2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bebişler için alışveriş yaptınız mı ne zaman başlamak gerek ihtiyaç listelerine baktım hayli uzun yorumlarda da genelde 30da bitirin her ihtimale karşı diyorlar tecrübeli anneler ne diyorsunuz ekim bebekleri için neler almalıyız

Ebebekte indirim vardı ben zıbın aldım birkaç tane ama kısa kollu veya askililar. Bebeklerimiz üşümez mi uzun kollusu yok mu bunların anlamadım

Ebebekte indirim vardı ben zıbın aldım birkaç tane ama kısa kollu veya askililar. Bebeklerimiz üşümez mi uzun kollusu yok mu bunların anlamadım
Bende hep uzun kollu aldım ama üşüyeceğini düşünerek değil çevremde küçük bebek yok pek en son kardeşime bakmıştım o da şuan 15 yaşında o yüzden bende nasıl giydirilir pek bilmiyorum uzun kol body giydirip tulum ya da takım mı giydireceğiz acaba

Ay ben de anlamadım ki Benim de hiç yok etrafında kardeşim 20 yaşında Çok acemiyim ben de ya. Yani şimdi bu zibinlar iç çamaşırı gibi mi oluyor üstüne bir takım daha mi?

Ay ben de anlamadım ki Benim de hiç yok etrafında kardeşim 20 yaşında Çok acemiyim ben de ya. Yani şimdi bu zibinlar iç çamaşırı gibi mi oluyor üstüne bir takım daha mi?
Body diye de geçiyorlar heralde ama tek uzun kollu zıbın giydirenleride görüyoruz içine askılı falan zıbın mı giydiriyolar acaba çok karıştı

Body diye de geçiyorlar heralde ama tek uzun kollu zıbın giydirenleride görüyoruz içine askılı falan zıbın mı giydiriyolar acaba çok karıştı
Biri cevap yazsın bize çocuğu pancar gibi yapıcaz yoksa

Bence o zıbınlar sadece hastanede kullanılır kullanışlı biseye benzemiyor bağrı açık. Gerisi de biz büyükler gibi atlet yerine citcirli body külot yerine bez üstüne ya tulum yada alt üst takım bi de bez battaniye serin olursa

yaaa hatrliyorum canm evet bende bir hevesle kiz diye bir ayi bitrdm sayilir haftaya gidicem doktor bana da demesin erkek diye şoook
Olabilir valla şok hem de ne şok ama sana kesin kız dememiş miydi. Bana kıza benziyor ama şartlandırma kendini dedi sanki böyle bişeye işaret ediyor gibi

Benim aldığım zibinlar kısa kollu idi acaba üşütür mu ki üstüne takım giydirsem de. Uzun kollu mu almam lazım acaba

B
Benim doktorum ultrasona göre gidiyor adete göre gitmiyor şimdi bana ultrasona göre hesapliyoruz dedi haftasini bende oyle yapiyorum mesela soranlara ultrasona göre neyse onu soyluyorum
Canim banada doktorum ultrasonda büyükte çıkabilir küçükte sen her zaman adet tarihine gore hesaplayacan dedi benimkide 1 hafta önde gidiyor cok sukurde bu doktorlar niye farkli farkli diyor anlamadim ben

Biri cevap yazsın bize çocuğu pancar gibi yapıcaz yoksa
Kızlar bizim bebişler sonbahara denk geliyor sonbaharda yağmurlu ara sira güneş actiğida oluyor ama sizde biliyorsunuz ki yağmurlukla kalin giyinip dişari cikiyoruz birden hava isiniyor siz alin zibinlarinizi hem uzun kollu hem kisa kollu mesela kisa kollu zibinlari alin atlet yerinde de kullanabilirsiniz baktiniz hava sicak oldu uzun kollu zibinla takilsinlar altina pijama corap hava sogudu uzun kollu zibin ustune badi altina eşortman corap yelekte giydirebilirsiniz ama oda sicakliği hep ayni derece olmasi lazim mevsimlik pike falan tavsiye ederim beni dinlerseniz yün yada kafide kullanin battaniyeyi cünkü otekileri terletiyor

Erken süt gelir diye mi ? Masaj yapmadan çok bastırmadan sürüyorum ben çatlak kremini hafif geçiyorum üstünden sonra kurumasını bekliyorum

Ben Kağan Kocatepe'nin vidyosunda duydum. Detay vermedi. Doğumu başlatmak için meme ucuna masaj yapıldığını da duymuştum. Hafif yapmakla iyi yapmışsınız.

Bence en iyi zaman izolasyonun hafiflediği zaman. :/

Bir bilen yok mu a dostlar bir bebek nasil giydirilmeli
Bizimkilerin ekimde doğacağını düşünürsek uzun kollu body altına uzun bacak bir şey veya tek parça uzun kollu tulum giydireceğiz. İçine ayrı zıbın üstüne ayrı zıbın giydirilmiyor anladığım. Üşür diye kat kat giydirmemek gerekiyormuş. Az önce arkadaşımla konuştum en iyisi boydan aşağı çıt çıtlı olanlar diyor :))

Bebeklerimsiz kış bebekleri olacağı için en doğrusu zıbın üstüne takım ya da tulum giydirmek olacak bence kizlar. Tabi bende acemiyim ama öyle hatırlıyorum

Canim zibin cok kullanişli bebeğin zirti acilmaz ben ayakli takimlari hiç tavsiye etmiyorum cocuâk içinde rahat digil zaten ha bire ayaklarindan kayiyor en iyisi alti acik takimlar altina corap tülümlarda corapsiz olursa iyi olur bebişin rahat olmasi acisindan güzel gelişmesin acisindan daha iyi

Battaniye alacaktık ama farklı farklı vardı bilememiştik neye dikkat edeceğimizi. Ay sağ ol necla yaf. Peki yenidoğan ve 0-3 ay zıbınlari kaçar tane almak lazım?

Bebeklerimsiz kış bebekleri olacağı için en doğrusu zıbın üstüne takım ya da tulum giydirmek olacak bence kizlar. Tabi bende acemiyim ama öyle hatırlıyorum
Anladığım kadarıyla zıbın başlıca bir kıyafet değil de içe giydirilen bir şey galiba.

Benim aldığım zibinlar kısa kollu idi acaba üşütür mu ki üstüne takım giydirsem de. Uzun kollu mu almam lazım acaba
Canim atlet yerine kullaniyorum ben kolsuzlari tavsiye ediyorum hem yazinda kişinda olur ustune ne istersen giydirebilirsin havaya göre ayarlamak lazim giyim işini ama onemli olan odanin hep ayni isida kalmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…