2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar ben bi ayakkabı aldım ilk olarak kıza da erkeğe de olur diye aldım ama elime geçince daha çok erkek içinmiş gibime geldi sizce?

Eklentiler

• IMG_20200430_230004.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 38
Bende cumayami gitsem diyorum enazindan az büyürse belli eder diye cikolata ye meyve suyu ic canim doktor bana öyle demisti insallah öğreniriz haftaya

İnşallah sabrım kalmadı artık tamam canım yer içerim inşallah o gün gelince

Bebişin buyuk nasil tahmin yapti gine anlamadim şanşina hayirlisi olsun canim sana ne demiştim ben

Kızlar sizinde gogusleriniz agriyormu benimki hem agriyor hem kaşınıyor zaten büyüdude bide tecrubeli annelere sorum göğüslerde catlak oluyormu acaba
Benim başindan beri vardi halada var evet canim kişiye göre değişir ama catlar

Bebişin buyuk nasil tahmin yapti gine anlamadim şanşina hayirlisi olsun canim sana ne demiştim ben
Sen bana hiç bişey demedin. Foto ekliyim bakalım sen ne diceksin? 12 haftamda kız olabilir dediler, 14+5’te farklı bi doktora gittim, o da erkeğe benziyo pehlivan gibi dedi Burdaki fotolarda 12+2;

Eklentiler

• 47C98320-97AD-43B0-AC5D-1E99F0EC974F.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 29
  • AC1F7D16-EB54-457D-B92D-0D31E2C437B6.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 2483F9A2-27A5-4738-9F9C-32D98C5ACCF4.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 31
Sen bana hiç bişey demedin. Foto ekliyim bakalım sen ne diceksin? 12 haftamda kız olabilir dediler, 14+5’te farklı bi doktora gittim, o da erkeğe benziyo pehlivan gibi dedi Burdaki fotolarda 12+2;
Hayirlisi olsun canim maşallah yapi olarak erkek diyorum bende bakalim kesin olarak ne diycek benim bebişte maşallah 10 gün öndeydi inşallah boyle devam eder rabbim kucağimiza almayi nasip etsin inşallah benim beyfendi şimdiden ters pozisyona geçmiş

Benimde iki ayri doktorum var ikiside erkek dedi bakalim hayirlisi 3 kere muayne oldum ben cinsiyeti 3 de de ayniydi hayirlisi olsun ama bana kesin dedi inşallah seninkide kesinleşir

Kızlar bebeğin gelişimi önden giden var mı? Adet tarihimden eminim ama sizden bunu yaşayan var mı? Varsa dr.unuzun buna tepkisi nasıl

Kız olsam fenaa alınırdım bebekliğime bir doktor pehlivan gibiydi deseydi eğer kızsa vay geldi doktorun başına hahaha

Kızlar bebeğin gelişimi önden giden var mı? Adet tarihimden eminim ama sizden bunu yaşayan var mı? Varsa dr.unuzun buna tepkisi nasıl
Merhaba Canım kac gün önden gidiyor sizin benim mesela 5-6 gün önden gidiyor dedim ve bir şey demedi gayet normal dedi bebeğe göre dedi

Kız olsam fenaa alınırdım bebekliğime bir doktor pehlivan gibiydi deseydi eğer kızsa vay geldi doktorun başına hahaha
Bacakları uzun dedi, ayakları da büyük. Tekmeleyip duruyodu. Ben 37 numara giyiniyorum, babası 42. Büyük ayaklı biri de yok ama bakalım. Eşimin annesi de kız istediği için, doktor yanlış görmüştür diyo. Nazlı işte, kız demek ki, hem senin de bacakların da uzun sana benziyo demek ki diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…