Başa gelmeyince işte öngörmek zor oluyo sanırım smdi fikrim Bi değişti geri geceleri düşününcebence buhar makinesindense ateş ölçer daha elzem. Bebekken ben ateş ölçeri yanımda taşıyordum (ateş ölçer +fitil ). birgün dışarıya çıkacağız Küçük olanda bir huzursuzluk var neyse dışarıda bir ölçtüm ateşi 40 derece hemen fitil .
ilk zamanlarda olsa koltuk altı zor . Diş çıkarma sürecinde iki, üç ,dört gece huysuzlukları sürüyor . Haliyle annede uykusuz kalıyor . Dördüncü gece ayakta olduğunu düşün tahammülün azalıyor iş yükünü hafifletecek anneye kolaylık sağlayacak şeyler olmalı .
Kızlar su tarz seylere bayılıyorum ama cok pahalı küçükük biberona 175 TL diyorlar kendm yapmayı düşünüyorum yada varmı daha uygun bildiğiniz biyer
Taşlara baktım da cnm zincir seklinde yok sanırım bulursam denicem yoksa tek tek yapıstırcam ama malzemeleri bulabilirsem inşhele şu evde takıldığımız dönemde kendin çok rahat yaparsın benceinternetten bak sıra taş zincir siparişi ver birde denemedik biberon baktın iyi oluyor başka biberon alır onu da yaparsın
Biberon cam mı acaba avent hayli pahallı biberon camsa emzikle ikisi 100e gelirKızlar su tarz seylere bayılıyorum ama cok pahalı küçükük biberona 175 TL diyorlar kendm yapmayı düşünüyorum yada varmı daha uygun bildiğiniz biyer
Yaa gündüzde aynı çok afedersiniz ilk çocuğumda eşim öğle arası eve geliyordu ben tuvalete gidebileyim diye şimdi düşünüyorum yok artık diyorum bir tuvalete bile gidemiyordum . İlk çocuk çok başka oluyor . Burda yazan arkadaşlar var gerçi on beş yıl önce kardeşimi baktım diye ama bizim aile ekseriyetle tek çocuk ve herkes işinde gücünde mıç mıç bir ilişkimiz yok benim gördüğüm çocuk bile yoktu . Sıfır tecrübeBaşa gelmeyince işte öngörmek zor oluyo sanırım smdi fikrim Bi değişti geri geceleri düşününce
Biberon cam mı acaba avent hayli pahallı biberon camsa emzikle ikisi 100e gelirbebek ürünleri ne pahallıymış
Biberon cam mı acaba avent hayli pahallı biberon camsa emzikle ikisi 100e gelirbebek ürünleri ne pahallıymış
Ben lansinoh gördüm bide kullandınız mı nasıl biraz daha uygun fiyat olarak yorumlarıda güzelcam ağır oluyor , dr brown un vardı gerçi şimdi aventte çıkarmış gaz önleyici pp biberon daha iyi oluyor bence
Sanırım ben kolaya kaçıp kıyafetlere bakıyorum. Anakucagı, bebek arabası, telsiz, süt sağma pompası, bebek bakım çantası pahallı şeylere bakıp vazgeciyorumşuandan bez almaya bile başlayabilirsindaha zaman ilerlesin gerçekten maliyetli ve azalmayacak artarak devam edecek
Aynen katılıyorum, bez, alt açma örtüsü, temizleme pamuğu, ıslak mendil alınıp stoklanabilirşuandan bez almaya bile başlayabilirsindaha zaman ilerlesin gerçekten maliyetli ve azalmayacak artarak devam edecek
Süt sağma pompası kesin gerekiyor di mi?
Bir de temassız ateş ölçerler çok pahalı ya 300 400 lira. Koltuk altı da iş görmez mi
Oy oy kafamda deli sorular. Temassız şu fiyatla almam gibi zaten. Cok yüksek o fiyata park yatak var.Süt sağma makinesi hayat kurtarıcıymış diyorlar ama markası önemlidir snaırım.
Ateş ölçer en pratik temassız diyorlar ama yanlış çıkma olasılığı daha yüksekmiş.
Walla bunun fiyatını bilmiyorum ama sordugum 175 TL dedi onuda ekliyorum emziğede 100 dediBiberon cam mı acaba avent hayli pahallı biberon camsa emzikle ikisi 100e gelirbebek ürünleri ne pahallıymış
Bende cocuk bakma tecrübesi var ama tamamen sorumluluk almadım tabi geceleri filan o yüzden az cok biliyorum ama bu sefer daha Baska olcak biliyorum fazlada korkmuyorum ya basa gelen cekilirYaa gündüzde aynı çok afedersiniz ilk çocuğumda eşim öğle arası eve geliyordu ben tuvalete gidebileyim diye şimdi düşünüyorum yok artık diyorum bir tuvalete bile gidemiyordum . İlk çocuk çok başka oluyor . Burda yazan arkadaşlar var gerçi on beş yıl önce kardeşimi baktım diye ama bizim aile ekseriyetle tek çocuk ve herkes işinde gücünde mıç mıç bir ilişkimiz yok benim gördüğüm çocuk bile yoktu . Sıfır tecrübe
Süt sağma lazım oluyomus çalısan an neysen yüzde yüz lazım zaten ama diğer türlüde bazen cocuk tam cekemiyormus fazla süt kalınca şiş ve agrı yapıyo mus bende burda okudum ama genelde cevremde de süt sağmayı herkes alıyor bende arasrırıp alcam son dakka nerden nasıl alcam bilemem çünkü diye düşünüyorumSüt sağma pompası kesin gerekiyor di mi?
Bir de temassız ateş ölçerler çok pahalı ya 300 400 lira. Koltuk altı da iş görmez mi
Telsiz kullanmadım ilk zamanlar benim odada beşikte oluyor. ikinci çocuğumu erken ayırdım ama annelik iç güdüsü gık dese sesini duyuyorsunSanırım ben kolaya kaçıp kıyafetlere bakıyorum. Anakucagı, bebek arabası, telsiz, süt sağma pompası, bebek bakım çantası pahallı şeylere bakıp vazgeciyorumbunlar içinde öneriniz varsa bakabilirim
merhabalar :) ben ilk doğumumda lansinoh kullanmıştım ama memnun kalmamıştım. en güzeli Philips aventte şimdi bebeğim için ufak ufak almaya başlıyorum.Ben lansinoh gördüm bide kullandınız mı nasıl biraz daha uygun fiyat olarak yorumlarıda güzel
Süt saģma canim pompalilar cok iyi işe yariyor hem zaten ilk doğduğu zaman goğusler fazla şişiyor fazla sütü almak amaçli kullaniliyor daha sonra lazim olmuyor tabi buzdolaba atip biberonla vermek isteyemler için bişey diyemem pahali bişeye gerek yok allah korusun bebek kuvezde falan kalirsa o zaman elektrikli lazim olabilir oda bizim pomba vardi yengemin bebeğine pompali olandan yapiyorduk ayni görevi görüyor benceSüt sağma pompası kesin gerekiyor di mi?
Hmm ben de bakinayim bi o zamanSüt sağma lazım oluyomus çalısan an neysen yüzde yüz lazım zaten ama diğer türlüde bazen cocuk tam cekemiyormus fazla süt kalınca şiş ve agrı yapıyo mus bende burda okudum ama genelde cevremde de süt sağmayı herkes alıyor bende arasrırıp alcam son dakka nerden nasıl alcam bilemem çünkü diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?