2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Oo senn işin daha zor o zmn daha riskli tedbir bizden tevekkül allahtan yapacak bsy yok hayırlısıyla atlatırız inş

aynen öyle tedbirler sıkı bizim evde ,aynı o haberlerdeki çocuklar gibi sarılamıyor çocuklar babalarına

Canım baş ağrın ne durumda benim hala geçmedi minosette geçirmedi ayyy bu be böyle 3gündür
Canım ben aralıksız 6. Güne giriyorum artık Bugün düne göre biraz daha iyiydi halim kalmadı ama yani strese de giriyor insan ister istemez kasık ağrılarım var o korkutuyor hakkımızda hayırlısı olsun Minoset yutacaktım ama dünden daha diye yutmadım inşAllah yarın daha iyi olur

Beni sağlık ocağından aradıklarında bu durumu anlattım yemekten 2 saat sonra ekmekle birlikte alabilirsiniz dedi sadece kalsiyum içeren bişeyle alinmayacaka süt yoğurt peynir vs.

Bu güzel özet için teşekkürler

Acaba kullandığımız ilaçlardan bir mi yapıyor magnezyum eksikliği mi çünkü ben magnezyum alamıyorum çok şekerli diye doktor verdi migren hastası olduğum icin

Cok mu sürüyorsun acaba. Bende oyle birsey olmamisti☺

merhaba kızlar bu ultrason görüntüsünde bebeğim bacaklarını açtı ama doktor emin olamadı kordon mu pipi mi diye sizce neye benziyo

Bizde gecti cnm ben ve Mermaid1991 yay burcu ortak özelliklerimiz cok o yuzden arada Bi geciyor konusu sende mi yay burcusun
Evet rnp06'nın yorumları beni anlatıyor gibiydi bir sempati beslemiştim ben de meğer ikimiz de aynı karaktermişiz hemen hemen
bende bu pandemi döneminde aşırı hassasım çıkmıyorum hiç . Kimse inanmıyor bana nasıl durdun sen diyorlar
Annemler, abimler hamilesin artık zırt pırt gezip de eşini yoramazsın demişti. Anne olmamı beklemişler rahatlamak için Ay ama çocuğum bana değil de babasına çeksin,kafayı yerim herhalde aklım onda kalır sürekli
Ben de yay burcuyum o kadar unuturum ki bırak kin tutmayı tartistiktan yarım saat sonra niye tartıştığımı hatirlamiyorum
Ay o çok kötü ama biliyor musun? Ben çok dost kazığı yerim mesela, yakınlarım der bana saftiriksin sen en başından belliydi diye.
Bende yayim beni de alın.
Varmışız ya bayağı, özgür olmayı seven ama anne olmaya karar veren yay burçları olarak.

Bir de kızlar dün telefon başında uyuyakalmışım şimdi gördüm, yazdım.

Ya işte kafam çok karışık canım sonra gittiğimde bu kadar çıkıntı görememişti doktor

sende çocuğunla birlikte gezersin de zaten terazi Burcu olmuyorlar mi gezenti olmayabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…