2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
senn koca bugun uyudu heralde erkenden buralarda fazlaca takıldıgına göre
Yok geç kalktı ama sonrasında bilgisayar oynamasına ses çıkarmadım. bu arada ben de buraya takiliyorum. Hiç sıkılmıyorsun hayret ediyorum saatlerce foruma takılmaktan diyor

hm seninkini görmedm ben o zmn cnm benm dediğim başka biriydi :)bayada zaman oldu 4 5 hafta olmustur
Yok geç kalktı ama sonrasında bilgisayar oynamasına ses çıkarmadım. bu arada ben de buraya takiliyorum. Hiç sıkılmıyorsun hayret ediyorum saatlerce foruma takılmaktan diyor

yay Burcu muhabbeti nerede geçti yaa ben kaçırmışım birkaç defadır geçiyor bahsi

şimdi temassız ateş ölçerlere bakıyorum, nasıl fiyatlar onlar öyle? sizin önereceğiniz daha uygun fiyatlı bir ateş ölçer var mı?

Reengarenk canım bayadır sesin çıkmıyor ikizlerim cinsiyetini öğrendin mi
Canım buralardayım ramazan yoğun geçiyor okuyamıyorum burayı ondan yazmıyorum birde 4 gün karantina oluyor eşimde evde iş bitmiyor
Cinsiyetleri doktor tahminde bulundu biri kizabiri erkeğe benziyor dedi 3 hafta sonra gel demişti ozaman kesin belli olur insallah
Siz napıyorsunuz oruç tutacam dedim eşim sakın ha dedi doktoru ariyacam sana şu icirecem günahım boynuna diyerek vazgecirdi beni bende durumlar böyle

şimdi temassız ateş ölçerlere bakıyorum, nasıl fiyatlar onlar öyle? sizin önereceğiniz daha uygun fiyatlı bir ateş ölçer var mı?
Şuan en uygun temassızlar 250 -300 lerde . Karagül iş hanı var Fındıkzade de . İstanbul Avrupa yakasındakiler orayıda değerlendirebilir alış veriş için .

Bende bebek arabalarını şimdiden inceliyorum. Şunu gören var mıydı daha önce?

Eklentiler

• D3157EA2-3901-4BEC-A36D-7DC3F3D45EEB.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 31
Bende bebek arabalarını şimdiden inceliyorum. Şunu gören var mıydı daha önce?

ben incelemiştim ama bana çok alçak geldiği için listeme almamıştım :) valla bebek arabası ve o tarz ihtiyaçların alınması için tam zamanı çünkü çok zamlanacağını söylüyorlar.

ben incelemiştim ama bana çok alçak geldiği için listeme almamıştım :) valla bebek arabası ve o tarz ihtiyaçların alınması için tam zamanı çünkü çok zamlanacağını söylüyorlar.
Gidip görebilsek iyiydi. Hiç bilmeden de almak istemiyorum. Biraz düzelse de şu durumlar, şu büyük ihtiyaçları görerek alabilsek.

Gidip görebilsek iyiydi. Hiç bilmeden de almak istemiyorum. Biraz düzelse de şu durumlar, şu büyük ihtiyaçları görerek alabilsek.
Bebek arabası denemeden alınacak birşey değil gerçekten denemek içinde en güzel yer ebebek veya galeria joker bebek arabasının en çok çeşidinin olduğu yer

Ayy maşallah canım kız, erkek ne güzell
Bende aynı denesem mi dedim eşim çok kızdı şimdi evde olunca biraz geç bile kahvaltı yapsam acıkıyorum

Bende aynı denesem mi dedim eşim çok kızdı şimdi evde olunca biraz geç bile kahvaltı yapsam acıkıyorum
Tesekkur ederim canım
Evet benimde iştahım açıldı acıkıyorum artık bende.. Eşime sahur hazırlarken atistiriyorum sabahta kahvaltı öğlen de gidip gelip atistiriyorum akşamda yemek derken hiç boş durmuyorum mubarek
He yemekten sonra da boş durmuyorum
Yandım ben yine alıcam kilolari..

Oruc konusunda bütün eşler ayni duşuncede galiba bide bu cewre ben tutuyorum bebeğime bişey olmaz sen niye tutmuyorsun falan filan yahu ömrümde oruç yemiş insan diğilim coğu zaman 3 aylari tuttugum zamanlari bilirim ki kimseye aciklama zorunda digiliz ama işte zaten başindan beri riskli bir hamilik gecirdim doktorum kesinlikle tutma dedi onlarda boşu boşuna okumuyor demekki bir bildikleri var yane canim valla ben doktorumu dinliyorum tutar tutmaz rabbim izin vermiş şukur kazasi var inşallah kişa tutariz rabbbim bizi ve bebişlerimizi korusun

Ebebek in bazı şubeleri açık
açılmaya başlıyor mağazalar, mayısın 3. haftası sanırım heryer açık olacak. :)
Bebek arabası denemeden alınacak birşey değil gerçekten denemek içinde en güzel yer ebebek veya galeria joker bebek arabasının en çok çeşidinin olduğu yer

Açık evet ama bu virüslü günlerde çıkıp oraları gezmeye korkarım. Riske girmek istemiyorum. Bakalım biraz düzelsin de inşallah rahat rahat gezeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…