2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kemankolik canm ogluşun hayrli olsun baya simdiden başlamiş sakalara falan uzun zamandir giremiyordum yeni okuyorum konusmalari

Bakalım canım, herhalde en geç benim kesinleşicek. Ben daha hiç kendi doktorumla cinsiyet hakkında görüşemedim. Bi de ondan ne duyacağımı bilemiyorum artık. En çok onunkini merak ediyorum. Bir ay sonra ona randevum, herhalde o zaman öğrenicem Sana direk erkek demişlerdi, bende ikisi de kesin değil dediler.

Kızlar bebeğin gelişimi önden giden var mı? Adet tarihimden eminim ama sizden bunu yaşayan var mı? Varsa dr.unuzun buna tepkisi nasıl
Doktorum gayet iyi dedi canim 1 hafta önden gidiyor benim ki hep gelisimi guzel diyor her gittigimde ama ilk aylar cok onemli degil dedi sonlara dogru belli olur dedi doktorum

Gerçekten ayaklarınız büyükde değilmiş Allah Allah kime çekti bu bebek. Egerykv şimdiden sana benzetiyorsa şanslısın genelde erkek tarafi kendilerine benzemeyen bebeği bile napıp edip benzetirler hahaha . Şaka bir yana sağlık olsun kuzu yani iki doktorun farklı bir cinsiyet söylemesi iyi olmamış ama bir dahakine kesin belli olur herhalde.

Çok geçmiş olsun kafanızı soğuk suyla yıkamayı deneyebilirsiniz. Benim annem migren hastası ilaç falan fayda etmediği zaman soğuk suyla yıkayıp rahatlıyor umarım sizdeyse işe yarar

Sen bana hiç bişey demedin. Foto ekliyim bakalım sen ne diceksin? 12 haftamda kız olabilir dediler, 14+5’te farklı bi doktora gittim, o da erkeğe benziyo pehlivan gibi dedi Burdaki fotolarda 12+2;
Çok güldüm şuna ya. Ne biçim doktorlar var pehlivana benzetip erkek olarak yorumluyor. Pipiyi görmek yada görmemek varken Valla bizim buranın yorumcuları bazı doktorlardan daha iyi yorum yapıyorlar

Arkadaşlar merhaba ben hala çok kusuyorum diğer iki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı . Hep serum alıyorım bu gün doktorum böyle çok kusulan gebeliklerin genelde sağlıkla ilerlediğini söyledi . Benim pek umudum yoktu . Siz böyle bi şey duydunuz mu

Kız sen hala bulanıyor musun o kdr bende dün itibariyle hamilelik belirtileri kalmadı çabuk acıkmak dısında maşallahı var sanırım kabızlık da 2 gün vitamin almayınca gecti ACAYİP rahatladım
Valla bulantı devam ediyorum çözemedim bu işi, akşamları artıyor özellikle ve aç kalınca. Ben biraz da stres düzeyime bağlıyorum, bu ara doktora ödev ve sunumları çok yoğun İştahın hala iyi o zaman senin, benim o da yok ki. Kız bebek dersin ama değil daha bu hafta pipiyi gördük kesin olarak
Vitaminin ikamesini mi kullanıyorsun, kullan ama aksatma çok. Ben de arada eşime çaktırmadan unutmuş gibi yapıyorum ama çok da yapmamak lazım

Hayırlı geceler arkadaşlar benim karnım bayağı belli oluyor.internette 15 haftalık göbeklere baktım .onlar gibiyim acaba normal mi yada sizde nasıl
18. haftaya girdim benimki hala ayva göbek. Ben de büyüsün istiyorum biraz tatlı duruyor bence

Kızlar bebeğin gelişimi önden giden var mı? Adet tarihimden eminim ama sizden bunu yaşayan var mı? Varsa dr.unuzun buna tepkisi nasıl
Benimki de 1 hafta 3 gün önden gidiyor. Aman önden gitsin gelişimini tamamlasın daha ne isterim. Doktorum haftasına göre bebeğin gayet iyi geliştiğini söylüyor. Sanırım haftası da kiloya göre hesaplanıyor diye tahmin ediyorum. Bizimki bir hayli koca göbekli ondan önde göründüğünü düşünüyorum

Kemankolik canm ogluşun hayrli olsun baya simdiden başlamiş sakalara falan uzun zamandir giremiyordum yeni okuyorum konusmalari
İşte gördüm burda sana yorum yazarken erkek hissettiğimi yazmıştım. Hissiyatımızın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha işlemiş olduk

Eklentiler

• Screenshot_20200501-133155_Chrome.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 56
Hayırlı geceler arkadaşlar benim karnım bayağı belli oluyor.internette 15 haftalık göbeklere baktım .onlar gibiyim acaba normal mi yada sizde nasıl
Benim geceleri baya 5 aylık gibi çıkıyor. Sabah da hiç yok Bir aya gör bak nasıl çıkacak 5 aylıkken çok çabuk çıkıyor ve büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…