2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben malesef kullanıyorum. Prilam kullanıyorum kullanmasam mahvoluyorum. Bırakmaya cesaretim de yok hic.
Tam anlamıyla geçene kadar bırakma canım senin de böyleyse. Ben de onu kullandım bilmiyodum demekki çok iyi geliyormuş. Dün yazmadı işte doktor eşim gitti bi daha yazdırcak inşAllah yazar

Tam anlamıyla geçene kadar bırakma canım senin de böyleyse. Ben de onu kullandım bilmiyodum demekki çok iyi geliyormuş. Dün yazmadı işte doktor eşim gitti bi daha yazdırcak inşAllah yazar
Ben bir ara kendime güvendim ilaçla ilgisi yok bulantılarım hafifledi artık dedim. İlacı da hafif doz kullanıyorumm artık gece yatmadan 1 tane alıyorum. Ama onu bile bırakınca ertesi gün geçmedi bana, maholdum. Gerçekten iyi geliyormuş farketmemiştim o zamana kadar. Doktor yazdırmasa bile eczane veriyor aslında, sgk karşılamıyormuş onu.

Acil şifalar diliyorum normalmiş bu dönemde ben de parol kullaniyorum ama hiç fayda etmiyor nefes egzersiziyle geçiştirmeye caliaiyorum

Öyle mi karşılamıyor mu emin misin canım ? Fiyatını biliyo musun canım çok pahalı değilse öyle alayım doktor yazmasa

Evet canım benim de ilacın dozu yüksektildi 25 ti 50 oldu. Neyseki şu an tshım düzenli. Bazı haşimoto hastalarına yiyecek kısıtlaması yapılmış da öyle bir durum sandım seninkini de.

Merhaba hanimlar ben allah nasip ederse kasim anne adayiyim size birsey sormak istiyorum benim 3 gundur geçmeyen bir kasik agrim var tam rahmim agriyor ara ara geciyor sonra tekrar basliyor ama ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum doktorumla dun konustum rahim genisliyor bebek buyuyor dedi normal dedi fakat bugun internette arastirdim rahim acildigi zaman kasiklarda agri olurmus ve dinlensende uzansanda gecmezmis onun icin rahme dikiş atmak gerekirmiş ben cok korkuyorum bi yandanda acaba idraryolu enfeksiyonumu oldum diyorum ama idrarimda bi belirti yok sık idrare cikma dışında sizde boyle gecmeyen agrisi olan varmi yarin doktora gidecem bebegimi cok merak ediyorum

Eğer oturup kalkamayacak bir ağrıysa bi gidin bence doktora içiniz rahat eder

Yarin gidecem benim gibi olan varmi diye merak ettim idrar enfeksiyonu olsa böyle duramayacak kadar bir agri olmaz herhalde
Olabilir kimisinde hiç belirti bile vermiyor idrar yolu enfeksiyonu bide hamilelikte çok sık oluyor eğer diğer türlü dediğiniz gibi bişeyse de doktor rahim ağzını ölçüyor ona göre bir tedavi uygular merak etmeyin. Belkide normal gebelikten olan bişeydir

İnsallah oyledir amin

Öyle mi karşılamıyor mu emin misin canım ? Fiyatını biliyo musun canım çok pahalı değilse öyle alayım doktor yazmasa
Eminim çünkü ben de ilk bi yazdırmak istedim istediğin zaman alabilirsin dedi doktorum sgk karşılamıyor zaten dedi. 56 liraya alıyoruz biz eczaneden. Yazdirsan da aynıdır zaten

Evet canım benim de ilacın dozu yüksektildi 25 ti 50 oldu. Neyseki şu an tshım düzenli. Bazı haşimoto hastalarına yiyecek kısıtlaması yapılmış da öyle bir durum sandım seninkini de.
Yok çok şükür .sadece turp brokoli yemek istersen haftada bir falan ye dedi diyetisyenim.tiroidin fonksiyonlarını yavaşlatıyormuş.onları da yiyen bir insan değildim zaten evet benim de tsh düzenli şükür.sürekli test yaptırıp kontrol ettiriyorum.Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almamızı nasip eder inşallah

Gaz sancısı da olabilir. Bende gaz olunca hareket edemiyorum bile sancidan. Şu ana kadar hicbir problem yoksa rahim ağzı bu zamanlarda açılmaya başlamaz diye düşünüyorum. Benim erken doğum riski var ona rağmen doktorum 24 26 haftalarda sıkıntı olabilir dedi

Hayirli ugurlu olsun canim bebegin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Soyledim canim.da surpriz yapmadim cok da sasirmadi zaten biraz üzülür gibi oldu sacede ama alisti sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…