Ateş ölçer için ne diyorsun pekiSüt saģma canim pompalilar cok iyi işe yariyor hem zaten ilk doğduğu zaman goğusler fazla şişiyor fazla sütü almak amaçli kullaniliyor daha sonra lazim olmuyor tabi buzdolaba atip biberonla vermek isteyemler için bişey diyemem pahali bişeye gerek yok allah korusun bebek kuvezde falan kalirsa o zaman elektrikli lazim olabilir oda bizim pomba vardi yengemin bebeğine pompali olandan yapiyorduk ayni görevi görüyor bence
Sanırım ben kolaya kaçıp kıyafetlere bakıyorum. Anakucagı, bebek arabası, telsiz, süt sağma pompası, bebek bakım çantası pahallı şeylere bakıp vazgeciyorumbunlar içinde öneriniz varsa bakabilirim
Hahah doktor çözmüş bizi desenecanm kesin demedi yuzde 70 kiz diyebilirm bacak arasi bos goruyorum dediburdan cikinca kosa kosa alisvers yapma diger ay netleştririz demisti isallah ikilemede kalmadan ogrenirm haftaya
Süt sağma makinesi hayat kurtarıcıymış diyorlar ama markası önemlidir snaırım.
Ateş ölçer en pratik temassız diyorlar ama yanlış çıkma olasılığı daha yüksekmiş.
Vuhuu. Büyümüş senin göbüs de.Bu aradaAudreyhorne benmde varmıs göbek baktım da bgn uzun süredir bol pijamalarla gezince anlasılmıyordu dar giyince cıktı ortaya bu arada 51le kaldım 55 Kiloyum kırmızı cok iri göstermiş sanırım
Oy oy kafamda deli sorular. Temassız şu fiyatla almam gibi zaten. Cok yüksek o fiyata park yatak var.Tam olarak ne ise yarıyor ki süt sağma şeyi neden ihtiyaç duyuluyor
Bu aradaAudreyhorne benmde varmıs göbek baktım da bgn uzun süredir bol pijamalarla gezince anlasılmıyordu dar giyince cıktı ortaya bu arada 51le kaldım 55 Kiloyum kırmızı cok iri göstermiş sanırım
bebek arabası bence çok önemli oğlumda hem acemilik hem de zamansızlıktan doğru düzgün bakamamıştım ve deneyimlerimiz hoş olmadı. bu sefer şu karantina sürecini değerlendirip iyice araştırdım. Stokke anne ve bebek bağını çok yakın tuttuğu için çok öneriliyor. Bizde Stokke siparişi verdik bakalım nasıl bir araba gelecek? sağlıkla bebişlerimizi inşallah kucağımıza alalımdaSanırım ben kolaya kaçıp kıyafetlere bakıyorum. Anakucagı, bebek arabası, telsiz, süt sağma pompası, bebek bakım çantası pahallı şeylere bakıp vazgeciyorumbunlar içinde öneriniz varsa bakabilirim
Çok haklısın canım alalım ne yapalım Allah esirgesin sağlıkla gelsinler de civcivlerbence buhar makinesindense ateş ölçer daha elzem. Bebekken ben ateş ölçeri yanımda taşıyordum (ateş ölçer +fitil ). birgün dışarıya çıkacağız Küçük olanda bir huzursuzluk var neyse dışarıda bir ölçtüm ateşi 40 derece hemen fitil .
ilk zamanlarda olsa koltuk altı zor . Diş çıkarma sürecinde iki, üç ,dört gece huysuzlukları sürüyor . Haliyle annede uykusuz kalıyor . Dördüncü gece ayakta olduğunu düşün tahammülün azalıyor iş yükünü hafifletecek anneye kolaylık sağlayacak şeyler olmalı .
braun ateş ölçer yanlış çıkmıyor eşim evdekininde düzenli kalibrasyonunu yaptırıyor ve hiç sapmamış oluyor
NEYİNİ SORCAKTIN CNM :) bende işe gidiyorum arada ayda 3 kere normalde cok bakımlı gitmezdm ama özlemişim artık düğüne gider gibi işe gidiyorumVuhuu. Büyümüş senin göbüs de.
Ben de kırmızı elbiseyi soracaktım..melodiaa da elbiseli fotoğraf atmıştı. Ben hep pijamaliyim kızlar siz iyi elbise giyiyorsunuz. Pembe tavşanlı pijamayla geçiriyorum tüm günü.
Al benden de o kadarBraun alabilmek için buzdolabını filan satmam gerekebilir
Braun alabilmek için buzdolabını filan satmam gerekebilir
bebek arabası bence çok önemli oğlumda hem acemilik hem de zamansızlıktan doğru düzgün bakamamıştım ve deneyimlerimiz hoş olmadı. bu sefer şu karantina sürecini değerlendirip iyice araştırdım. Stokke anne ve bebek bağını çok yakın tuttuğu için çok öneriliyor. Bizde Stokke siparişi verdik bakalım nasıl bir araba gelecek? sağlıkla bebişlerimizi inşallah kucağımıza alalımda
stokke xplory v6 bebek arabası, yarım yamalak yazmışımBebişim o nedir bulamadım. Link atar mısın
bebek arabası bence çok önemli oğlumda hem acemilik hem de zamansızlıktan doğru düzgün bakamamıştım ve deneyimlerimiz hoş olmadı. bu sefer şu karantina sürecini değerlendirip iyice araştırdım. Stokke anne ve bebek bağını çok yakın tuttuğu için çok öneriliyor. Bizde Stokke siparişi verdik bakalım nasıl bir araba gelecek? sağlıkla bebişlerimizi inşallah kucağımıza alalımda
onu alabilmek içinde varsa laptop tablet telefon filan onları komple satman lazımBebişim o nedir bulamadım. Link atar mısın
Ayy cok teşekkür ederimTelsiz kullanmadım ilk zamanlar benim odada beşikte oluyor. ikinci çocuğumu erken ayırdım ama annelik iç güdüsü gık dese sesini duyuyorsunşimdide ilk zamanlar benim odadamda olacak inşallah .
bebek bakım çantasıda okiedog en güzeli gibi duruyor ama bence gereksiz . Kadınlar gündelik çantalarında bile sıkılıp değiştiriyorlar bebek bakım çantası her türlü çanta olur .bölmeli sırt çantası olur , bir zamanlar büyük bir kol çantası almıştım onu kullanmıştım . Cüzdanımı ve telefonumu küçük bir çapraz çantada taşıyorum . Biraz zaman geçince sadece bir bez ve ince bir ıslak mendil çantama sıkıştırıp yedek kıyafeti arabada bıraktım . E bebekte banu&me var kendi markasının bakım çantası 50 TL fln geçen yaz indirimdeydi fuşya rengini almıştım arabada çocukların yedek kıyafetlerini koymak için şimdi erkek olsada onu kullanırım
büyük oğlum okula başlarken ona çanta alınca küçüğüde özeniyor bir tane onada almıştık . Bir ara onu bile kullandım Aslan koruyuculu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?