Oo senn işin daha zor o zmn daha riskli tedbir bizden tevekkül allahtan yapacak bsy yok hayırlısıyla atlatırız inş
Canım ben aralıksız 6. Güne giriyorum artıkCanım baş ağrın ne durumda benim hala geçmedi minosette geçirmedi ayyy bu be böyle 3gündür
Ben de kullaniyorum kahvaltıdan 2 saat sonra alıp üstüne ekmek yada kraker yiyorum ilk aldiğimda aç karnına alıp bişey de yetmemiştim mide spazmı gecirdimAnne adayları selamın aleyküm Demir hapı kullanan var mı ne gibi yan etkileri var ?
Beni sağlık ocağından aradıklarında bu durumu anlattım yemekten 2 saat sonra ekmekle birlikte alabilirsiniz dedi sadece kalsiyum içeren bişeyle alinmayacaka süt yoğurt peynir vs.ben kullanıyorum 2. kutuya geçtim ve sanırım devam edecekte bende mide bulantısı yapıyor. aç karnına kullanıp yarım saat sonra yemek yemek gerektiği için sıkıntı yaşıyorum ama bebiş Iin herşey mübah
Ben de yay burcuyum o kadar unuturum ki bırak kin tutmayı tartistiktan yarım saat sonra niye tartıştığımı hatirlamiyorumaynen çorba ettim yine hafızama hiç güvenmem zatenşaşkınlıklarımla ünlüyüm
Bu güzel özet için teşekkürlerGiyim konusunda yazmışsınız arkadaşlar naçizane tavsiyem bebelerimiz kış bebesi olsada yanılmayın evler sıcak eskidendi o yaz kış ayrımı biz nasilki kışın. bile evde tışörtle geziyoruz cocuklarda ayni.. fazla giydirmek iyi degil..oglum subat bebegiydi koca kis bir ince tulumla gecirdi yani sen nasil hissediyor.ve giyiyorsan cocukta o kadar ..en fazla uykudan kalkinca ince penye yelek giydirmisimdir..
Zıbın üste giyilen kiyafettir alttan citcitli olanlar badi..zıbının ilk zamanlar kullanılması uygun cunku kafadan gecirmek zorunda kalmiyorsun onda. onden ust uste aşırmalı oldugu icin giyimi kolay genelde.o yuzden tercih.edilir sonra zamanla çıtçıtlı atlete geçılır..yani genel olarak iki kat uygundur atlet ve ustune de tulum,alt ust takim ne giydirirseniz artik
Acaba kullandığımız ilaçlardan bir mi yapıyor magnezyum eksikliği mi çünkü ben magnezyum alamıyorum çok şekerli diye doktor verdi migren hastası olduğum icinCanım ben aralıksız 6. Güne giriyorum artıkBugün düne göre biraz daha iyiydi halim kalmadı ama yani strese de giriyor insan ister istemez kasık ağrılarım var o korkutuyor hakkımızda hayırlısı olsun Minoset yutacaktım ama dünden daha diye yutmadım inşAllah yarın daha iyi olur
Beni de ekleyin mahşerin 4 atlısı olalımWayy özelliklerini tasıyorsan iyi anlişiciğiz formun şeytan üçlüsünü kuruyoruz o zmn
Cok mu sürüyorsun acaba. Bende oyle birsey olmamisti☺Canım benimki de katı kakao yağı eritip kullanıyorum acaba ben mi çok sürüyorum bilemedimsürdükten sonra yapış yapış geziyorum sende de öyle oluyor muydu veya bu yapış yapış duygu için ne yapıyordun
Onu bende bir doktoruma sorayım onay verirse hayatım kurtulurBeni sağlık ocağından aradıklarında bu durumu anlattım yemekten 2 saat sonra ekmekle birlikte alabilirsiniz dedi sadece kalsiyum içeren bişeyle alinmayacaka süt yoğurt peynir vs.
MaşallahEki Görüntüle 2628810 merhaba kızlar bu ultrason görüntüsünde bebeğim bacaklarını açtı ama doktor emin olamadı kordon mu pipi mi diye sizce neye benziyo
Evet rnp06'nın yorumları beni anlatıyor gibiydi bir sempati beslemiştim ben de meğer ikimiz de aynı karaktermişiz hemen hemenBizde gecti cnm ben veMermaid1991 yay burcu ortak özelliklerimiz cok o yuzden arada Bi geciyor konusu sende mi yay burcusun
Annemler, abimler hamilesin artık zırt pırt gezip de eşini yoramazsın demişti. Anne olmamı beklemişler rahatlamak içinbende bu pandemi döneminde aşırı hassasım çıkmıyorum hiç . Kimse inanmıyor bana nasıl durdun sen diyorlar
Ay o çok kötü ama biliyor musun? Ben çok dost kazığı yerim mesela, yakınlarım der bana saftiriksin sen en başından belliydi diye.Ben de yay burcuyum o kadar unuturum ki bırak kin tutmayı tartistiktan yarım saat sonra niye tartıştığımı hatirlamiyorum
Varmışız ya bayağı, özgür olmayı seven ama anne olmaya karar veren yay burçları olarak.Bende yayim beni de alın.
Kordon gibi mi duruyorEki Görüntüle 2628810 merhaba kızlar bu ultrason görüntüsünde bebeğim bacaklarını açtı ama doktor emin olamadı kordon mu pipi mi diye sizce neye benziyo
Ya işte kafam çok karışık canım sonra gittiğimde bu kadar çıkıntı görememişti doktor
Evet rnp06'nın yorumları beni anlatıyor gibiydi bir sempati beslemiştim ben de meğer ikimiz de aynı karaktermişiz hemen hemen
Annemler, abimler hamilesin artık zırt pırt gezip de eşini yoramazsın demişti. Anne olmamı beklemişler rahatlamak içinAy ama çocuğum bana değil de babasına çeksin,kafayı yerim herhalde aklım onda kalır sürekli
Ay o çok kötü ama biliyor musun? Ben çok dost kazığı yerim mesela, yakınlarım der bana saftiriksin sen en başından belliydi diye.
Varmışız ya bayağı, özgür olmayı seven ama anne olmaya karar veren yay burçları olarak.
Bir de kızlar dün telefon başında uyuyakalmışım şimdi gördüm, yazdım.
Terazimi oluyorlar inşallah, ben burcuna bakmadım bilesende çocuğunla birlikte gezersin dezaten terazi Burcu olmuyorlar mi gezenti olmayabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?