Cok tatlı duruyo elbisene bayıldımSiz şimdi o göbeğe çok deyip beni üzdünüz
Benimde karnım hemen çıktı 54 kg ile hamile kaldım 3 kg aldım toplamda.
Bu karın 2 hafta önceki hali bundan bir tık daha fazla şu an
Eki Görüntüle 2628309
Bende 2 gün almadım sadece valla 2 gündür hamile oldugumu hissedecek hiç Bi ibare yok arada mide suyunun bogazıma gelmesi dısındaValla bulantı devam ediyorum çözemedim bu işi, akşamları artıyor özellikle ve aç kalınca. Ben biraz da stres düzeyime bağlıyorum, bu ara doktora ödev ve sunumları çok yoğunİştahın hala iyi o zaman senin, benim o da yok ki. Kız bebek dersin ama değil daha bu hafta pipiyi gördük kesin olarak
Vitaminin ikamesini mi kullanıyorsun, kullan ama aksatma çok. Ben de arada eşime çaktırmadan unutmuş gibi yapıyorum ama çok da yapmamak lazım
Bunu size bir doktor mu söyledi pesss.böyle bir şey yok canım böyle saçmalıklara inanmayın lütfen.mide bulantısı yaşamayan ve çok sağlıklı gebeliği olan birçok insan var buna bende dahil.benim de bildğim asıl çok kusma olunca ilk aylar düşük riski artıyor.Arkadaşlar merhaba ben hala çok kusuyorum diğer iki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı . Hep serum alıyorım bu gün doktorum böyle çok kusulan gebeliklerin genelde sağlıkla ilerlediğini söyledi . Benim pek umudum yoktu . Siz böyle bi şey duydunuz mu
Kızlar aranızda bebeğinin cinsiyetini ruyasinda gören var mi ben dün gece ruyamda kucağımda bir bebek gördüm ne erkek nede kiz olduğunu anlayabildim kucucuk bebek konustu ve benim adimi asaf kurun dedi tabi adı üstünde rüya ama aklımda kaldı oyle
Kusmayla bebeğin gelişiminin ilişkisiyle alakalı hc bsy duymadım okumadım belki doktor biraz rahatlasın stres olmasın diye öle demiştir heralde diye düşündüm bendeBunu size bir doktor mu söyledi pesss.böyle bir şey yok canım böyle saçmalıklara inanmayın lütfen.mide bulantısı yaşamayan ve çok sağlıklı gebeliği olan birçok insan var buna bende dahil.benim de bildğim asıl çok kusma olunca ilk aylar düşük riski artıyor.
Kabızlık gaz sorunlarına yol açıyor ya o sertleştiriyor karnı hep. Bende kabızlık yok ama fena gaz var, karnım sert ve sancı oluyor hep gazdan. Ama ilaçları da bırakma heptenBende 2 gün almadım sadece valla 2 gündür hamile oldugumu hissedecek hiç Bi ibare yok arada mide suyunun bogazıma gelmesi dısındahatta korkmaya başladım karnım yumsadı bide günlerdir sert ve agır bsy tasıyomusum gibi hissediyordum demekki hepsi kabızlık tan dolayıymıs
Ay çok tatlı olmuş benceSiz şimdi o göbeğe çok deyip beni üzdünüz
Eki Görüntüle 2628309
Gerçekten ayaklarınız büyükde değilmişAllah Allah kime çekti bu bebek. Egerykv şimdiden sana benzetiyorsa şanslısın genelde erkek tarafi kendilerine benzemeyen bebeği bile napıp edip benzetirler hahaha . Şaka bir yana sağlık olsun kuzu yani iki doktorun farklı bir cinsiyet söylemesi iyi olmamış ama bir dahakine kesin belli olur herhalde.
Bacak arasına baktı aslında ama bu pipisi diyemedi. Erkeğe benziyo dedi.Çok güldüm şuna ya. Ne biçim doktorlar var pehlivana benzetip erkek olarak yorumluyor. Pipiyi görmek yada görmemek varkenValla bizim buranın yorumcuları bazı doktorlardan daha iyi yorum yapıyorlar
Bu cümleyi kurarak da kusması olanları strese sokmaya gerek yok bence. İlk aylarda çok kusmamın olduğu zaman ben de bununla ilgili bir mesaj yazmıştım üzerine yine bu cümleyi kurmuştunuz. Gereksiz bir strese girmiştim.benim de bildğim asıl çok kusma olunca ilk aylar düşük riski artıyor.
Siz şimdi o göbeğe çok deyip beni üzdünüz
Eki Görüntüle 2628309
Trendyolmilla canımCok tatlı duruyo elbisene bayıldım
İnşAllah canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsunkafanızı soğuk suyla yıkamayı deneyebilirsiniz. Benim annem migren hastası ilaç falan fayda etmediği zaman soğuk suyla yıkayıp rahatlıyor umarım sizdeyse işe yarar
yaaa hatrliyorum canm evet bende bir hevesle kiz diye bir ayi bitrdm sayilir haftaya gidicem doktor bana da demesin erkek diyeİşte gördüm burda sana yorum yazarken erkek hissettiğimi yazmıştım. Hissiyatımızın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha işlemiş olduk
Bu cümleyi kurarak da kusması olanları strese sokmaya gerek yok bence. İlk aylarda çok kusmamın olduğu zaman ben de bununla ilgili bir mesaj yazmıştım üzerine yine bu cümleyi kurmuştunuz. Gereksiz bir strese girmiştim.
Kusmamanın da gebelik sağlığı ile ilgisi olmadığı gibi, kusmanın da bir ilgisi yok. Her şeyin de bir çözümü var.
Maşallah cok tatliş bir gobiş haftana görede iyiSiz şimdi o göbeğe çok deyip beni üzdünüz
Eki Görüntüle 2628309
Ne alaka nasil bir doktor bu benim halamin kizi 7 aya girdi hala kusuyor bebişte iyi maşallah sen bu doktoru değiştir eğer aşiri kusma olursada bu bunye meselesi serum vitamin desteği verceğine soylediği lafa bak lütfen canini sikma sallamiş tamam bebek gelişiminde sıkıntılar olabilir ama oda annenin depolarindan aliyor bebiş her türlü alir sen bitkin duşersin başka doktora git dedim sana ama araştir iyi bir doktor olsun elma ve ayran tavsiye ederimArkadaşlar merhaba ben hala çok kusuyorum diğer iki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı . Hep serum alıyorım bu gün doktorum böyle çok kusulan gebeliklerin genelde sağlıkla ilerlediğini söyledi . Benim pek umudum yoktu . Siz böyle bi şey duydunuz mu
Canim takvimin adetine göre mi yoksa doktorun dediğine göre mi yaptin bu arada benimde pazarteso 17 dolmuş oluyor bebişim önde diyeBenimki de 1 hafta 3 gün önden gidiyor. Aman önden gitsin gelişimini tamamlasın daha ne isterim. Doktorum haftasına göre bebeğin gayet iyi geliştiğini söylüyor.Sanırım haftası da kiloya göre hesaplanıyor diye tahmin ediyorum. Bizimki bir hayli koca göbekli ondan önde göründüğünü düşünüyorum
Canim cok kusmak duşuk tehlikesi yapmaz lütfen annelerimize yannis bilgi verip üzmeyin öyle bişey olsa 2 kizimda hiç yemeden gece güzdüz kustum benBunu size bir doktor mu söyledi pesss.böyle bir şey yok canım böyle saçmalıklara inanmayın lütfen.mide bulantısı yaşamayan ve çok sağlıklı gebeliği olan birçok insan var buna bende dahil.benim de bildğim asıl çok kusma olunca ilk aylar düşük riski artıyor.
Gerçekten öyle. Hamilelikten hamileliğe fark var. Annelik içgüdüsü kötü bir şey duyunca bebeğime bir şey olacak mı diye tedirginlik hissediyor insan. Hamilelik işte, dikkatli konuşmak lazım.Varsayımlar üzerine kimse konuşamaz ki bir annenin yaşadığı ikinci hamilelik bile ilkine benzemezken nasıl bir genelleme yapılabilir. Benimde kusmam yok hiç olmadı diye sağlıklı gebeliklerde kusma olur demişti birisi ödüm kopmuştubirbirimizi tedirgin etmeyelim boşu boşuna.sende takma kafana canım
Kızlar bu konuşmalar Allah aşkına yanlış bir anlaşılmaya doğru gitmesin burda ztn herkes ilk ayLarı risklerini atlattı benim kimseyi strese sokma gibi bi derdim yok.asıl bu mevzu büyütülürse stres olcaz hepimiz bence.herkes ztn kendiyle uğraşıyor bn neden böyle birşey yapayımki elime ne geçecek.tam paylaşırken de aklıma geldi geri alamadım sonra.haliyle.böyle konuşulacağını da biliyordum.bi doktorun böyle söylemesi üzerine ztn biz bunu konuşuyoruz şuan.asıl önce doktorlar ne dediklerine bi bakmalı.ben daha önce bu cümleyi hiç kurmadım sadece kusmayanlarda sağlıklı gebelik yaşıyor demişimdir.Bu cümleyi kurarak da kusması olanları strese sokmaya gerek yok bence. İlk aylarda çok kusmamın olduğu zaman ben de bununla ilgili bir mesaj yazmıştım üzerine yine bu cümleyi kurmuştunuz. Gereksiz bir strese girmiştim.
Kusmamanın da gebelik sağlığı ile ilgisi olmadığı gibi, kusmanın da bir ilgisi yok. Her şeyin de bir çözümü var.
Cok şukur duşuk falan olmadi beni 6 aylik görenler bu bebek parmak kadar cikar sen kus kus gelişmemiş bebek dediler ama gayat kilolari yerindeydi canimCanim cok kusmak duşuk tehlikesi yapmaz lütfen annelerimize yannis bilgi verip üzmeyin öyle bişey olsa 2 kizimda hiç yemeden gece güzdüz kustum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?