İkinci el almamanız gereken tek şey oto koltuğu olabilir. Çünkü araba lastiği gibi oto koltuğunun da bir ömrü var. Bir süre sonra malzemenin direnimi düşüyor ve koruyuculuğu azalıyor. Ayrıca ikinci el aldığınız oto koltuğu bir darbe almış mı bir kaza atlatmış mı bilemezsiniz. Kaza atlatan oto koltuğunda görünen hasar olmasa da yenilenmesi gerekiyor. Ben ikinci ele çok açık bir insanım, ikinci el alamayacağım tek şey oto koltuğu.
ben kullanıyorum 2. kutuya geçtim ve sanırım devam edecekte bende mide bulantısı yapıyor. aç karnına kullanıp yarım saat sonra yemek yemek gerektiği için sıkıntı yaşıyorum ama bebiş Iin herşey mübah
onu sona bıraktım param yeterse sıfır alcam ama temiz bsy olursada letgo düşünmüyor değilim walla korona işi bizi vurdu ikramiyemi bile alamadım geçen ay bu hesapta yoktu böle devam ederse sıkıntı maaşımı alıyorum allahtan
ben kullanıyorum 2. kutuya geçtim ve sanırım devam edecekte bende mide bulantısı yapıyor. aç karnına kullanıp yarım saat sonra yemek yemek gerektiği için sıkıntı yaşıyorum ama bebiş Iin herşey mübah :)
ben kullanıyorum 2. kutuya geçtim ve sanırım devam edecekte bende mide bulantısı yapıyor. aç karnına kullanıp yarım saat sonra yemek yemek gerektiği için sıkıntı yaşıyorum ama bebiş Iin herşey mübah
Aleyküm selam canım ben kullanamıyorum malesef benim kapsül Ve sabah aç karnına aldım 3 kere kötü oldum sonra bir daha kullanamadım .doktorla konuşacam inşallah.bu arada ilk oğlumda yan etkileri olarak başagrısı yapmıştı bende
benim doktorum özellikle uyardı demiri sabah aç karnına alacaksın yarım saatte hiç birşey yemeyeceksin diye :)
çünkü kalp rahatsızlığım var kesinlikle kansız kalmamam gerekiyormuş.
Evet canım 10 kaldı bana sadece camları sildi .yemek yaptı iki gün sonra her yerim agrıyor diyip eve gitti yani kendi başımın çaresine bakıyorum Canım .rabbim kimseye muhtaç etmesin
Benimde oyle hamile kaldigim kilonun iki kilo altindayim buna ragmen karnim sekillendi gobek cikinti haline geldi .. senin gibi normalde 5 kg kadar da fazlam var :)
Benimde oyle hamile kaldigim kilonun iki kilo altindayim buna ragmen karnim sekillendi gobek cikinti haline geldi .. senin gibi normalde 5 kg kadar da fazlam var :)
benim doktorum özellikle uyardı demiri sabah aç karnına alacaksın yarım saatte hiç birşey yemeyeceksin diye :)
çünkü kalp rahatsızlığım var kesinlikle kansız kalmamam gerekiyormuş.