- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 133
Ay evet ben de öyleyim.hala da ara öğün ve öğünlerimi yanımda taşırım.yemek davetlerini pek sevmem,gitsem bile diyetime uygun olan şeylerden yerim,diyetime uygun bir şey yoksa kuş kadar yerim.tatlı ikramlarına da asla evet demem çünkü buna mecburum.bu haşimato öyle bir hastalık kiKendimi gördüm şuan evlendiğimde 61 kiloydum aradan 6 ay geçti 70 oldum haşimato olduğunu öğrendim. Geçen sene hem diyet hem sporla gittiğim yerlere ara öğünlerimi,yemeklerimi taşıyarak 70den 63e düştüm o da kaç ayı buldu bu yüzden korkuyorum çok kilo almaktan
Ay evet ben de öyleyim.hala da ara öğün ve öğünlerimi yanımda taşırım.yemek davetlerini pek sevmem,gitsem bile diyetime uygun olan şeylerden yerim,diyetime uygun bir şey yoksa kuş kadar yerim.tatlı ikramlarına da asla evet demem çünkü buna mecburum.bu haşimato öyle bir hastalık ki56dan 65e çıktım ve yemem içmem aynı olduğu halde.tamda o sırada nişanım oldu.beni görenler sana ne olmuş böyle az ye dediler.halbuki kilo alma korkumdan dolayı hep ölçülü yiyordım.en son 2 senenin sonunda haşimato hastası oldığuma dair teşhis konuldu.ama saçlar iki sene boyunca su gibi döküldü maalesef :/ 2018ten bu yana tiroid değerlerim daha yeni düzene girdi.çok şükür dökülen saçlarım da çıkmaya başladılar.onun için tiroid ve haşimato hastalarını çok iyi anlıyorum
Kızlar ben bugün başka bi doktora gittim. Kasık ve karın ağrım vardı. Yine enfeksiyon oluşmuş bi toz yazdı yine. Bi de bulantı ilacım bitmişti yazdırmaya gittim ama yazmadı neyse size başka bi haberim daha var. Bizim bebiş bana sürpriz yaptı bugün. ErkekmişSağlıklı mı dedim doktora. Muayeneyi bitireyim konuşcam sizinle dedi. Durdu ve evet bebeğimiz erkek dedi tabi ben şok nutkum tutuldu ama geçen hafta kız dedi dr dedim. Hayır kesinlikle erkek dedi. Şeysini de gösterdi hatta bana da. Bikaç kez sordum gösterdi o kadar kesin dese de ben hâlâ emin olamıyorum karmakarışık oldum ama hislerimin doğru çıktığına sevindim ben en baştan beri erkek hissediyorum buraya da bikaç kez yazdım tüylenmeden dolayı felan heralde öyle hissediyordum sonuç olarak eğer kesinse @Necla34 cım yanıldı çin takvimi tuttu bende. @Sinemsvdk canım geç okudum msjını sürpriz yaptın mı. Ben fotoğraftakileri aldım ve o şekilde söyledim eve gelince telefonda sordu da söylemedim kapattı dedim bacakları(o da doğru gösterip gösterip kapatıyodu) arada kaynadı eşim kız bildiği için şok oldu tabi Videoya da çektim tam bi komedi resmen
Kızlar ben bugün başka bi doktora gittim. Kasık ve karın ağrım vardı. Yine enfeksiyon oluşmuş bi toz yazdı yine. Bi de bulantı ilacım bitmişti yazdırmaya gittim ama yazmadı neyse size başka bi haberim daha var. Bizim bebiş bana sürpriz yaptı bugün. ErkekmişSağlıklı mı dedim doktora. Muayeneyi bitireyim konuşcam sizinle dedi. Durdu ve evet bebeğimiz erkek dedi tabi ben şok nutkum tutuldu ama geçen hafta kız dedi dr dedim. Hayır kesinlikle erkek dedi. Şeysini de gösterdi hatta bana da. Bikaç kez sordum gösterdi o kadar kesin dese de ben hâlâ emin olamıyorum karmakarışık oldum ama hislerimin doğru çıktığına sevindim ben en baştan beri erkek hissediyorum buraya da bikaç kez yazdım tüylenmeden dolayı felan heralde öyle hissediyordum sonuç olarak eğer kesinse @Necla34 cım yanıldı çin takvimi tuttu bende. @Sinemsvdk canım geç okudum msjını sürpriz yaptın mı. Ben fotoğraftakileri aldım ve o şekilde söyledim eve gelince telefonda sordu da söylemedim kapattı dedim bacakları(o da doğru gösterip gösterip kapatıyodu) arada kaynadı eşim kız bildiği için şok oldu tabi Videoya da çektim tam bi komedi resmen
Çok güzel olmuş maşaAllah nasıl yaptınız bende yapmak istiyorum ama bilmiyorumBen yaptım bile İlk battaniyesi benden
Meraktan goruyoruz bu ruyalariBende bugün bir bebek gördüm rüyamda oğlan çocuğu yolun ortasına bırakılmış arabayla annesini babasını aradım bulamadım sonra onu ben aldım. Birde hamile kalmadan önce rüyamda gelecekte bir oğlun olacak ismini kerim efe koy dediler ama pek tenezzül etmedim .p daha cinsiyeti belli değil doktor kıza benziyor dedi
Sagol canim insallah bakalim haftaya randevum var erkek olursa rüyam çıkmış olurHayir olsun insallah cocuk kendi adını koymuş resmen bence erkek bebek
Kaçıncı haftada söyledi birde ultrason fotoğrafınız çok net hangi hastaneye gidiyorsunuzKızlar ben bugün başka bi doktora gittim. Kasık ve karın ağrım vardı. Yine enfeksiyon oluşmuş bi toz yazdı yine. Bi de bulantı ilacım bitmişti yazdırmaya gittim ama yazmadı neyse size başka bi haberim daha var. Bizim bebiş bana sürpriz yaptı bugün. ErkekmişSağlıklı mı dedim doktora. Muayeneyi bitireyim konuşcam sizinle dedi. Durdu ve evet bebeğimiz erkek dedi tabi ben şok nutkum tutuldu ama geçen hafta kız dedi dr dedim. Hayır kesinlikle erkek dedi. Şeysini de gösterdi hatta bana da. Bikaç kez sordum gösterdi o kadar kesin dese de ben hâlâ emin olamıyorum karmakarışık oldum ama hislerimin doğru çıktığına sevindim ben en baştan beri erkek hissediyorum buraya da bikaç kez yazdım tüylenmeden dolayı felan heralde öyle hissediyordum sonuç olarak eğer kesinse @Necla34 cım yanıldı çin takvimi tuttu bende. @Sinemsvdk canım geç okudum msjını sürpriz yaptın mı. Ben fotoğraftakileri aldım ve o şekilde söyledim eve gelince telefonda sordu da söylemedim kapattı dedim bacakları(o da doğru gösterip gösterip kapatıyodu) arada kaynadı eşim kız bildiği için şok oldu tabi Videoya da çektim tam bi komedi resmen
Yoo henüz 1 kilo aldım.ben de istediğim her şeyi yiyorum.diyetisyenime canımın çektiği şeyleri söylüyorum o da listemi ona göre hazırlıyor.Ama işte haşimatoda kilo verme olayı sıkıntılı diye dikkat etmek durumunda kalıyorum.hamilelikte de tiroid ilacımın mg yükseltildi.hamilelikten önce 75mg kullanıyordum şimdi ise 125 mgCanım ben de haşimoto hastasıyım. Çok şükür teşhis edildi yoksa hamilelikte sıkıntılar olabiliyormuş, neyse ki tedavimizi görüyoruz. Benim doktorum herhangi bir yiyecek kısıtlaması yapmadı kilo da fazla almadım ama kişiden kişiye değişiyor demekki. Allah yardımcın olsun
Canım YouTube a puffy bebek battaniyesi yaz videoları var çok kolay anlatılıyor ipi de alize puffy ip.Çok güzel olmuş maşaAllah nasıl yaptınız bende yapmak istiyorum ama bilmiyorum
Tamam canım aklımda katısını alayım bende tencerede ocakta ısıtıp hepsini bir mi ısıtıcaz canım kullancamız kadarını mıKatı canım aynı kalıp sabun gibi onu tencerede cam kavanozun içinde sıcak suyla eritip kullanıyorum sıvı olanını kesinlikle alma ilk başta bana aktar sıvı olanını satmaya çalıştı araştırınca öğrendim ki sıvı olan orijinal kakao yağı değilmiş haberin olsun
Bana işe dönüş ramazan bayramından önce olmayacak gibi geliyor. Memurların genelindeki dönüşümlü ve uzaktan çalışmayı kaldırsalar bile risk grubu dediklerini hemen çağıracaklarını sanmıyorum. Zaten normalleşmenin yavaş yavaş olması lazım çünkü şu an günlük tespit edilen vaka sayısı azalıyor ama toplam vaka sayısı yükseliyor. Yani aslında hastalık daha yavaş da olsa yayılmaya devam ediyor. Bir anda her şeyi açarlarsa eskisinden de beter hızla yükselir. Öncelikle ticarethaneler açılacak diye düşünüyorum.Bu arada özellikle devlet memuru olan anne adayları bu virüs süreci yavaş yavaş şükür düzeliyor yakında bizde işe döneriz herhalde.Ben en azından Ramazan’ı evde geçiririz diye düşünüyordum ama sanırım bayramdan önce işe başlayabiliriz gibi hissediyorum sizin bu konuda tahminleriniz var mi ? Benim çok stresli bi işim var riskli dönemleri evde geçirmek çok iyi gelmişti daireye dönünce iş stresinin bebeğimi etkilemesinden çok korkuyorum
Hepsini bir mi eritiyordun canım biraz biraz mıIlk gebeligimde sadece kakao yagi kullandim benimki sabun seklindeydi ben eritip suruyordum hic catlagim yok
Benimde çok şiddetli baş ağrılarım oluyor sürekli canım eskidende olurdu migrenim varmı bilmiyorum ama migrenin bütün özelliklerini taşıyorum çok fena bu aralar arttı çok dün gece sabaha kadar uyumadım hala etkisi sürüyor minoset içiyorum ne kdr fayda ederse bazen hiç etmiyor zatenSelam kızlar ben de ekim annesi olacağım inşallah ilk gebeliğim. Magnezyum kullanan veya migren hastası olan var mı aranızda bana gebelikte migren atağı olmuyor dendi ama 2 günde bir gelen atağa ağrı kesici de fayda etmiyor. Doktorum suda eriyen magnezyum verdi o da şekerli tadı içemiyorum ve sanırım magnezyum eksikliğinden oluyorbu arada ben de Lierac kullaniyorum ve yağlı olmadığı icin memnunum ama etki eder mi bilemiyorum.
Bendede oluyor canım sinirlilik hali bir anda bi geliyorlar nolduğunu anlayamıyorum hormonlardanAnladım o zaman olabilir ama bu hal beni çok üzüyorinsanları boşverde 4 yaşında oğlum var onu kırmak istemiyorum .onun icin elimden geleni yapıyorum ama inşallah onu kırmam sonra çok üzülürüm .zamanla geçer sanırım ☺
DemekkiEvet en başından beri yoktu bende bulantı kusma falan.annem de kızlarda aşırı bulantım olurdu diyo erkeklerde olmazdı demek ona çekmişiminşallah ennn kısa sürede biter bulantıların canımm çok berbat bişe allah yardımcın olsun
Amin canım inşAllah. Evet ikimiz de erkek hissediyoduk da benimki şakacı çıktı biraz daha doğru çıkmasa kız diye gidiyoduAyy muhteşem tebrik ederim canım benim Allah sağlıkla almamızı nasip etsin kucaklarımıza bebişlerimizi demek erkek ha bak seninle aynı hissediyorduk seninki doğru çıktı en azından iyi bari
evet sürprizli çıktı bizimkiYaapapyonunu sevsinler çok cicii bir takım gözün aydın canım sürpriz yapmış size minişinn
Hem de ne gizemli dünki doktor sıkıştırmasa hâlâ kandırmaya devam edecekti. Gösterip gösterip kapatıyodu hemen. Şakacı şeySeninki gizemli çıktı canımOyyy sağlıkla giymesi de nasip olsun ne de yakışacak paşaya
15+4 gösteriyodu dün canım. Nerdesin bilmiyorum ama urfanın ilçesinde bi hastane canım. Modern Tıp Merkezi. Ben de ilk defa gittim. Artık netleşir görüntüler canım bebişlerimiz büyüdü artık baya bebek görüntüsü alacaz artık. İnanılmaz Allahın mucizesi ya işte bunlarKaçıncı haftada söyledi birde ultrason fotoğrafınız çok net hangi hastaneye gidiyorsunuz☺
Benim de erkek valla hala bulantı devam ediyor.Kızlar bu gece afedersiniz 3 defa kustum mahvoldum bulantı ilacı da yazmadı. Bi de bana magnezyum ilacı da yazdı çok ilaç oldu yazmicam dedi bulantı ilacı. Erkek bebeklerde de mide bulantısı çok olur ve çok uzun sürüyor dedi ilk defa bi doktordan böyle bişey duyuyorum herkes cinsiyetle alakası yok diyor
İlaçsız mahvoldum dün geceden beri ya ilaç kullanıyo musun canımBenim de erkek valla hala bulantı devam ediyor.
Oh kızlarımız artıyor :)Merhaba kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi cinsiyet kesinlesti bi kizim olucakmis.Cok sukir hersey yolunda hepimizin gizel bir hamilelik gecirmesi dilegiyle..
Ben malesef kullanıyorum. Prilam kullanıyorum kullanmasam mahvoluyorum. Bırakmaya cesaretim de yok hic.İlaçsız mahvoldum dün geceden beri ya ilaç kullanıyo musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?