Braun alabilmek için buzdolabını filan satmam gerekebilir
Al benden de o kadar
kıyamamnerden sipariş verdiniz , indirim var mıydı iki ay önce ebebek ve jokerde iki günlük indirme girmişti o zaman durumlar kesin diye almamıştımçünkü yazın aldım 6 haftalık hamileyken iki hafta sonra bebeğimi kaybedince geri vermiştim şimdi de indirim yok zaten çok indirime de girmiyor . Dolardan dolayı artık hiç girmez
Ayy cok teşekkür ederimbizim bide kedimiz var telsiz lazım olur diyoruz bakalım. Sizin cinsiyet belli oldu mu iki oğlunuz mu var maşallah
merhabalar :) ben ilk doğumumda lansinoh kullanmıştım ama memnun kalmamıştım. en güzeli Philips aventte şimdi bebeğim için ufak ufak almaya başlıyorum.
Teşekkür ederimm ilk çocuk acemilik oluyor biraz heraldebebek arabası bence çok önemli oğlumda hem acemilik hem de zamansızlıktan doğru düzgün bakamamıştım ve deneyimlerimiz hoş olmadı. bu sefer şu karantina sürecini değerlendirip iyice araştırdım. Stokke anne ve bebek bağını çok yakın tuttuğu için çok öneriliyor. Bizde Stokke siparişi verdik bakalım nasıl bir araba gelecek? sağlıkla bebişlerimizi inşallah kucağımıza alalımda
aslında lego da falan da satılıyor. çok az kullanılan temizini bulduktan sonra ne olacak ki. bir bebek arabası kaç çocuk büyütüronu alabilmek içinde varsa laptop tablet telefon filan onları komple satman lazım
gerçekten çocuğumda bütün acemilikleri yaptımTeşekkür ederimm ilk çocuk acemilik oluyor biraz heralde
Kulaktan değil mi braun 3030 kullanışlı miBraun ateş ölçer 3030 tavsiye ederim süt sağma makina olarakta kızımda mamajo almıştım 5kademeli memnum kaldım
yani bakılabilir ama ben daha az kullanılcak seyleri düşünüyorum letgodan araba koltugu vs gibi şimdi araba uzun süre kullanılcak bide cok kullanılan bsy hijeyn konusunda tereddüte girerim ama araba koltugu sadece gezmelere gderken işe yarayan bşy:)aslında lego da falan da satılıyor. çok az kullanılan temizini bulduktan sonra ne olacak ki. bir bebek arabası kaç çocuk büyütür
bazı bebekler asla ölçtürmüyor kulaktan ateşini, oğlum ölçtürmedi biz en sonunda temazsıza geçmiştik.Kulaktan değil mi braun 3030 kullanışlı mi
Ben bunlarla bi 4 5 çocuk büyütürüm.bu yüzden ikinci çocuğu yapıyorsuno kadar yatırım yapınca parayı çıkartmak için daha ilerleyen yaşlar için hoppalası var Yürüteç var mama sandalyesi
araba koltuğu hiç alınmaz yaayani bakılabilir ama ben daha az kullanılcak seyleri düşünüyorum letgodan araba koltugu vs gibi şimdi araba uzun süre kullanılcak bide cok kullanılan bsy hijeyn konusunda tereddüte girerim ama araba koltugu sadece gezmelere gderken işe yarayan bşy:)
Kulaktan değil mi braun 3030 kullanışlı mi
bazı bebekler asla ölçtürmüyor kulaktan ateşini, oğlum ölçtürmedi biz en sonunda temazsıza geçmiştik.
kesinlikle katılıyorum :)kulaktan olanlar daha masraflı uçlarını değiştirmen lazım hijyen açısından
İkinci el almamanız gereken tek şey oto koltuğu olabilir. Çünkü araba lastiği gibi oto koltuğunun da bir ömrü var. Bir süre sonra malzemenin direnimi düşüyor ve koruyuculuğu azalıyor. Ayrıca ikinci el aldığınız oto koltuğu bir darbe almış mı bir kaza atlatmış mı bilemezsiniz. Kaza atlatan oto koltuğunda görünen hasar olmasa da yenilenmesi gerekiyor. Ben ikinci ele çok açık bir insanım, ikinci el alamayacağım tek şey oto koltuğu.yani bakılabilir ama ben daha az kullanılcak seyleri düşünüyorum letgodan araba koltugu vs gibi şimdi araba uzun süre kullanılcak bide cok kullanılan bsy hijeyn konusunda tereddüte girerim ama araba koltugu sadece gezmelere gderken işe yarayan bşy:)
onu sona bıraktım param yeterse sıfır alcam ama temiz bsy olursada letgo düşünmüyor değilim walla korona işi bizi vurdu ikramiyemi bile alamadım geçen ay bu hesapta yoktu böle devam ederse sıkıntı maaşımı alıyorum allahtanaraba koltuğu hiç alınmaz yaane kadar kılıfı yıkansada hemen kirleniyor . Eline illa yiyecek veriyorsun her yerine giriyor temizlenmiyor
masallah nasil tatlisinizBu arada @Melodiaa benmde varmıs göbek baktım da bgn uzun süredir bol pijamalarla gezince anlasılmıyordu dar giyince cıktı ortaya bu arada 51le kaldım 55 Kiloyum kırmızı cok iri göstermiş sanırım
hımm bunları hiç düşünmemiştim tabi ben henüz arastırmadıgım içinİkinci el almamanız gereken tek şey oto koltuğu olabilir. Çünkü araba lastiği gibi oto koltuğunun da bir ömrü var. Bir süre sonra malzemenin direnimi düşüyor ve koruyuculuğu azalıyor. Ayrıca ikinci el aldığınız oto koltuğu bir darbe almış mı bir kaza atlatmış mı bilemezsiniz. Kaza atlatan oto koltuğunda görünen hasar olmasa da yenilenmesi gerekiyor. Ben ikinci ele çok açık bir insanım, ikinci el alamayacağım tek şey oto koltuğu.
Ben 68 kiloyum hiç kilo almadım ama göbek önde gidiyorDogru dur cnm kaç kilosun peki
tebi ki hijyen açısından düşünmek gerekiyor ama aldıktan sonra minderleri ya değiştirmek lazım yada yıkamak gerekli. ben ana kucağımı letgo dan aldım dün herseyini çıkarız yıkadım, mis gibi olduyani bakılabilir ama ben daha az kullanılcak seyleri düşünüyorum letgodan araba koltugu vs gibi şimdi araba uzun süre kullanılcak bide cok kullanılan bsy hijeyn konusunda tereddüte girerim ama araba koltugu sadece gezmelere gderken işe yarayan bşy:)
onu sona bıraktım param yeterse sıfır alcam ama temiz bsy olursada letgo düşünmüyor değilim walla korona işi bizi vurdu ikramiyemi bile alamadım geçen ay bu hesapta yoktu böle devam ederse sıkıntı maaşımı alıyorum allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?