2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Başa gelmeyince işte öngörmek zor oluyo sanırım smdi fikrim Bi değişti geri geceleri düşününce

Kızlar su tarz seylere bayılıyorum ama cok pahalı küçükük biberona 175 TL diyorlar kendm yapmayı düşünüyorum yada varmı daha uygun bildiğiniz biyer

hele şu evde takıldığımız dönemde kendin çok rahat yaparsın bence internetten bak sıra taş zincir siparişi ver birde denemedik biberon baktın iyi oluyor başka biberon alır onu da yaparsın

hele şu evde takıldığımız dönemde kendin çok rahat yaparsın bence internetten bak sıra taş zincir siparişi ver birde denemedik biberon baktın iyi oluyor başka biberon alır onu da yaparsın
Taşlara baktım da cnm zincir seklinde yok sanırım bulursam denicem yoksa tek tek yapıstırcam ama malzemeleri bulabilirsem inş evde cnm sıkılıyo iyi olurdu

Kızlar su tarz seylere bayılıyorum ama cok pahalı küçükük biberona 175 TL diyorlar kendm yapmayı düşünüyorum yada varmı daha uygun bildiğiniz biyer
Biberon cam mı acaba avent hayli pahallı biberon camsa emzikle ikisi 100e gelir bebek ürünleri ne pahallıymış

Başa gelmeyince işte öngörmek zor oluyo sanırım smdi fikrim Bi değişti geri geceleri düşününce
Yaa gündüzde aynı çok afedersiniz ilk çocuğumda eşim öğle arası eve geliyordu ben tuvalete gidebileyim diye şimdi düşünüyorum yok artık diyorum bir tuvalete bile gidemiyordum . İlk çocuk çok başka oluyor . Burda yazan arkadaşlar var gerçi on beş yıl önce kardeşimi baktım diye ama bizim aile ekseriyetle tek çocuk ve herkes işinde gücünde mıç mıç bir ilişkimiz yok benim gördüğüm çocuk bile yoktu . Sıfır tecrübe

Biberon cam mı acaba avent hayli pahallı biberon camsa emzikle ikisi 100e gelir bebek ürünleri ne pahallıymış

cam ağır oluyor , dr brown un vardı gerçi şimdi aventte çıkarmış gaz önleyici pp biberon daha iyi oluyor bence

şuandan bez almaya bile başlayabilirsin daha zaman ilerlesin gerçekten maliyetli ve azalmayacak artarak devam edecek

cam ağır oluyor , dr brown un vardı gerçi şimdi aventte çıkarmış gaz önleyici pp biberon daha iyi oluyor bence
Ben lansinoh gördüm bide kullandınız mı nasıl biraz daha uygun fiyat olarak yorumlarıda güzel

şuandan bez almaya bile başlayabilirsin daha zaman ilerlesin gerçekten maliyetli ve azalmayacak artarak devam edecek
Sanırım ben kolaya kaçıp kıyafetlere bakıyorum. Anakucagı, bebek arabası, telsiz, süt sağma pompası, bebek bakım çantası pahallı şeylere bakıp vazgeciyorum bunlar içinde öneriniz varsa bakabilirim

Süt sağma pompası kesin gerekiyor di mi?
Bir de temassız ateş ölçerler çok pahalı ya 300 400 lira. Koltuk altı da iş görmez mi

Bir de temassız ateş ölçerler çok pahalı ya 300 400 lira. Koltuk altı da iş görmez mi

Süt sağma makinesi hayat kurtarıcıymış diyorlar ama markası önemlidir snaırım.
Ateş ölçer en pratik temassız diyorlar ama yanlış çıkma olasılığı daha yüksekmiş.

Süt sağma makinesi hayat kurtarıcıymış diyorlar ama markası önemlidir snaırım.
Ateş ölçer en pratik temassız diyorlar ama yanlış çıkma olasılığı daha yüksekmiş.
Oy oy kafamda deli sorular. Temassız şu fiyatla almam gibi zaten. Cok yüksek o fiyata park yatak var. Tam olarak ne ise yarıyor ki süt sağma şeyi neden ihtiyaç duyuluyor

Walla bunun fiyatını bilmiyorum ama sordugum 175 TL dedi onuda ekliyorum emziğede 100 dedi

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-01-21-06-17-544_com.instagram.android.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 20
Bende cocuk bakma tecrübesi var ama tamamen sorumluluk almadım tabi geceleri filan o yüzden az cok biliyorum ama bu sefer daha Baska olcak biliyorum fazlada korkmuyorum ya basa gelen cekilir sağlıklı olsunda gerisi kolay aglaya aglaya büyür napalım

Süt sağma lazım oluyomus çalısan an neysen yüzde yüz lazım zaten ama diğer türlüde bazen cocuk tam cekemiyormus fazla süt kalınca şiş ve agrı yapıyo mus bende burda okudum ama genelde cevremde de süt sağmayı herkes alıyor bende arasrırıp alcam son dakka nerden nasıl alcam bilemem çünkü diye düşünüyorum

Telsiz kullanmadım ilk zamanlar benim odada beşikte oluyor. ikinci çocuğumu erken ayırdım ama annelik iç güdüsü gık dese sesini duyuyorsun şimdide ilk zamanlar benim odadamda olacak inşallah .
bebek bakım çantasıda okiedog en güzeli gibi duruyor ama bence gereksiz . Kadınlar gündelik çantalarında bile sıkılıp değiştiriyorlar bebek bakım çantası her türlü çanta olur .bölmeli sırt çantası olur , bir zamanlar büyük bir kol çantası almıştım onu kullanmıştım . Cüzdanımı ve telefonumu küçük bir çapraz çantada taşıyorum . Biraz zaman geçince sadece bir bez ve ince bir ıslak mendil çantama sıkıştırıp yedek kıyafeti arabada bıraktım . E bebekte banu&me var kendi markasının bakım çantası 50 TL fln geçen yaz indirimdeydi fuşya rengini almıştım arabada çocukların yedek kıyafetlerini koymak için şimdi erkek olsada onu kullanırım
büyük oğlum okula başlarken ona çanta alınca küçüğüde özeniyor bir tane onada almıştık . Bir ara onu bile kullandım Aslan koruyuculu

Ben lansinoh gördüm bide kullandınız mı nasıl biraz daha uygun fiyat olarak yorumlarıda güzel
merhabalar :) ben ilk doğumumda lansinoh kullanmıştım ama memnun kalmamıştım. en güzeli Philips aventte şimdi bebeğim için ufak ufak almaya başlıyorum.

Süt saģma canim pompalilar cok iyi işe yariyor hem zaten ilk doğduğu zaman goğusler fazla şişiyor fazla sütü almak amaçli kullaniliyor daha sonra lazim olmuyor tabi buzdolaba atip biberonla vermek isteyemler için bişey diyemem pahali bişeye gerek yok allah korusun bebek kuvezde falan kalirsa o zaman elektrikli lazim olabilir oda bizim pomba vardi yengemin bebeğine pompali olandan yapiyorduk ayni görevi görüyor bence

Hmm ben de bakinayim bi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…