2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Uyku tulumu konuşulmuş bende kullanamadım hiç . Çok aşırı terletiyor ve erkek bebişler sıcağı hiiiç sevmiyor uyuyamıyor .
ben kolsuz zıbın kullandım hep . Çünkü koldan hasta olunmaz .Göğüs ve sırt önemli . Evde üzerine penye tulum giydiriyordum . Penye tulumlar ilk başta biraz bol oluyor o yüzden ayağına bilek kısmı lastikleri gevşek çorap giydiriyordum . Uyanınca fln üzerine penye yelek . Ev sıcak olduğu için uyurkende üzerine iki tane penye battaniye atıyordum yetiyordu

Bunu daha Baska Bi tecrübeli anneden daha duymustum ayaklı bsy alma demişti yegenlerden de az cok biliyorum bende ne giydirilir napılır

Bak canim boyle ama eğer cewrenizde varsa pikocu diktire bilirsiniz fiyati biraz pahali 159 tl
Ay evet bu biraz fazlaymış
Şimdi 140 olmuş acele etme istersen ara ara bakarsin
Ne kadar hızlı artmış. Indirim bekleyeyim bari
bence 0-3 ay çok almayın hemen küçük geliyorlar . Ben her gün için bir tane almıştım . Gerisini 3-6 ay almıştım
O zaman 6 7 tane body ve takım yetiyor değil mi ilk 3 ay.

Çok mantıklı en iyisi öyle yapmak
Birden alış veriş yapmakta zor oluyor . Genel malzemeleri alabilirsin . Banyo malzemeleri ,ateş ölçer , burun aspiratörü,... böyle ıvır zıvır malzemeleri alabilirsin .( Ivır zıvır diyorum ama bir ateş ölçer 500 , 600 oldu )

Ay evet bu biraz fazlaymış

Ne kadar hızlı artmış. Indirim bekleyeyim bari

O zaman 6 7 tane body ve takım yetiyor değil mi ilk 3 ay.

bebekten bebeğe o da değişiyor aslında inşallah kusan bebeklerimiz olmaz . veya yaptığı kakayı dışarı denk getiren bebek oluyor o zaman sıkıntı . Öyle birşey olsa bile herkes netten alış veriş yapıyor oradan bile hemen takviye yapabilirsin yada illa 3-6 ayda alacaksın zaten gerektiğinde oradan takviye alıyorsun .
ucu kapalı altlar bebeğin boyuda hızlı uzadığı için çabuk değiştirmen gerekiyor o yüzden anneler sevmiyor

Kakayi dışarı denk getirmek de nasıl bir başarı

Ayy evet onu da soracaktım koltuk altına tutulanlar var onlar iş görüyor mu acaba daha uygun fiyatı

Ayy evet onu da soracaktım koltuk altına tutulanlar var onlar iş görüyor mu acaba daha uygun fiyatı
Aynen bende bunu merak ediyorum diğerleri çok pahallı bide bu virüsten sonra iki kat arttı diyorlar fakat koltuk altı ölçümüne de bebek izin vermiyor zor oluyormuş beklemesi falan

Onlar daha ileriki yaşlarda kolay olur . Geç ölçüyor ve ateşi olduğunda çocuk huysuz oluyor onu koltuk altında tutması ayrı sıkıntı , sabit tutması ayrı sıkıntı braun alından ateş ölçer en rahatı . Hemen ölçüyorsun ve ölçümü doğru . Ayrıca ateşi çıkarken hemen müdahale etmiyorsun bakıyorum kaç olmuş kaç olmuş zırt pırt ölçüyorsun belli bir seviyeye gelince artık müdahale ediyorsun . Koltuk altı derece ile de bu zor

Aynen bende bunu merak ediyorum diğerleri çok pahallı bide bu virüsten sonra iki kat arttı diyorlar fakat koltuk altı ölçümüne de bebek izin vermiyor zor oluyormuş beklemesi falan
İki kat değil üç dört kat arttı maalesef korona başladığında eşime çok hasta gelir diye yedek ateş ölçer alayım diye 40 45 gün önce eczane eczane dolaşmıştım . Hem piyasada yoktu hemde dediğim gibi aşırı zam gelmişti . Takip edip haberleşiriz doların fiyatı artıyor daha da artar fiyatlar

Rüyada isim görülüyorsa konulması gerekiyor fln diye duymuştum hayırlara çıksın rüyan ❤
Bense oyle duymustum Sağol canim eğer erkek olursa kaybettiğim bebeğimin ismini düşünmüştüm ben cinsiyet belli olsun bakalim insallah

İlk zamanlar kontrol bizde olacagı için koltuk altından ölebiliriz ama hareketlenince zor oluyo fiyatlarda malum ederinden fazlaysa satılıyor bende karar veremedim hangisini alsak acaba

Braun 1150 tl olmuş korkunç buhar makinası hangisi iyi biliyor musunuz

Canım baş ağrın ne durumda benim hala geçmedi minosette geçirmedi ayyy bu be böyle 3gündür

Canım cinsiyet henüz kesinleşmemişse süt sağma makinesi, ateşölçer vs alınabilir. Bebek için bol bol çıtçıtlı badi ( illa uzun kollu olmasına gerek yok yarım kol, sıfır kol alınabilir sonuçta çoğumuzun evinin kaloriferli olduğunu varsayıyorum üzerine zaten tulum takım vs giyecek) tulum ya da ikili takımlar, penye yelek, ağız mendili, penye battaniye çünkü küçükken illa bi battaniyeyle tutuyorsun çocuğu penye battaniye iyi oluyor, muhakkak Müslin örtü ilk etapta aklıma gelenler bunlar

Olabilir valla şok hem de ne şok ama sana kesin kız dememiş miydi. Bana kıza benziyor ama şartlandırma kendini dedi sanki böyle bişeye işaret ediyor gibi
canm kesin demedi yuzde 70 kiz diyebilirm bacak arasi bos goruyorum dediburdan cikinca kosa kosa alisvers yapma diger ay netleştririz demisti isallah ikilemede kalmadan ogrenirm haftaya

Kızlar su tarz seylere bayılıyorum ama cok pahalı küçükük biberona 175 TL diyorlar kendm yapmayı düşünüyorum yada varmı daha uygun bildiğiniz biyer

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-01-22-29-52-320_com.instagram.android.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 36
Braun 1150 tl olmuş korkunç buhar makinası hangisi iyi biliyor musunuz

bence buhar makinesindense ateş ölçer daha elzem. Bebekken ben ateş ölçeri yanımda taşıyordum (ateş ölçer +fitil ). birgün dışarıya çıkacağız Küçük olanda bir huzursuzluk var neyse dışarıda bir ölçtüm ateşi 40 derece hemen fitil .
ilk zamanlarda olsa koltuk altı zor . Diş çıkarma sürecinde iki, üç ,dört gece huysuzlukları sürüyor . Haliyle annede uykusuz kalıyor . Dördüncü gece ayakta olduğunu düşün tahammülün azalıyor iş yükünü hafifletecek anneye kolaylık sağlayacak şeyler olmalı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…