2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende 2 gün almadım sadece valla 2 gündür hamile oldugumu hissedecek hiç Bi ibare yok arada mide suyunun bogazıma gelmesi dısında hatta korkmaya başladım karnım yumsadı bide günlerdir sert ve agır bsy tasıyomusum gibi hissediyordum demekki hepsi kabızlık tan dolayıymıs

Bunu size bir doktor mu söyledi pesss.böyle bir şey yok canım böyle saçmalıklara inanmayın lütfen.mide bulantısı yaşamayan ve çok sağlıklı gebeliği olan birçok insan var buna bende dahil.benim de bildğim asıl çok kusma olunca ilk aylar düşük riski artıyor.

Rüyada isim görülüyorsa konulması gerekiyor fln diye duymuştum hayırlara çıksın rüyan

Kusmayla bebeğin gelişiminin ilişkisiyle alakalı hc bsy duymadım okumadım belki doktor biraz rahatlasın stres olmasın diye öle demiştir heralde diye düşündüm bende

Kabızlık gaz sorunlarına yol açıyor ya o sertleştiriyor karnı hep. Bende kabızlık yok ama fena gaz var, karnım sert ve sancı oluyor hep gazdan. Ama ilaçları da bırakma hepten
Ay çok tatlı olmuş bence

Perşembe kontrol randevusuna gidim diyorum, bakalım aynı doktor yine erkek mi diyecek. Kendi doktoruna gitmeye 1 ay var. Ona daha çok güvenirim ama zaten o zamana kesinleşir. Daha kendi doktorumdan cinsiyetle ilgili yorum almadım. Kaynanam kız istiyo, bi erkek torunu var. O yüzden bana benzetiyo. Aramız da maşallah iyidir, severiz birbirimizi. Uzağız biraz, o Bodrum’da oturuyo

Çok güldüm şuna ya. Ne biçim doktorlar var pehlivana benzetip erkek olarak yorumluyor. Pipiyi görmek yada görmemek varken Valla bizim buranın yorumcuları bazı doktorlardan daha iyi yorum yapıyorlar
Bacak arasına baktı aslında ama bu pipisi diyemedi. Erkeğe benziyo dedi. Haftaya 15+5 olucam o zaman da gidicem. Bakalım ne diyecek o zaman.

benim de bildğim asıl çok kusma olunca ilk aylar düşük riski artıyor.
Bu cümleyi kurarak da kusması olanları strese sokmaya gerek yok bence. İlk aylarda çok kusmamın olduğu zaman ben de bununla ilgili bir mesaj yazmıştım üzerine yine bu cümleyi kurmuştunuz. Gereksiz bir strese girmiştim.
Kusmamanın da gebelik sağlığı ile ilgisi olmadığı gibi, kusmanın da bir ilgisi yok. Her şeyin de bir çözümü var.

Canim masallah diyelim nazar degmesin neden üzüldün üzülme, ben seni yalniz birakmam kafa kafaya gidiyoruzzayiflarin daha çabuk çıkıyor karnı sanirim

Çok geçmiş olsun kafanızı soğuk suyla yıkamayı deneyebilirsiniz. Benim annem migren hastası ilaç falan fayda etmediği zaman soğuk suyla yıkayıp rahatlıyor umarım sizdeyse işe yarar
İnşAllah canım çok teşekkür ederim

İşte gördüm burda sana yorum yazarken erkek hissettiğimi yazmıştım. Hissiyatımızın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha işlemiş olduk
yaaa hatrliyorum canm evet bende bir hevesle kiz diye bir ayi bitrdm sayilir haftaya gidicem doktor bana da demesin erkek diye şoook

Varsayımlar üzerine kimse konuşamaz ki bir annenin yaşadığı ikinci hamilelik bile ilkine benzemezken nasıl bir genelleme yapılabilir. Benimde kusmam yok hiç olmadı diye sağlıklı gebeliklerde kusma olur demişti birisi ödüm kopmuştu birbirimizi tedirgin etmeyelim boşu boşuna.sende takma kafana canım

Ne alaka nasil bir doktor bu benim halamin kizi 7 aya girdi hala kusuyor bebişte iyi maşallah sen bu doktoru değiştir eğer aşiri kusma olursada bu bunye meselesi serum vitamin desteği verceğine soylediği lafa bak lütfen canini sikma sallamiş tamam bebek gelişiminde sıkıntılar olabilir ama oda annenin depolarindan aliyor bebiş her türlü alir sen bitkin duşersin başka doktora git dedim sana ama araştir iyi bir doktor olsun elma ve ayran tavsiye ederim

Canim takvimin adetine göre mi yoksa doktorun dediğine göre mi yaptin bu arada benimde pazarteso 17 dolmuş oluyor bebişim önde diye

Canim cok kusmak duşuk tehlikesi yapmaz lütfen annelerimize yannis bilgi verip üzmeyin öyle bişey olsa 2 kizimda hiç yemeden gece güzdüz kustum ben

Gerçekten öyle. Hamilelikten hamileliğe fark var. Annelik içgüdüsü kötü bir şey duyunca bebeğime bir şey olacak mı diye tedirginlik hissediyor insan. Hamilelik işte, dikkatli konuşmak lazım.
Bir sonraki gebeliğimde seninki gibi kusma olmamasını tercih ederim ama

Kızlar bu konuşmalar Allah aşkına yanlış bir anlaşılmaya doğru gitmesin burda ztn herkes ilk ayLarı risklerini atlattı benim kimseyi strese sokma gibi bi derdim yok.asıl bu mevzu büyütülürse stres olcaz hepimiz bence.herkes ztn kendiyle uğraşıyor bn neden böyle birşey yapayımki elime ne geçecek.tam paylaşırken de aklıma geldi geri alamadım sonra.haliyle.böyle konuşulacağını da biliyordum.bi doktorun böyle söylemesi üzerine ztn biz bunu konuşuyoruz şuan.asıl önce doktorlar ne dediklerine bi bakmalı.ben daha önce bu cümleyi hiç kurmadım sadece kusmayanlarda sağlıklı gebelik yaşıyor demişimdir.

Canim cok kusmak duşuk tehlikesi yapmaz lütfen annelerimize yannis bilgi verip üzmeyin öyle bişey olsa 2 kizimda hiç yemeden gece güzdüz kustum ben
Cok şukur duşuk falan olmadi beni 6 aylik görenler bu bebek parmak kadar cikar sen kus kus gelişmemiş bebek dediler ama gayat kilolari yerindeydi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…