Canim 10 tane yeter bence cunku hemen buyuyorlar onlar bir bakmişsin dar gelmiş şoyle alabilirsin 03 sonra 3 6 ay sonra 6 9 ay diye canim zaten sonra 1 yaşa geciyorlar zaten ama şoyle bişey var bazi bebekler zayif oluyor bazilari tombiş yane beden değişebilir mesela kalibina görede değişiyor canimBattaniye alacaktık ama farklı farklı vardı bilememiştik neye dikkat edeceğimizi.Ay sağ ol necla yaf. Peki yenidoğan ve 0-3 ay zıbınlari kaçar tane almak lazım?
Anladığım kadarıyla zıbın başlıca bir kıyafet değil de içe giydirilen bir şey galiba.
Benimkiler uzun kollu hastane çıkışı içindeydi kısa kollaysa atlet niyetine giydirirsinBenim aldığım zibinlar kısa kollu idi acaba üşütür mu ki üstüne takım giydirsem de. Uzun kollu mu almam lazım acaba
En iyisi herşeyi ayaksız almak sanırımCanim zibin cok kullanişli bebeğin zirti acilmaz ben ayakli takimlari hiç tavsiye etmiyorum cocuâk içinde rahat digil zaten ha bire ayaklarindan kayiyor en iyisi alti acik takimlar altina coraptülümlarda corapsiz olursa iyi olur bebişin rahat olmasi acisindan güzel gelişmesin acisindan daha iyi
Iyi yapmişsin muslin bez tavsiye ediyorum kesinlikle bol bOl alin cok güzel ter emiyor kucuk buyuk alin buyuğunu kundan için kesinlikle bebekler gevşek olmuyor ama yeni doğduklari için göbek bölgesini fazla sikmadan eller ayaklari güzelce sarin el ayak masajini tavsiye ediyorum mesela daha dinç oluyor bide erkenden emekliyor maşallah benimkilerin her şeyi yaşitlarindan önden gidiyorduEn iyisi herşeyi ayaksız almak sanırımben sadece 11 li hastane çıkışı aldım ne alacağımı da hâlâ bilmiyorum
Hastane çıkışını nereden aldın? Ebebekte gördüm de biraz tuzlu gibiydilerBenimkiler uzun kollu hastane çıkışı içindeydi kısa kollaysa atlet niyetine giydirirsin
Ayy inşallah o günleri görelim ya amin amin aminSize tavsiye ettiğim bişey daha var özellikle her duştan sonra hakiki zeytinyaği ile bebeğin bütün vucudunu masaj yaparak surmek özellikle göbek bolgesine yukardan aşşağa doğru bebek yagi losyon falan tavsiye etmiyorum dediğim şekilde hem derileri güzelce geriliyor güzel gelişiyorlar hemde zeytinyağinin agri kecisi özelliği var sakinleştiriyor
Inşallah canimHastane çıkışını nereden aldın? Ebebekte gördüm de biraz tuzlu gibiydiler
Ayy inşallah o günleri görelim ya amin amin amin
12. haftada bile öğrenen var :) Bebişin izin verirse görürsün tabiKızlar haftaya doktora gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim acaba 15. haftada öğrenen var mı?
Zıbın dediginiz çıtçıtlı body mi ben zıbını üst-üste kapatılan body diye biliyorum kruvaze yakasiKızlar bizim bebişler sonbahara denk geliyor sonbaharda yağmurlu ara sira güneş actiğida oluyor ama sizde biliyorsunuz ki yağmurlukla kalin giyinip dişari cikiyoruz birden hava isiniyor siz alin zibinlarinizi hem uzun kollu hem kisa kollu mesela kisa kollu zibinlari alin atlet yerinde de kullanabilirsiniz baktiniz hava sicak oldu uzun kollu zibinla takilsinlar altina pijama corap hava sogudu uzun kollu zibin ustune badi altina eşortman corap yelekte giydirebilirsiniz ama oda sicakliği hep ayni derece olmasi lazim mevsimlik pike falan tavsiye ederim beni dinlerseniz yün yada kafide kullanin battaniyeyi cünkü otekileri terletiyor
Çözdüm bu işiBenim bildiğim öyle canım hı cocuk çok terler biraz ferahlasın diye yazın zıbınla durabilir ama 10uncu aydan sonra değil
Canim bizim alttan kilot bolumunde cit citi olan özellikle dikkat edilmesi gereken şey yaka bolumunde cit cit olmamasi boynuna falan batiyor cit citsiz olanlari alin derimZıbın dediginiz çıtçıtlı body mi ben zıbını üst-üste kapatılan body diye biliyorum kruvaze yakasi
Teşekkür ederim inşallah izin verir :)12. haftada bile öğrenen var :) Bebişin izin verirse görürsün tabi
Hepsi burada dan bunu 90 a aldım canım organik pamukmus fotoğrafı yükleyemedim 11 li ıpeksi markaHastane çıkışını nereden aldın? Ebebekte gördüm de biraz tuzlu gibiydiler
Ayy inşallah o günleri görelim ya amin amin amin
Işte onun adı zıbın değil bence tamam anlaştıkCanim bizim alttan kilot bolumunde cit citi olan özellikle dikkat edilmesi gereken şey yaka bolumunde cit cit olmamasi boynuna falan batiyor cit citsiz olanlari alin derim
Maşallah Allah esirgesin ben de kundaklamam istiyorumIyi yapmişsin muslin bez tavsiye ediyorum kesinlikle bol bOl alin cok güzel ter emiyor kucuk buyuk alin buyuğunu kundan için kesinlikle bebekler gevşek olmuyor ama yeni doğduklari için göbek bölgesini fazla sikmadan eller ayaklari güzelce sarin el ayak masajini tavsiye ediyorum mesela daha dinç oluyor bide erkenden emekliyor maşallah benimkilerin her şeyi yaşitlarindan önden gidiyordu
Ben de bakayım. 90 lira çok iyi. Benim mağazada görgülerim pahalıydı.Hepsi burada dan bunu 90 a aldım canım organik pamukmus fotoğrafı yükleyemedim 11 li ıpeksi marka
Zıbın değil mi oIşte onun adı zıbın değil bence tamam anlaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?