2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Selam kızlar ne zamandır giremedim.Herkese hayırlı Ramazanlar ilk gün niyetlendim ama reflümü çok azdırdı oruç tutamadım sonra.Bu arada cinsiyet bi benim belli değil heralde ta Haziranda çağırmıştı aradım ayı 16 sına razı ettim bakalım detaylı ultrasona gidicem.

Evet canım çatlıyor krem yada yağ sürmelisin ama göğüslerdeki asıl çatlaklar yanlış emzirmekten ve ilk 1 ay özellijle fazla sütü sağmamaktan oluyor.
Ayy ben sürmeye baslayim o zaman gogsumde kırmızı cizgiler var sanirim catlayacak

Hayirli ramazanlar canim bende tutamiyorum maalsef tansiyonum düşüyor bide ben kaldim sanirim cinsiyet öğrenmeyen gostermedi doktor kız olabilir gostermiyorsa dedi heyecanla bekliyorum

Kızlar iyi akşamlar bu baş ağrısı beni bayılma noktasına getiriyor gerçekten çok kötüyüm 4. güne girdim artık aralıksız ağrıyor. Kasıklarımda da ağrı oluyor kontrole gittiğimde bu kadar yoktu. Enseme buz koyuyorum bir kere ağrı kesici denedim daha neler neler ama asla geçmiyor Önerisi olan var mı

Kızlar Suwen’de çoğu üründe %50 indirim var. Lohusa pijama, gecelik, emzirme atleti falan hep indirimde. Ben aldım, almak isteyenler bi baksın. Bedenlerini bulamazsanız trendyolda da indirimde suwen, oraya da bakın.

Ben bunları aldım, emzirme atletinden 3 tane aldım. Kışa doğru doğum yapacağımız için.

Eklentiler

• DBAC3292-A58F-4832-88C3-6A90A6ED7659.webp
    13 KB · Görüntüleme: 29
  • EA474CAE-4DC3-44AC-BD42-AF15BD455695.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 31
  • D926E951-1510-4492-A875-34C1CE5C91DC.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 34
Bende şaşırdım acikcasi bi gün kahvemi içmeye gelirsin artik canim ben ayvanattayim biliyomusun burayı bide aynı mahalleden cikarmisiz
İnşAllah canım ben de beklerim bavuş tayım bende. Sivereğin iki ucu geçen sene kirada oralarda oturuyoduk saraykentte

çok geçmişler olsun hamilelikte hormonların değişmesiyle bazen baş ağrısı atakları böyle artıyor soğuk duş yaptınız mı? ağrıyı hafifletebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…