2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Battaniye alacaktık ama farklı farklı vardı bilememiştik neye dikkat edeceğimizi. Ay sağ ol necla yaf. Peki yenidoğan ve 0-3 ay zıbınlari kaçar tane almak lazım?
Canim 10 tane yeter bence cunku hemen buyuyorlar onlar bir bakmişsin dar gelmiş şoyle alabilirsin 03 sonra 3 6 ay sonra 6 9 ay diye canim zaten sonra 1 yaşa geciyorlar zaten ama şoyle bişey var bazi bebekler zayif oluyor bazilari tombiş yane beden değişebilir mesela kalibina görede değişiyor canim

Kızlar haftaya doktora gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim acaba 15. haftada öğrenen var mı?

En iyisi herşeyi ayaksız almak sanırım ben sadece 11 li hastane çıkışı aldım ne alacağımı da hâlâ bilmiyorum

Size tavsiye ettiğim bişey daha var özellikle her duştan sonra hakiki zeytinyaği ile bebeğin bütün vucudunu masaj yaparak surmek özellikle göbek bolgesine yukardan aşşağa doğru bebek yagi losyon falan tavsiye etmiyorum dediğim şekilde hem derileri güzelce geriliyor güzel gelişiyorlar hemde zeytinyağinin agri kecisi özelliği var sakinleştiriyor

En iyisi herşeyi ayaksız almak sanırım ben sadece 11 li hastane çıkışı aldım ne alacağımı da hâlâ bilmiyorum
Iyi yapmişsin muslin bez tavsiye ediyorum kesinlikle bol bOl alin cok güzel ter emiyor kucuk buyuk alin buyuğunu kundan için kesinlikle bebekler gevşek olmuyor ama yeni doğduklari için göbek bölgesini fazla sikmadan eller ayaklari güzelce sarin el ayak masajini tavsiye ediyorum mesela daha dinç oluyor bide erkenden emekliyor maşallah benimkilerin her şeyi yaşitlarindan önden gidiyordu

Benimkiler uzun kollu hastane çıkışı içindeydi kısa kollaysa atlet niyetine giydirirsin
Hastane çıkışını nereden aldın? Ebebekte gördüm de biraz tuzlu gibiydiler
Ayy inşallah o günleri görelim ya amin amin amin

Zıbın dediginiz çıtçıtlı body mi ben zıbını üst-üste kapatılan body diye biliyorum kruvaze yakasi

Zıbın dediginiz çıtçıtlı body mi ben zıbını üst-üste kapatılan body diye biliyorum kruvaze yakasi
Canim bizim alttan kilot bolumunde cit citi olan özellikle dikkat edilmesi gereken şey yaka bolumunde cit cit olmamasi boynuna falan batiyor cit citsiz olanlari alin derim

Maşallah Allah esirgesin ben de kundaklamam istiyorum

Arkadaşlar 1. Ayda dogan bebekler illaki uzun ve 2 kat giyiyorlar.1 kat body yada ince zibin set 2. Kat tulum falan.Bizimkiler güz ve kış bebekleri olacağından içlerinde hep 1 kat olacak gibi.Ben hep ayakli alt alacaktım ama sizden öğrendim rahatsiz olduklarını.Gezip gezip almak vardı.Müslin bez için manifaturadan alıp kenarlarini kendim yapturmak istiyorum nasipse onunda bambu ve pamuk olanı varmış pamukluyu tavsiye ettiler.Birde gece icin uyku tulumlari oluyor onu tavsiye ediyorlar üstleri hem açılıyor hemde kendilerini nefessiz birakiolar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…