Cim benBenim bildiğim öyle canım hı cocuk çok terler biraz ferahlasın diye yazın zıbınla durabilir ama 10uncu aydan sonra değil
Canim bende beğendim hatta atmiştim buraya isim yazili hatira oluyor ben tavsiye ederim hem resim falan cekiyorsun hatira kaliyorBen de bakayım. 90 lira çok iyi. Benim mağazada görgülerim pahalıydı.
Ne zaman atmıştın necla ben kaçırmışım.Cim ben
Canim bende beğendim hatta atmiştim buraya isim yazili hatira oluyor ben tavsiye ederim hem resim falan cekiyorsun hatira kaliyor
Canim onun için erken olur uyku tulumu 1 yaştan sonra giydirilir benceArkadaşlar 1. Ayda dogan bebekler illaki uzun ve 2 kat giyiyorlar.1 kat body yada ince zibin set 2. Kat tulum falan.Bizimkiler güz ve kış bebekleri olacağından içlerinde hep 1 kat olacak gibi.Ben hep ayakli alt alacaktım ama sizden öğrendim rahatsiz olduklarını.Gezip gezip almak vardı.Müslin bez için manifaturadan alıp kenarlarini kendim yapturmak istiyorum nasipse onunda bambu ve pamuk olanı varmış pamukluyu tavsiye ettiler.Birde gece icin uyku tulumlari oluyor onu tavsiye ediyorlar üstleri hem açılıyor hemde kendilerini nefessiz birakiolar diye.
Bak canim boyle ama eğer cewrenizde varsa pikocu diktire bilirsiniz fiyati biraz pahali 159 tlNe zaman atmıştın necla ben kaçırmışım.
Şimdi 140 olmuş acele etme istersen ara ara bakarsinBen de bakayım. 90 lira çok iyi. Benim mağazada görgülerim pahalıydı.
Benim 12. Haftamda doktor tahminde bulundu 14+5 te gittigimde kesin olarak soyledi cinsiyetini eger bacaklarini kapatmaz ve cinsiyeti saklamaz ise cok rahat belli olir cinsiyeti canimKızlar haftaya doktora gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim acaba 15. haftada öğrenen var mı?
Kızlar bebişler için alışveriş yaptınız mı ne zaman başlamak gerek ihtiyaç listelerine baktım hayli uzunyorumlarda da genelde 30da bitirin her ihtimale karşı diyorlar tecrübeli anneler ne diyorsunuz ekim bebekleri için neler almalıyız
Umarım görürüz çok heyecanlıyım :)Benim 12. Haftamda doktor tahminde bulundu 14+5 te gittigimde kesin olarak soyledi cinsiyetini eger bacaklarini kapatmaz ve cinsiyeti saklamaz ise cok rahat belli olir cinsiyeti canim
E peki kucukken nasıl yapacağız üstüne yorgan nasıl ortecez ?Canim onun için erken olur uyku tulumu 1 yaştan sonra giydirilir bence
Şuanda virüs var onlar doğunca inşallah temizlenir o yüzden çok gezilir mi bilemedimİhtiyaç listesi ebebekte jokerde sitede hazır olarak var oradan kendinize göre değerlendirip ekleme , çıkarma yapabilirsiniz .
Kıyafet içinde ilk zamanlar için bir kaç parça alın sonra bebeğiniz ile birlikte de alış veriş yapabilirsiniz bence ❤
ben mesela ilkinde kırmızıydı değişik renklerde kıyafetler almıştım sonra yakıştıramadım ilk oğlum süt beyazı o yüzden doğduğunda kırmızıydı biraz . Birde kırmızı kıyafet çok çirkin yapıyordugiydirmedim . İkinciye yeni bir şekilde kaldı ikincide abisi kadar beyaz değildi yakışma
Artık 40 I çıkana kadar kimse evde de durmuyor . İlki kasım doğumlu bir ay sonra dışarıdaydım. İkincisi Ağustos üç günlükten itibaren geziyorduk
O alttan çıtçıtlı olanlar body diye geçiyor kısa kollusu uzun kollusu var. Zıbın üste giyiliyor böyle üst üste geliyor göğüs kısmıZıbın değil mi oAlttan çıt-çıt var ne oluyor şimdi benim aldıklarım? Ne aldım ki ben
Canim var battaniye urtceksin ama şoyle yün onlar yada orgü gibi var pamuklular falan var içinde saten var terletiyor eğer varsa imkan annenize kaynaniza yün yorgan diktirin kesinlikle tecrube ile sabit terletmiyor ayni zamanda bakteri uretmiyor bizim komşu kizina yaşamaz demişlerdi saf yünün içinde buyuttu kizi usttsuz bir şekilde koymuştu maşallah yaşamaz dedikleri kiz 170 boyunda cocuk gelişimi oğretmeni oldu sağlikli kisacasiE peki kucukken nasıl yapacağız üstüne yorgan nasıl ortecez ?
Benim aldığım zibinlar kısa kollu idi acaba üşütür mu ki üstüne takım giydirsem de. Uzun kollu mu almam lazım acaba
Battaniye alacaktık ama farklı farklı vardı bilememiştik neye dikkat edeceğimizi.Ay sağ ol necla yaf. Peki yenidoğan ve 0-3 ay zıbınlari kaçar tane almak lazım?
Zibin bez taktiği surece kullaniyor cok kullanişliO alttan çıtçıtlı olanlar body diye geçiyor kısa kollusu uzun kollusu var. Zıbın üste giyiliyor böyle üst üste geliyor göğüs kısmı
İnşallah biterŞuanda virüs var onlar doğunca inşallah temizlenir o yüzden çok gezilir mi bilemedim
Tahmin ettim biliyomusun orda cok takıldığım içinTrendyolmilla canım
Kalan oluyor illa kenarda hele çok alınca döndüremediğin için sıra gelmiyorAyy bi de her bebek ebatı farklı imkan olsa bebekleri görüp öyle alışveriş yapsak ama bikac bişey almalı bişeyler mutlaka heba olacak gibi
İleriye dönük kıyafet alacaksanız şimdi alın ama diğer kıyafetleri ilerleyen zamanlarda alın bebeğin gelişimine göre dr tahmin yapıyor şu kadar doğar bu gidişle diye . Geçtiğimiz yaz arkadaşımın başına geldi . Bebek olduğundan daha büyük doğdu yanına aldığı hastane çıkışı hiçbirini giydiremedi olmadı bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?