Selam kızlar ne zamandır giremedim.Herkese hayırlı Ramazanlar ilk gün niyetlendim ama reflümü çok azdırdı oruç tutamadım sonra.Bu arada cinsiyet bi benim belli değil heralde ta Haziranda çağırmıştı aradım ayı 16 sına razı ettim bakalım detaylı ultrasona gidicem.
Selam kızlar ne zamandır giremedim.Herkese hayırlı Ramazanlar ilk gün niyetlendim ama reflümü çok azdırdı oruç tutamadım sonra.Bu arada cinsiyet bi benim belli değil heralde ta Haziranda çağırmıştı aradım ayı 16 sına razı ettim bakalım detaylı ultrasona gidicem.
Kızlar iyi akşamlar bu baş ağrısı beni bayılma noktasına getiriyor gerçekten çok kötüyüm 4. güne girdim artık aralıksız ağrıyor. Kasıklarımda da ağrı oluyor kontrole gittiğimde bu kadar yoktu. Enseme buz koyuyorum bir kere ağrı kesici denedim daha neler neler ama asla geçmiyor Önerisi olan var mı
Kızlar Suwen’de çoğu üründe %50 indirim var. Lohusa pijama, gecelik, emzirme atleti falan hep indirimde. Ben aldım, almak isteyenler bi baksın. Bedenlerini bulamazsanız trendyolda da indirimde suwen, oraya da bakın.
Ben bunları aldım, emzirme atletinden 3 tane aldım. Kışa doğru doğum yapacağımız için.
Kızlar iyi akşamlar bu baş ağrısı beni bayılma noktasına getiriyor gerçekten çok kötüyüm 4. güne girdim artık aralıksız ağrıyor. Kasıklarımda da ağrı oluyor kontrole gittiğimde bu kadar yoktu. Enseme buz koyuyorum bir kere ağrı kesici denedim daha neler neler ama asla geçmiyor Önerisi olan var mı
Geçer mutlaka canım hep böyle olmicaz üzme kendini de.bazen tahammülsüz olabiliyoruz elimizde olmadan hormonların suçu senin deilki:) o yüzden kendini üzme oğluşunu da üzeceğini sanmıyorum ona karşı hassas olduğun için
[/QUOTE
İnşallah Canım geçecek Allah’ın izniyle teşekkür ederim