2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Terazimi oluyorlar inşallah, ben burcuna bakmadım bile terazi nasıl bir burç ki?

evet tanıdığım yok hiç ama duygusal olarak dengesiz oluyor diyorlar .bir anda gülerken aklına birşey gelip ağlayıp sizİ şaşırtabilir .Su grubu değil Allahtan ,evde bir su var ,hepimiz ateş grubuyuz hava artık dengeler bizi
Daha önce ekim annesi vardı nasıl oluyor terazi çocuğu bize tüyo ver

Son düzenleme:
umarım çok dengesiz olmaz

Tabiki unutmak çok kötü art niyetli kullanımlara çok açık o yüzden art niyetlileri hemen şutluyorum

Ben ateş eşim toprak terazi hava da gelirse nasil olur bilemiyorum benim kardeşim kuzenim bir zamanlar en yakın arkadaşım terazi en kötü özellikleri aşırı derecede tembel ve kilo almaya yatkin olmaları bebekleri bile göbekli oluyor obur oluyorlar sanata yatkın gürültüyü tartismayi sevmez fikir yurutur konuşmalarıyla etkilerler. Çok zekiler doğru kanalize edilir tembelliğine kurtulursa çok başarılı olurlar.

Ahhh canım yaa Benimde 4.gün oldu geçmiyor çok fena ya. Halim kalmadı kaç gündür. Acaba dyorum ilaçlarımı yan etki ediyor kan ilacından şüpheleniyorum yaygın etkilerinde baş ağrısı var sen hangi kan hapını kullanıyordun canım

Tam çeşit olacak sizde de yalnız senin beklenen doğum tarihine göre akrep olma olasılığıda var

Hayırlara gelsin inşallah inşallah bebekken obur olurlar hiç zorlanmadan yerler, içerler ama sonrası nasıl olur bilemedim

sende çocuğunla birlikte gezersin de zaten terazi Burcu olmuyorlar mi gezenti olmayabilirler
Terazi oluyorlar normal şartlarda. Benim erken doğum senaryom inşallah gerçekleşmezse.
Benim iki kardeşim var biri benden büyük diğeri küçük. İkisi de terazi. Siz sorun söyliyeyim.
Sosyalleşmeyi pek sevmiyorlar, genelde çalışkan oluyorlar hep iyi yerlere geliyorlar ama ruhsal olarak da daha zayıf oluyorlar. Destekçilerinin olması lazım dönem dönem.
Tabiki unutmak çok kötü art niyetli kullanımlara çok açık o yüzden art niyetlileri hemen şutluyorum
Ah bi farkedebilsem, ben de şutlarım ama güler yüze çok kanıyorum

Bende annem dışında kimseye söylemedim önceki bebeğimi kaybettiğim icin kimseye soylemek gelmiyor icimden

Bende annem dışında kimseye söylemedim önceki bebeğimi kaybettiğim icin kimseye soylemek gelmiyor icimden
kıyamam inşallah sağ Salim sıhhatle bebeklerimiz kucaklarımıza alalım insan öyle bir deneyim yaşayınca çok kaygılı oluyor. sanki doğmadan somutlaşmayacak gibi

ne kadar erken doğursanda terazi geliyor sana hem tecrübende varmış tanıdık teraziler niye erken doğum senaryosu kurguluyorsun ki
İlkinde de yoğundum ama ikinci hamileliğimde o kadar yoğundum ki her hafta şehir dışına seyahat , evde olduğum zamanlarda oğlumu oradan oraya gezdirme hep düşüncem birgün e5 te dörtlüleri açıp ambulansı arayacağım yönündeydi ama kendi kendime tıpış tıpış doğuma gittim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…