inşallahAçık evet ama bu virüslü günlerde çıkıp oraları gezmeye korkarım. Riske girmek istemiyorum. Bakalım biraz düzelsin de inşallah rahat rahat gezeriz. ☺☺☺
Açık evet ama bu virüslü günlerde çıkıp oraları gezmeye korkarım. Riske girmek istemiyorum. Bakalım biraz düzelsin de inşallah rahat rahat gezeriz. ☺☺☺
Ne muhabbetler dönmüş hepsini tek tek okudumbenim bebek için bi an üzüldüm annesi hiç bişey bilmiyor ben daha hiç bir şey almadım ve daha almayı da düşünmüyorum Allah nasip ederde 28-30 haftalar arası en erken almaya başlamayı düşünüyorum Daha ailelere bile haber vermedik 18. Haftaya girdik hareketlerini hissetmeden söylemem istemiyorum.
Benim gibi daha ailelere haber vermeyen var mi ?
bende 15. haftada paylaştım ailemleNe muhabbetler dönmüş hepsini tek tek okudumbenim bebek için bi an üzüldüm annesi hiç bişey bilmiyor ben daha hiç bir şey almadım ve daha almayı da düşünmüyorum Allah nasip ederde 28-30 haftalar arası en erken almaya başlamayı düşünüyorum Daha ailelere bile haber vermedik 18. Haftaya girdik hareketlerini hissetmeden söylemem istemiyorum.
Benim gibi daha ailelere haber vermeyen var mi ?
inşallahçok haklısın, hepimiz bu konuda kaygı yaşıyoruz ama inşallah en kısa zamanda herşey eskiden olduğundan daha güzel bir form alsın
ben öyle olacağına çok inanıyorum :)İnşallahbu sıkıntılar daha güzel bir gelecek için bir değişimin başlangıcı olur inşallah
bende 15. haftada paylaştım ailemle
Evetcinsiyeti öğrenmiş miydin o zamanKızım oluyor diye mi söyledin ❤
Evet ☺ Ben fetal DNA yaptırdım sonuçlar çıkınca zaten annem anlamış gibiydi daha çok bana kozmasın diye söyledim. Tebrik yerine paparayı yedim, oturdum yerime
Ben aldım bile sahurda yememek için tutuyorum kendimi ye yat tam kiloTesekkur ederim canım
Evet benimde iştahım açıldı acıkıyorum artık bende.. Eşime sahur hazırlarken atistiriyorum sabahta kahvaltı öğlen de gidip gelip atistiriyorum akşamda yemek derken hiç boş durmuyorum mubarek
He yemekten sonra da boş durmuyorum
Yandım ben yine alıcam kilolari..
Aynen öyle tutarız inşallahOruc konusunda bütün eşler ayni duşuncede galiba bide bu cewre ben tutuyorum bebeğime bişey olmaz sen niye tutmuyorsun falan filan yahu ömrümde oruç yemiş insan diğilim coğu zaman 3 aylari tuttugum zamanlari bilirim ki kimseye aciklama zorunda digiliz ama işte zaten başindan beri riskli bir hamilik gecirdim doktorum kesinlikle tutma dedi onlarda boşu boşuna okumuyor demekki bir bildikleri var yane canim valla ben doktorumu dinliyorum tutar tutmaz rabbim izin vermiş şukur kazasi var inşallah kişa tutariz rabbbim bizi ve bebişlerimizi korusun❤
Bağırsak hareketleri olabilir mi? İlk bebekte çok karıştırılıyor. 20. Hafta ve sonrasında ilk gebelikte hissediliyor diye biliyorumKızlar bi kaç gün önce karnımda bebek hareketi olduğunu düşündüğüm kıpırtılar hissetmiştim ama iki gündür onları hissetmiyorum kafam ona biraz takıldıilk bebekte hareketin geç hissedileceğini biliyorum ama insan tedirgin oluyor ne güzel hafifte olsa hissetmiştim neden şimdi hissedemiyorum ?
Kızlar bi kaç gün önce karnımda bebek hareketi olduğunu düşündüğüm kıpırtılar hissetmiştim ama iki gündür onları hissetmiyorum kafam ona biraz takıldıilk bebekte hareketin geç hissedileceğini biliyorum ama insan tedirgin oluyor ne güzel hafifte olsa hissetmiştim neden şimdi hissedemiyorum ?
Önce fetal DNA ardından, Detaylı ultrasonniye geç söyledin diye mi paparabende kız olacağı kesin dimi diye soracaktım ama fetal DNA ile kesindir . Burada birçok kişinin değişince
Sizin bilginiz, yaptığınız yorumlar beni çok motive ediyoruyuyordur annesi , ilk zamanlar öyle oluyor zaten bir hissediyorsun iki hissetmiyorsun çok küçük . Hissedeceğin noktaya denk gelmemiştir dokunuşu . İlk zamanlar bir kere hissedince bir daha hep hissetmiyorsun zaten öyle oluyor az daha büyüsün hep hissedeceksin . Hatta bazen gerinecekler ayağı karnından çıkacak gibi olacak
Önce fetal DNA ardından, Detaylı ultrasonannem eşinin bile haberi var benim nasıl olmaz diye konuştu konuştu sonra küstü
Çok sevindim, ne güZelSizin bilginiz, yaptığınız yorumlar beni çok motive ediyor
Sürekli evde olunca dedikoduya sarmaya başladık napalım deseydinYok geç kalktı ama sonrasında bilgisayar oynamasına ses çıkarmadım. bu arada ben de buraya takiliyorum.Hiç sıkılmıyorsun hayret ediyorum saatlerce foruma takılmaktan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?