2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kıyamam ben 23 Nisan da Joker den aldım. Temmuz'dan sonra ciddi zam gelecekmiş.

merhabalar :) ben ilk doğumumda lansinoh kullanmıştım ama memnun kalmamıştım. en güzeli Philips aventte şimdi bebeğim için ufak ufak almaya başlıyorum.
Teşekkür ederimm ilk çocuk acemilik oluyor biraz heralde

aslında lego da falan da satılıyor. çok az kullanılan temizini bulduktan sonra ne olacak ki. bir bebek arabası kaç çocuk büyütür
yani bakılabilir ama ben daha az kullanılcak seyleri düşünüyorum letgodan araba koltugu vs gibi şimdi araba uzun süre kullanılcak bide cok kullanılan bsy hijeyn konusunda tereddüte girerim ama araba koltugu sadece gezmelere gderken işe yarayan bşy:)

araba koltuğu hiç alınmaz yaa ne kadar kılıfı yıkansada hemen kirleniyor . Eline illa yiyecek veriyorsun her yerine giriyor temizlenmiyor

İkinci el almamanız gereken tek şey oto koltuğu olabilir. Çünkü araba lastiği gibi oto koltuğunun da bir ömrü var. Bir süre sonra malzemenin direnimi düşüyor ve koruyuculuğu azalıyor. Ayrıca ikinci el aldığınız oto koltuğu bir darbe almış mı bir kaza atlatmış mı bilemezsiniz. Kaza atlatan oto koltuğunda görünen hasar olmasa da yenilenmesi gerekiyor. Ben ikinci ele çok açık bir insanım, ikinci el alamayacağım tek şey oto koltuğu.

araba koltuğu hiç alınmaz yaa ne kadar kılıfı yıkansada hemen kirleniyor . Eline illa yiyecek veriyorsun her yerine giriyor temizlenmiyor
onu sona bıraktım param yeterse sıfır alcam ama temiz bsy olursada letgo düşünmüyor değilim walla korona işi bizi vurdu ikramiyemi bile alamadım geçen ay bu hesapta yoktu böle devam ederse sıkıntı maaşımı alıyorum allahtan

hımm bunları hiç düşünmemiştim tabi ben henüz arastırmadıgım için tşk ederim

tebi ki hijyen açısından düşünmek gerekiyor ama aldıktan sonra minderleri ya değiştirmek lazım yada yıkamak gerekli. ben ana kucağımı letgo dan aldım dün herseyini çıkarız yıkadım, mis gibi oldu

L

bende B bernaayaz gibi ikinci el kesinlikle mantıklı çok çok iyi bir platform . Eşyaları verecek yer bulamıyorsun .uygun fiyata verip Değerlendirmiş oluyorsun . Ama oradan tercih edeceğim şey her yeri plastik olan bir ürün olabilir yıkayıp temizleyip içine siner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…