- 11 Şubat 2020
- 134
- 162
- 18
- 35
Teşekkür ederim canım amin hepimize inşAllahNiye üzülüyo ya kız çocuğu baba aşkı diye bişe var. Hem de kız çocuğu erkekleri merhametli yapıyor. Bebek doğunca pişman olacak üzüldüğüne
Bakalım canım, herhalde en geç benim kesinleşicek.Hayirlisi olsun canim maşallah yapi olarak erkek diyorum bende bakalim kesin olarak ne diycekbenim bebişte maşallah 10 gün öndeydi inşallah boyle devam eder rabbim kucağimiza almayi nasip etsin inşallah benim beyfendi şimdiden ters pozisyona geçmiş
Gerçekten bu karına çok mu diyorsunuz yaHayırlı geceler arkadaşlar benim karnım bayağı belli oluyor.internette 15 haftalık göbeklere baktım .onlar gibiyim acaba normal mi yada sizde nasıl
Göğüsün catlayacagi hic aklima gelmezdi canim neyse orayida yaglayalımBenim başindan beri vardi halada var evet canim kişiye göre değişir ama catlar
Doktorum gayet iyi dedi canim 1 hafta önden gidiyor benim ki hep gelisimi guzel diyor her gittigimde ama ilk aylar cok onemli degil dedi sonlara dogru belli olur dedi doktorumKızlar bebeğin gelişimi önden giden var mı? Adet tarihimden eminim ama sizden bunu yaşayan var mı? Varsa dr.unuzun buna tepkisi nasıl
Bacakları uzun dedi, ayakları da büyük. Tekmeleyip duruyodu.Ben 37 numara giyiniyorum, babası 42. Büyük ayaklı biri de yok ama bakalım. Eşimin annesi de kız istediği için, doktor yanlış görmüştür diyo. Nazlı işte, kız demek ki, hem senin de bacakların da uzun sana benziyo demek ki diyo.
Ben gebelikte hele de ileri aylarda göğüs masajı önerilmiyor diye biliyorum.Göğüsün catlayacagi hic aklima gelmezdi canim neyse orayida yaglayalım
Çok geçmiş olsunKızlar iyi akşamlar bu baş ağrısı beni bayılma noktasına getiriyor gerçekten çok kötüyüm 4. güne girdim artık aralıksız ağrıyor. Kasıklarımda da ağrı oluyor kontrole gittiğimde bu kadar yoktu. Enseme buz koyuyorum bir kere ağrı kesici denedim daha neler neler ama asla geçmiyorÖnerisi olan var mı
Çok güldüm şuna ya. Ne biçim doktorlar var pehlivana benzetip erkek olarak yorumluyor. Pipiyi görmek yada görmemek varkenSen bana hiç bişey demedin. Foto ekliyim bakalım sen ne diceksin?12 haftamda kız olabilir dediler, 14+5’te farklı bi doktora gittim, o da erkeğe benziyo pehlivan gibi dedi Burdaki fotolarda 12+2;
Evet ya kandırıkçı çıktı bizimkiKemankolik canm ogluşun hayrli olsun baya simdiden başlamiş sakalara falan uzun zamandir giremiyordum yeni okuyorum konusmalari
Erken süt gelir diye mi ? Masaj yapmadan çok bastırmadan sürüyorum ben çatlak kremini hafif geçiyorum üstünden sonra kurumasını bekliyorumBen gebelikte hele de ileri aylarda göğüs masajı önerilmiyor diye biliyorum.
Gerçekten bu karına çok mu diyorsunuz ya
Ben hiç paylaşmayayım o zaman
Valla bulantı devam ediyorum çözemedim bu işi, akşamları artıyor özellikle ve aç kalınca. Ben biraz da stres düzeyime bağlıyorum, bu ara doktora ödev ve sunumları çok yoğunKız sen hala bulanıyor musun o kdr bende dün itibariyle hamilelik belirtileri kalmadı çabuk acıkmak dısında maşallahı var sanırım kabızlık da 2 gün vitamin almayınca gecti ACAYİP rahatladım
18. haftaya girdim benimki hala ayva göbek.Hayırlı geceler arkadaşlar benim karnım bayağı belli oluyor.internette 15 haftalık göbeklere baktım .onlar gibiyim acaba normal mi yada sizde nasıl
Benimki de 1 hafta 3 gün önden gidiyor. Aman önden gitsin gelişimini tamamlasın daha ne isterim. Doktorum haftasına göre bebeğin gayet iyi geliştiğini söylüyor.Kızlar bebeğin gelişimi önden giden var mı? Adet tarihimden eminim ama sizden bunu yaşayan var mı? Varsa dr.unuzun buna tepkisi nasıl
İşte gördüm burda sana yorum yazarken erkek hissettiğimi yazmıştım. Hissiyatımızın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha işlemiş oldukKemankolik canm ogluşun hayrli olsun baya simdiden başlamiş sakalara falan uzun zamandir giremiyordum yeni okuyorum konusmalari
Benim geceleri baya 5 aylık gibi çıkıyor. Sabah da hiç yokHayırlı geceler arkadaşlar benim karnım bayağı belli oluyor.internette 15 haftalık göbeklere baktım .onlar gibiyim acaba normal mi yada sizde nasıl
Dogru dur cnm kaç kilosun pekiYok canım 15 haftalık arkadaşta söyledi ama İnan benim akşamları bu kadar oluyor☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?