2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ay evet ben de öyleyim.hala da ara öğün ve öğünlerimi yanımda taşırım.yemek davetlerini pek sevmem,gitsem bile diyetime uygun olan şeylerden yerim,diyetime uygun bir şey yoksa kuş kadar yerim.tatlı ikramlarına da asla evet demem çünkü buna mecburum.bu haşimato öyle bir hastalık ki 56dan 65e çıktım ve yemem içmem aynı olduğu halde.tamda o sırada nişanım oldu.beni görenler sana ne olmuş böyle az ye dediler.halbuki kilo alma korkumdan dolayı hep ölçülü yiyordım.en son 2 senenin sonunda haşimato hastası oldığuma dair teşhis konuldu.ama saçlar iki sene boyunca su gibi döküldü maalesef :/ 2018ten bu yana tiroid değerlerim daha yeni düzene girdi.çok şükür dökülen saçlarım da çıkmaya başladılar.onun için tiroid ve haşimato hastalarını çok iyi anlıyorum

Canım ben de haşimoto hastasıyım. Çok şükür teşhis edildi yoksa hamilelikte sıkıntılar olabiliyormuş, neyse ki tedavimizi görüyoruz. Benim doktorum herhangi bir yiyecek kısıtlaması yapmadı kilo da fazla almadım ama kişiden kişiye değişiyor demekki. Allah yardımcın olsun

Yaa papyonunu sevsinler çok cicii bir takım gözün aydın canım sürpriz yapmış size minişinn

Seninki gizemli çıktı canım Oyyy sağlıkla giymesi de nasip olsun ne de yakışacak paşaya

Meraktan goruyoruz bu ruyalari
Benim de belli değil bazende rüyaların tersi çıkar derler bakalim hayırlısi senin tersi cikmis kesinleşirse
Hayir olsun insallah cocuk kendi adını koymuş resmen bence erkek bebek
Sagol canim insallah bakalim haftaya randevum var erkek olursa rüyam çıkmış olur

Kaçıncı haftada söyledi birde ultrason fotoğrafınız çok net hangi hastaneye gidiyorsunuz

Yoo henüz 1 kilo aldım.ben de istediğim her şeyi yiyorum.diyetisyenime canımın çektiği şeyleri söylüyorum o da listemi ona göre hazırlıyor.Ama işte haşimatoda kilo verme olayı sıkıntılı diye dikkat etmek durumunda kalıyorum.hamilelikte de tiroid ilacımın mg yükseltildi.hamilelikten önce 75mg kullanıyordum şimdi ise 125 mg Allh sağlık versin de ilaç içmeye razıyım

Tamam canım aklımda katısını alayım bende tencerede ocakta ısıtıp hepsini bir mi ısıtıcaz canım kullancamız kadarını mı

Bana işe dönüş ramazan bayramından önce olmayacak gibi geliyor. Memurların genelindeki dönüşümlü ve uzaktan çalışmayı kaldırsalar bile risk grubu dediklerini hemen çağıracaklarını sanmıyorum. Zaten normalleşmenin yavaş yavaş olması lazım çünkü şu an günlük tespit edilen vaka sayısı azalıyor ama toplam vaka sayısı yükseliyor. Yani aslında hastalık daha yavaş da olsa yayılmaya devam ediyor. Bir anda her şeyi açarlarsa eskisinden de beter hızla yükselir. Öncelikle ticarethaneler açılacak diye düşünüyorum.

Benimde çok şiddetli baş ağrılarım oluyor sürekli canım eskidende olurdu migrenim varmı bilmiyorum ama migrenin bütün özelliklerini taşıyorum çok fena bu aralar arttı çok dün gece sabaha kadar uyumadım hala etkisi sürüyor minoset içiyorum ne kdr fayda ederse bazen hiç etmiyor zaten

Bendede oluyor canım sinirlilik hali bir anda bi geliyorlar nolduğunu anlayamıyorum hormonlardan

Demekki çok teşekkür ederim canım inşAllah geçer artık gerçekten çok berbat ilaç olmasa 2 ay böyle sürecekti demekki. Magnezyum içtim heba oldu. Enfeksiyon için toz vermişti 5 dk durmadı attım. Mahvoldum dün geceden beri ya
Ayy muhteşem tebrik ederim canım benim Allah sağlıkla almamızı nasip etsin kucaklarımıza bebişlerimizi demek erkek ha bak seninle aynı hissediyorduk seninki doğru çıktı en azından iyi bari
Amin canım inşAllah. Evet ikimiz de erkek hissediyoduk da benimki şakacı çıktı biraz daha doğru çıkmasa kız diye gidiyodu senin de prensesin hayırlı olsun canım tebrikler. Kız bebekleri çok tatlı
Yaa papyonunu sevsinler çok cicii bir takım gözün aydın canım sürpriz yapmış size minişinn
evet sürprizli çıktı bizimki çok teşekkür ederim canım
Seninki gizemli çıktı canım Oyyy sağlıkla giymesi de nasip olsun ne de yakışacak paşaya
Hem de ne gizemli dünki doktor sıkıştırmasa hâlâ kandırmaya devam edecekti. Gösterip gösterip kapatıyodu hemen. Şakacı şey inşAllah canım amin çok teşekkürler hepimizin bebeklerine nasip olsun sağlıkla büyüsünler içlerinde
Kaçıncı haftada söyledi birde ultrason fotoğrafınız çok net hangi hastaneye gidiyorsunuz☺
15+4 gösteriyodu dün canım. Nerdesin bilmiyorum ama urfanın ilçesinde bi hastane canım. Modern Tıp Merkezi. Ben de ilk defa gittim. Artık netleşir görüntüler canım bebişlerimiz büyüdü artık baya bebek görüntüsü alacaz artık. İnanılmaz Allahın mucizesi ya işte bunlar

Benim de erkek valla hala bulantı devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…