2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Açık evet ama bu virüslü günlerde çıkıp oraları gezmeye korkarım. Riske girmek istemiyorum. Bakalım biraz düzelsin de inşallah rahat rahat gezeriz. ☺☺☺
inşallah çok haklısın, hepimiz bu konuda kaygı yaşıyoruz ama inşallah en kısa zamanda herşey eskiden olduğundan daha güzel bir form alsın

Açık evet ama bu virüslü günlerde çıkıp oraları gezmeye korkarım. Riske girmek istemiyorum. Bakalım biraz düzelsin de inşallah rahat rahat gezeriz. ☺☺☺

haklısın , netten bebek arabalarının videolarını izleyebilirsin o da çok fikir veriyor . Aklına yatanları mağazaya gidince incelersin daha kolay karar verebilirsin netten fiyatlarınıda kıyaslayıp elersin modelleri de

Ne muhabbetler dönmüş hepsini tek tek okudum benim bebek için bi an üzüldüm annesi hiç bişey bilmiyor ben daha hiç bir şey almadım ve daha almayı da düşünmüyorum Allah nasip ederde 28-30 haftalar arası en erken almaya başlamayı düşünüyorum Daha ailelere bile haber vermedik 18. Haftaya girdik hareketlerini hissetmeden söylemem istemiyorum.
Benim gibi daha ailelere haber vermeyen var mi ?

Beeen kimse bilmiyor

bende 15. haftada paylaştım ailemle

Kızlar bi kaç gün önce karnımda bebek hareketi olduğunu düşündüğüm kıpırtılar hissetmiştim ama iki gündür onları hissetmiyorum kafam ona biraz takıldı ilk bebekte hareketin geç hissedileceğini biliyorum ama insan tedirgin oluyor ne güzel hafifte olsa hissetmiştim neden şimdi hissedemiyorum ?

Evet ☺ Ben fetal DNA yaptırdım sonuçlar çıkınca zaten annem anlamış gibiydi daha çok bana kozmasın diye söyledim. Tebrik yerine paparayı yedim, oturdum yerime

niye geç söyledin diye mi papara bende kız olacağı kesin dimi diye soracaktım ama fetal DNA ile kesindir . Burada birçok kişinin değişince

Ayy ne güzel nasip olursa ben bayramda bayram şekeri niyetine söylemeyi düşünüyorum hem o zamana kadar 21 haftalık olucaz hareketlerini hissederim diye düşünüyorum

Ben aldım bile sahurda yememek için tutuyorum kendimi ye yat tam kilo
Aynen öyle tutarız inşallah
Evet ben şöyleyken tutmuştum, ben şu kadar aylıkken tutmuştum söyleyince ne oluyorsa herkes kendine tutuyor

Bağırsak hareketleri olabilir mi? İlk bebekte çok karıştırılıyor. 20. Hafta ve sonrasında ilk gebelikte hissediliyor diye biliyorum

uyuyordur annesi , ilk zamanlar öyle oluyor zaten bir hissediyorsun iki hissetmiyorsun çok küçük . Hissedeceğin noktaya denk gelmemiştir dokunuşu . İlk zamanlar bir kere hissedince bir daha hep hissetmiyorsun zaten öyle oluyor az daha büyüsün hep hissedeceksin . Hatta bazen gerinecekler ayağı karnından çıkacak gibi olacak

niye geç söyledin diye mi papara bende kız olacağı kesin dimi diye soracaktım ama fetal DNA ile kesindir . Burada birçok kişinin değişince
Önce fetal DNA ardından, Detaylı ultrason annem eşinin bile haberi var benim nasıl olmaz diye konuştu konuştu sonra küstü

Sizin bilginiz, yaptığınız yorumlar beni çok motive ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…