2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kesinlikle katılıyorum çok haklısınız. sıfır ve kaza testlerinden geçmiş olan iyi bir oto koltuğu olmalı.

Ben başladım geçen gün kan tahlili yaptırdım değerlerim düşük çıktı . Başladım , en bilinen yan etkisi kabızlık
ben kullanıyorum 2. kutuya geçtim ve sanırım devam edecekte bende mide bulantısı yapıyor. aç karnına kullanıp yarım saat sonra yemek yemek gerektiği için sıkıntı yaşıyorum ama bebiş Iin herşey mübah

Düşünme öyle. Bebekler kismetiyle gelirmiş. Önümüzde daha aylar var ne gelecek belli olma

Kızlar mima bebek arabası düşünüyorsanız satıyorum taba rengi

Eklentiler

• 1BED8D5D-D46B-4BD9-BA77-5D46E12EAA9F.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 50
Anne adayları selamın aleyküm Demir hapı kullanan var mı ne gibi yan etkileri var ?
ben kullanıyorum 2. kutuya geçtim ve sanırım devam edecekte bende mide bulantısı yapıyor. aç karnına kullanıp yarım saat sonra yemek yemek gerektiği için sıkıntı yaşıyorum ama bebiş Iin herşey mübah :)

ben vitamini de Demir hapınıda akşam yatarken alıyorum

Anne adayları selamın aleyküm Demir hapı kullanan var mı ne gibi yan etkileri var ?
Aleyküm selam canım ben kullanamıyorum malesef benim kapsül Ve sabah aç karnına aldım 3 kere kötü oldum sonra bir daha kullanamadım .doktorla konuşacam inşallah.bu arada ilk oğlumda yan etkileri olarak başagrısı yapmıştı bende

İnşallah Canım benim zAten biraz kilom var 5 kilo gibi oda dengeler inşallah.birde benim hala bulantılarım var insanda olabilir
Şimdi hatırladım sevmkee senin kaynanalar filan gelmişti sana. Gittiler mi Umarım yardımları dokunmuştur

ben vitamini de Demir hapınıda akşam yatarken alıyorum
benim doktorum özellikle uyardı demiri sabah aç karnına alacaksın yarım saatte hiç birşey yemeyeceksin diye :)
çünkü kalp rahatsızlığım var kesinlikle kansız kalmamam gerekiyormuş.

Şimdi hatırladım sevmkee senin kaynanalar filan gelmişti sana. Gittiler mi Umarım yardımları dokunmuştur
Evet canım 10 kaldı bana sadece camları sildi .yemek yaptı iki gün sonra her yerim agrıyor diyip eve gitti yani kendi başımın çaresine bakıyorum Canım .rabbim kimseye muhtaç etmesin

İnşallah Canım benim zAten biraz kilom var 5 kilo gibi oda dengeler inşallah.birde benim hala bulantılarım var insanda olabilir

Benimde oyle hamile kaldigim kilonun iki kilo altindayim buna ragmen karnim sekillendi gobek cikinti haline geldi .. senin gibi normalde 5 kg kadar da fazlam var :)

bu mide bulantısı ne zaman bitecek ya (bende mutfağa giremiyorum. gerçi dinlenmiş oluyorum işime gelmiyor değil )

benim doktorum özellikle uyardı demiri sabah aç karnına alacaksın yarım saatte hiç birşey yemeyeceksin diye :)
çünkü kalp rahatsızlığım var kesinlikle kansız kalmamam gerekiyormuş.

Sabah aç karınla emilimi daha iyi oluyor çünkü ama benimde sabahları midem çok bulandığı için akşam yatarken alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…