2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bu arada Audreyhorne benmde varmıs göbek baktım da bgn uzun süredir bol pijamalarla gezince anlasılmıyordu dar giyince cıktı ortaya bu arada 51le kaldım 55 Kiloyum kırmızı cok iri göstermiş sanırım

Eklentiler

• IMG_20200501_230611.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 50
Ateş ölçer için ne diyorsun peki

süt sağma pompası Philips in manuelini almıştım . Gerçekten gerekiyor bazen tam ememiyor ve süt birikince süt taşından başlayıp mastite kadar gidiyor . O zamanlarda biriken sütü boşaltmak gerekiyor artık bütçeye göre manuel , elektrikli hepsi olur.Eğer çalışan anne değilsen, sütü sağıp evde bırakıp bir başkası bebeğe verme gibi durum yoksa pahalı birşey alma bence

canm kesin demedi yuzde 70 kiz diyebilirm bacak arasi bos goruyorum dediburdan cikinca kosa kosa alisvers yapma diger ay netleştririz demisti isallah ikilemede kalmadan ogrenirm haftaya
Hahah doktor çözmüş bizi desene anladım canım inşAllah kesinleşir haftaya

Süt sağma makinesi hayat kurtarıcıymış diyorlar ama markası önemlidir snaırım.
Ateş ölçer en pratik temassız diyorlar ama yanlış çıkma olasılığı daha yüksekmiş.

braun ateş ölçer yanlış çıkmıyor eşim evdekininde düzenli kalibrasyonunu yaptırıyor ve hiç sapmamış oluyor

Vuhuu. Büyümüş senin göbüs de.
Ben de kırmızı elbiseyi soracaktım..melodiaa da elbiseli fotoğraf atmıştı. Ben hep pijamaliyim kızlar siz iyi elbise giyiyorsunuz. Pembe tavşanlı pijamayla geçiriyorum tüm günü.

Oy oy kafamda deli sorular. Temassız şu fiyatla almam gibi zaten. Cok yüksek o fiyata park yatak var. Tam olarak ne ise yarıyor ki süt sağma şeyi neden ihtiyaç duyuluyor

Kuzum süt sağma makinası özellikle çalışan anneler için hayati önem taşıtor çünkü işte sağıp ertesi gün için bebişe bırakılıyor. Çalışmayanlar için ise arada bir de olsa lazım olur. Çünkü bir işimiz oluyor dışarı çıkıp gelmemiz gerekiyor vs. Yine süt bırakmak için iyi olur.

bebek arabası bence çok önemli oğlumda hem acemilik hem de zamansızlıktan doğru düzgün bakamamıştım ve deneyimlerimiz hoş olmadı. bu sefer şu karantina sürecini değerlendirip iyice araştırdım. Stokke anne ve bebek bağını çok yakın tuttuğu için çok öneriliyor. Bizde Stokke siparişi verdik bakalım nasıl bir araba gelecek? sağlıkla bebişlerimizi inşallah kucağımıza alalımda

Çok haklısın canım alalım ne yapalım Allah esirgesin sağlıkla gelsinler de civcivler

NEYİNİ SORCAKTIN CNM :) bende işe gidiyorum arada ayda 3 kere normalde cok bakımlı gitmezdm ama özlemişim artık düğüne gider gibi işe gidiyorum

Braun ateş ölçer 3030 tavsiye ederim süt sağma makina olarakta kızımda mamajo almıştım 5kademeli memnum kaldım

Braun alabilmek için buzdolabını filan satmam gerekebilir

bir tane koldan al ebebekte şubatta oluyor genelde de %28 indirim fln her gün birkaç üründe veya hepsburadayı takip edebilirsin orada da indirime giriyor . N11 kasım indirimi oluyor . Ben binlerde olduğunu bilmiyordum iyi bakayım evdekine

Bebişim o nedir bulamadım. Link atar mısın

nerden sipariş verdiniz , indirim var mıydı iki ay önce ebebek ve jokerde iki günlük indirme girmişti o zaman durumlar kesin diye almamıştım çünkü yazın aldım 6 haftalık hamileyken iki hafta sonra bebeğimi kaybedince geri vermiştim şimdi de indirim yok zaten çok indirime de girmiyor . Dolardan dolayı artık hiç girmez

Ayy cok teşekkür ederim bizim bide kedimiz var telsiz lazım olur diyoruz bakalım. Sizin cinsiyet belli oldu mu iki oğlunuz mu var maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…