2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet canım 10 kaldı bana sadece camları sildi .yemek yaptı iki gün sonra her yerim agrıyor diyip eve gitti yani kendi başımın çaresine bakıyorum Canım .rabbim kimseye muhtaç etmesin
En azından başın kalabalık değil. Daha iyi olmuş o zaman boşver zaten. Midesi bulanırken kafa kimseyi çekemiyor insanın Senin de bulantılar benimki gibi bitmedi bir türlü Eve tıkılıp kalıyoruz hareketsiz yaşam da mi artırıyor ne

bu mide bulantısı ne zaman bitecek ya (bende mutfağa giremiyorum. gerçi dinlenmiş oluyorum işime gelmiyor değil )
Ben hala sabahları cekiyorum uyumadan bebişe yalvarıyorum resmen rahat uyu beni sabah rahatsız etme bulantıdan diye söyleniyor eşimde gülüyor yakında kafayı yiyecen diyor

Tabi o konuda haklısın canım kafa kalabalık olmuyor ama cocuk olunca ona acıyorum .eşim niyetli ben tabi bulantıdan tutamıyorum .cocuga babasını uyandırmadan bir şeyler hazırlayayım diyorum ama o an boguluyorum kokudan resmen keşke biraz azalsa

Kendimden beklerim bunu. Burada bir üyeye sürekli bebeğinin cinsiyetini sormuşum. Her defasında ilk kez sohbet ediyor gibi
yok dogruymus ama biri daha vardı ssnki hatta eşi cenazeden sonra getirmişti ben onu hatrlyrm üzülmüştüm baya kimdi onu hatrlayamadım :/

Aa bir çocuk var senin değil mi? o yüzden zor oluyordur tabi. Aslında eşler böyle zamanlarda yardim etmeli ama mesela ben de kıyamıyorum eşime oruçlu diye öğlene kadar uyandirmamaya çalışıyorum. Birinin yardımı olsa ne güzel olur aslında sana Ama kim gelirse gelsin rahat bozuluyor yine de Allah kolaylık versin valla

Yok canım bende geçen söylemiştim kayınvalidemle geldi en azın bir kac gün kokudan rahatlarım diye ama başkası dediyse bilemem
hm seninkini görmedm ben o zmn cnm benm dediğim başka biriydi :)bayada zaman oldu 4 5 hafta olmustur

Amin inşallah Canım cümlemize cocuk olunca zor ama artık rabbim yardım etsin inşallah.benim görümcem hamile kaldı maşallah onun erkek oldu 1 kere bir midesi bulanmadı çok şaşırdım herkese göre değişiyor .ben ilk oğlumda da cektim bundada

Afiyet, bal, şeker olsun mide bulantısı çok yapıyor.

şifa olsun hepimize

evet sabahları gerçekten zor oluyor

İnsallahh. Annede de var mıydı bulantı? Benim anneden geçti diye düşünüyorum. Hep böyle bulantı olacaksa ikinciyi zor düşünürüm. Gerci biliyorum allahin izniyle bebegimi kucagima alinca fikrim değişecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…