Bunu daha Baska Bi tecrübeli anneden daha duymustum ayaklı bsy alma demişti yegenlerden de az cok biliyorum bende ne giydirilir napılırCanim zibin cok kullanişli bebeğin zirti acilmaz ben ayakli takimlari hiç tavsiye etmiyorum cocuâk içinde rahat digil zaten ha bire ayaklarindan kayiyor en iyisi alti acik takimlar altina coraptülümlarda corapsiz olursa iyi olur bebişin rahat olmasi acisindan güzel gelişmesin acisindan daha iyi
Ay evet bu biraz fazlaymışBak canim boyle ama eğer cewrenizde varsa pikocu diktire bilirsiniz fiyati biraz pahali 159 tl
Ne kadar hızlı artmış. Indirim bekleyeyim bariŞimdi 140 olmuş acele etme istersen ara ara bakarsin
O zaman 6 7 tane body ve takım yetiyor değil mi ilk 3 ay.bence 0-3 ay çok almayın hemen küçük geliyorlar . Ben her gün için bir tane almıştım . Gerisini 3-6 ay almıştım
Birden alış veriş yapmakta zor oluyor . Genel malzemeleri alabilirsin . Banyo malzemeleri ,ateş ölçer , burun aspiratörü,... böyle ıvır zıvır malzemeleri alabilirsin .( Ivır zıvır diyorum ama bir ateş ölçer 500 , 600 olduÇok mantıklı en iyisi öyle yapmak
Ay evet bu biraz fazlaymış
Ne kadar hızlı artmış. Indirim bekleyeyim bari
O zaman 6 7 tane body ve takım yetiyor değil mi ilk 3 ay.
Kakayi dışarı denk getirmek de nasıl bir başarıbebekten bebeğe o da değişiyor aslındainşallah kusan bebeklerimiz olmaz . veya yaptığı kakayı dışarı denk getiren bebek oluyor o zaman sıkıntı . Öyle birşey olsa bile herkes netten alış veriş yapıyor oradan bile hemen takviye yapabilirsin yada illa 3-6 ayda alacaksın zaten gerektiğinde oradan takviye alıyorsun .
ucu kapalı altlar bebeğin boyuda hızlı uzadığı için çabuk değiştirmen gerekiyor o yüzden anneler sevmiyor
Ayy evet onu da soracaktım koltuk altına tutulanlar var onlar iş görüyor mu acaba daha uygun fiyatıBirden alış veriş yapmakta zor oluyor . Genel malzemeleri alabilirsin . Banyo malzemeleri ,ateş ölçer , burun aspiratörü,... böyle ıvır zıvır malzemeleri alabilirsin .( Ivır zıvır diyorum ama bir ateş ölçer 500 , 600 oldu)
Aynen bende bunu merak ediyorum diğerleri çok pahallı bide bu virüsten sonra iki kat arttı diyorlar fakat koltuk altı ölçümüne de bebek izin vermiyor zor oluyormuş beklemesi falanAyy evet onu da soracaktım koltuk altına tutulanlar var onlar iş görüyor mu acaba daha uygun fiyatı
Onlar daha ileriki yaşlarda kolay olur . Geç ölçüyor ve ateşi olduğunda çocuk huysuz oluyor onu koltuk altında tutması ayrı sıkıntı , sabit tutması ayrı sıkıntıAyy evet onu da soracaktım koltuk altına tutulanlar var onlar iş görüyor mu acaba daha uygun fiyatı
İki kat değil üç dört kat arttı maalesefAynen bende bunu merak ediyorum diğerleri çok pahallı bide bu virüsten sonra iki kat arttı diyorlar fakat koltuk altı ölçümüne de bebek izin vermiyor zor oluyormuş beklemesi falan
Bense oyle duymustum Sağol canimRüyada isim görülüyorsa konulması gerekiyor fln diye duymuştum hayırlara çıksın rüyan ❤
İlk zamanlar kontrol bizde olacagı için koltuk altından ölebiliriz ama hareketlenince zor oluyo fiyatlarda malum ederinden fazlaysa satılıyor bende karar veremedim hangisini alsak acabaAynen bende bunu merak ediyorum diğerleri çok pahallı bide bu virüsten sonra iki kat arttı diyorlar fakat koltuk altı ölçümüne de bebek izin vermiyor zor oluyormuş beklemesi falan
Braun 1150 tl olmuş korkunç buhar makinası hangisi iyi biliyor musunuzİki kat değil üç dört kat arttı maalesefkorona başladığında eşime çok hasta gelir diye yedek ateş ölçer alayım diye 40 45 gün önce eczane eczane dolaşmıştım . Hem piyasada yoktu hemde dediğim gibi aşırı zam gelmişti . Takip edip haberleşiriz doların fiyatı artıyor daha da artar fiyatlar
Canım baş ağrın ne durumda benim hala geçmedi minosette geçirmedi ayyy bu be böyle 3gündürKızlar iyi akşamlar bu baş ağrısı beni bayılma noktasına getiriyor gerçekten çok kötüyüm 4. güne girdim artık aralıksız ağrıyor. Kasıklarımda da ağrı oluyor kontrole gittiğimde bu kadar yoktu. Enseme buz koyuyorum bir kere ağrı kesici denedim daha neler neler ama asla geçmiyorÖnerisi olan var mı
canm kesin demedi yuzde 70 kiz diyebilirm bacak arasi bos goruyorum dediOlabilir valla şok hem de ne şokama sana kesin kız dememiş miydi. Bana kıza benziyor ama şartlandırma kendini dedi sanki böyle bişeye işaret ediyor gibi
Canim onun için erken olur uyku tulumu 1 yaştan sonra giydirilir bence
Aynen katılıyorum uyku tulumunu çocuğun durumuna göre alırsınız, mesela benim ki hep yüz üstü yatardı hiç üstünü açmazdı 1 yaşından sonra açmaya başladı o zaman aldım ben
Braun 1150 tl olmuş korkunç buhar makinası hangisi iyi biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?