Oruc konusunda bütün eşler ayni duşuncede galiba bide bu cewre ben tutuyorum bebeğime bişey olmaz sen niye tutmuyorsun falan filan yahu ömrümde oruç yemiş insan diğilim coğu zaman 3 aylari tuttugum zamanlari bilirim ki kimseye aciklama zorunda digiliz ama işte zaten başindan beri riskli bir hamilik gecirdim doktorum kesinlikle tutma dedi onlarda boşu boşuna okumuyor demekki bir bildikleri var yane canim valla ben doktorumu dinliyorum tutar tutmaz rabbim izin vermiş şukur kazasi var inşallah kişa tutariz rabbbim bizi ve bebişlerimizi korusun❤
Genelde eşler korkuyor tabi Bi arkadasım var eşi oruc tutarsın ne varki tutabilirsin demişti tabi tutmuyor ama onlarda tam tersi durum bide 4 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutusuyordu kız yani
Kızlar bi kaç gün önce karnımda bebek hareketi olduğunu düşündüğüm kıpırtılar hissetmiştim ama iki gündür onları hissetmiyorum kafam ona biraz takıldı ilk bebekte hareketin geç hissedileceğini biliyorum ama insan tedirgin oluyor ne güzel hafifte olsa hissetmiştim neden şimdi hissedemiyorum ?
Hahaha Ayy ben gögüs protezi yaptırdım ameliyatın 3.günü avm gezdim formda 1 hafta öncesinde kalkan yoktu ama eşim pimpirikli ya artık o kdr özgür değilim
Ben 14. Haftayı geçtiğinde hissettim gibi geldi çok küçük daha değildir dedim şimdi 15+3 sanki hissediyorum gibi oluyor 100 küsür gram birşey bağırsaktır o diyorum geçiyorum takılmayın bence hareketlerine
Hahaha Ayy ben gögüs protezi yaptırdım ameliyatın 3.günü avm gezdim formda 1 hafta öncesinde kalkan yoktu ama eşim pimpirikli ya artık o kdr özgür değilim
Bende yine iyi durdum ama en son dayanamadım gecen bebek magzası na gittim yok abi istesemde takmıyorum Bi süreden sonra ilk basta Bi stres oluyorum sonra geciyor
Bende yine iyi durdum ama en son dayanamadım gecen bebek magzası na gittim yok abi istesemde takmıyorum Bi süreden sonra ilk basta Bi stres oluyorum sonra geciyor
Evet . Eşim markete gidiyor gittiğinde de verdiğim liste eksik geliyor . Hastalara kıyasla markettekilerden daha çok korktuğu için hemen eline ne gelirse iki parça birşey alıp çıkıyormuş
Giyim konusunda yazmışsınız arkadaşlar naçizane tavsiyem bebelerimiz kış bebesi olsada yanılmayın evler sıcak eskidendi o yaz kış ayrımı biz nasilki kışın. bile evde tışörtle geziyoruz cocuklarda ayni.. fazla giydirmek iyi degil..oglum subat bebegiydi koca kis bir ince tulumla gecirdi yani sen nasil hissediyor.ve giyiyorsan cocukta o kadar ..en fazla uykudan kalkinca ince penye yelek giydirmisimdir..
Zıbın üste giyilen kiyafettir alttan citcitli olanlar badi..zıbının ilk zamanlar kullanılması uygun cunku kafadan gecirmek zorunda kalmiyorsun onda. onden ust uste aşırmalı oldugu icin giyimi kolay genelde.o yuzden tercih.edilir sonra zamanla çıtçıtlı atlete geçılır..yani genel olarak iki kat uygundur atlet ve ustune de tulum,alt ust takim ne giydirirseniz artik
Evet . Eşim markete gidiyor gittiğinde de verdiğim liste eksik geliyor . Hastalara kıyasla markettekilerden daha çok korktuğu için hemen eline ne gelirse iki parça birşey alıp çıkıyormuş