz herhaldeEğer oturup kalkamayacak bir ağrıysa bi gidin bence doktora içiniz rahat eder
Olabilir kimisinde hiç belirti bile vermiyor idrar yolu enfeksiyonu bide hamilelikte çok sık oluyor eğer diğer türlü dediğiniz gibi bişeyse de doktor rahim ağzını ölçüyor ona göre bir tedavi uygular merak etmeyin. Belkide normal gebelikten olan bişeydirYarin gidecem benim gibi olan varmi diye merak ettim idrar enfeksiyonu olsa böyle duramayacak kadar bir agri olmaz herhalde
İnsallah oyledir aminOlabilir kimisinde hiç belirti bile vermiyor idrar yolu enfeksiyonu bide hamilelikte çok sık oluyor eğer diğer türlü dediğiniz gibi bişeyse de doktor rahim ağzını ölçüyor ona göre bir tedavi uygular merak etmeyin. Belkide normal gebelikten olan bişeydir
Eminim çünkü ben de ilk bi yazdırmak istedim istediğin zaman alabilirsin dedi doktorum sgk karşılamıyor zaten dedi. 56 liraya alıyoruz biz eczaneden. Yazdirsan da aynıdır zatenÖyle mi karşılamıyor mu emin misin canım ? Fiyatını biliyo musun canım çok pahalı değilse öyle alayım doktor yazmasa
Aynen öyleymiş eşime söyledim aldı çok sağol canımEminim çünkü ben de ilk bi yazdırmak istedim istediğin zaman alabilirsin dedi doktorum sgk karşılamıyor zaten dedi. 56 liraya alıyoruz biz eczaneden. Yazdirsan da aynıdır zaten
Yok çok şükür .sadece turp brokoli yemek istersen haftada bir falan ye dedi diyetisyenim.tiroidin fonksiyonlarını yavaşlatıyormuş.onları da yiyen bir insan değildim zatenEvet canım benim de ilacın dozu yüksektildi 25 ti 50 oldu. Neyseki şu an tshım düzenli. Bazı haşimoto hastalarına yiyecek kısıtlaması yapılmış da öyle bir durum sandım seninkini de.
Gaz sancısı da olabilir. Bende gaz olunca hareket edemiyorum bile sancidan. Şu ana kadar hicbir problem yoksa rahim ağzı bu zamanlarda açılmaya başlamaz diye düşünüyorum.Merhaba hanimlar ben allah nasip ederse kasim anne adayiyim size birsey sormak istiyorum benim 3 gundur geçmeyen bir kasik agrim var tam rahmim agriyor ara ara geciyor sonra tekrar basliyor ama ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum doktorumla dun konustum rahim genisliyor bebek buyuyor dedi normal dedi fakat bugun internette arastirdim rahim acildigi zaman kasiklarda agri olurmus ve dinlensende uzansanda gecmezmis onun icin rahme dikiş atmak gerekirmiş ben cok korkuyorumbi yandanda acaba idraryolu enfeksiyonumu oldum diyorum ama idrarimda bi belirti yok sık idrare cikma dışında sizde boyle gecmeyen agrisi olan varmi yarin doktora gidecem bebegimi cok merak ediyorum
Ne demek iç hemen bence etkisi 6 saat sonra geliyor zatenAynen öyleymiş eşime söyledim aldı çok sağol canım
Yaa tüh 6 saat daha çekecek miyim bunu.Ne demek iç hemen bence etkisi 6 saat sonra geliyor zatenPrilam candir
Adam hakli vallaÇok sağol canımben buna daha çok sevindim erkek olduğu için değil öyle hissettiğim için. Bana geçen hafta 14+3 te kıza benziyor dedi. Bugün 15+3 bi gün ilerde gösteriyor erkek dedi. Eşim diyor haftaya yine değişir
Hayirli ugurlu olsun canim bebegin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Soyledim canim.da surpriz yapmadim cok da sasirmadi zaten biraz üzülür gibi oldu sacede ama alisti sonraKızlar ben bugün başka bi doktora gittim. Kasık ve karın ağrım vardı. Yine enfeksiyon oluşmuş bi toz yazdı yine. Bi de bulantı ilacım bitmişti yazdırmaya gittim ama yazmadı neyse size başka bi haberim daha var. Bizim bebiş bana sürpriz yaptı bugün. ErkekmişSağlıklı mı dedim doktora. Muayeneyi bitireyim konuşcam sizinle dedi. Durdu ve evet bebeğimiz erkek dedi tabi ben şok nutkum tutuldu ama geçen hafta kız dedi dr dedim. Hayır kesinlikle erkek dedi. Şeysini de gösterdi hatta bana da. Bikaç kez sordum gösterdi o kadar kesin dese de ben hâlâ emin olamıyorum karmakarışık oldum ama hislerimin doğru çıktığına sevindim ben en baştan beri erkek hissediyorum buraya da bikaç kez yazdım tüylenmeden dolayı felan heralde öyle hissediyordum sonuç olarak eğer kesinse @Necla34 cım yanıldı çin takvimi tuttu bende. S Sinemsvdk canım geç okudum msjını sürpriz yaptın mı. Ben fotoğraftakileri aldım ve o şekilde söyledim eve gelince telefonda sordu da söylemedim kapattı dedim bacakları(o da doğru gösterip gösterip kapatıyodu) arada kaynadı eşim kız bildiği için şok oldu tabi Videoya da çektim tam bi komedi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?