2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hayırlı geceler arkadaşlar benim karnım bayağı belli oluyor.internette 15 haftalık göbeklere baktım .onlar gibiyim acaba normal mi yada sizde nasıl

Eklentiler

• 2782E4C6-62B9-4C6E-8FFE-01A157FB7C4B.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 56
Bende aynıyım canım ya bugün ikinci gün geçmiyor çok şiddetli gece yatırmıyor ne yapsam da olmuyor şaşırdım iyice

Hayirli ramazanlar canim bende tutamiyorum maalsef tansiyonum düşüyor bide ben kaldim sanirim cinsiyet öğrenmeyen gostermedi doktor kız olabilir gostermiyorsa dedi heyecanla bekliyorum

Bende öğrenemedim daha cinsiyeti yalnız değilsin haftaya perşembe inşallah sırf o gün oruç tutmayıp çikolata yiyip gidicem

Hayırlı geceler arkadaşlar benim karnım bayağı belli oluyor.internette 15 haftalık göbeklere baktım .onlar gibiyim acaba normal mi yada sizde nasıl

Benimkide belli canım ne güzel işte belli olsun herkesin yapısı farklı iç karnın geniş olup olmama mevzusu var

Ayyy eyvah eyvah ya altı üstü her yeri kaşınıyor çatlamadan sürsek fayda edermiş kiii.
Canım sana tavsiyem en güzel ilaç ZEYTİNYAGİ sür çok rahatlatır çok .ben ilk gebeliğim de kullanmadığım şeyler kalmadı işe yaramadı .ama zeytin yağ çok iyi geldi hiç bir çatlak olmadı çok şükür

Çoook sağol canım sürücem mutlaka Şuan çizgi falan görünmüyor göğüslerde sadece kaşıntı oluyor ama umarım çatlamaz güzelce bi yağlanalım artık

Benim tam bu kadar değil canım daha küçük akşamları çıkıyor sabahları iniyor

Bu baya 5 6 aylık gibi Bi karın gibi geldi banada benm ki bu kdr yok top gibi bsy oldu karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…