Terazimi oluyorlar inşallah, ben burcuna bakmadım bileterazi nasıl bir burç ki?
evettanıdığım yok hiç ama duygusal olarak dengesiz oluyor diyorlar .bir anda gülerken aklına birşey gelip ağlayıp sizİ şaşırtabilmektir .Su grubu değil Allahtan ,evde bir su var ,hepimiz ateş grubuyuz hava artık dengeler bizi
Daha önce ekim annesi vardı nasıl oluyor terazi çocuğu bize tüyo ver
Mart sonu doğdu, öyle oluyor dimioğlun Koç Burcu dimi senin
Mart sonu doğdu, öyle oluyor dimiburçcu başı evde annem.
Ben çok inanmıyorum burçlarakarakteri oluşturan ailedir falan filan işte
kesinlikle öyle , bu da ilk zamanın teorileri gibi nub muydu vs ler gibi eğlenceli oluyor
Ne demek şifa olsunOnu bende bir doktoruma sorayım onay verirse hayatım kurtulur ☺ Çok teşekkür ederim ☺
Tabiki unutmak çok kötü art niyetli kullanımlara çok açık o yüzden art niyetlileri hemen şutluyorumEvet rnp06'nın yorumları beni anlatıyor gibiydi bir sempati beslemiştim ben de meğer ikimiz de aynı karaktermişiz hemen hemen
Annemler, abimler hamilesin artık zırt pırt gezip de eşini yoramazsın demişti. Anne olmamı beklemişler rahatlamak içinAy ama çocuğum bana değil de babasına çeksin,kafayı yerim herhalde aklım onda kalır sürekli
Ay o çok kötü ama biliyor musun? Ben çok dost kazığı yerim mesela, yakınlarım der bana saftiriksin sen en başından belliydi diye.
Varmışız ya bayağı, özgür olmayı seven ama anne olmaya karar veren yay burçları olarak.
Bir de kızlar dün telefon başında uyuyakalmışım şimdi gördüm, yazdım.
Ben ateş eşim toprak terazi hava da gelirse nasil olur bilemiyorum benim kardeşim kuzenim bir zamanlar en yakın arkadaşım terazi en kötü özellikleri aşırı derecede tembel ve kilo almaya yatkin olmaları bebekleri bile göbekli oluyor obur oluyorlar sanata yatkın gürültüyü tartismayi sevmez fikir yurutur konuşmalarıyla etkilerler. Çok zekiler doğru kanalize edilir tembelliğine kurtulursa çok başarılı olurlar.evettanıdığım yok hiç ama duygusal olarak dengesiz oluyor diyorlar .bir anda gülerken aklına birşey gelip ağlayıp sizİ şaşırtabilir .Su grubu değil Allahtan ,evde bir su var ,hepimiz ateş grubuyuz hava artık dengeler bizi
Daha önce ekim annesi vardı nasıl oluyor terazi çocuğu bize tüyo ver
Ahhh canım yaaCanım ben aralıksız 6. Güne giriyorum artıkBugün düne göre biraz daha iyiydi halim kalmadı ama yani strese de giriyor insan ister istemez kasık ağrılarım var o korkutuyor hakkımızda hayırlısı olsun Minoset yutacaktım ama dünden daha diye yutmadım inşAllah yarın daha iyi olur
Tam çeşit olacak sizde deBen ateş eşim toprak terazi hava da gelirse nasil olur bilemiyorum benim kardeşim kuzenim bir zamanlar en yakın arkadaşım terazi en kötü özellikleri aşırı derecede tembel ve kilo almaya yatkin olmaları bebekleri bile göbekli oluyor obur oluyorlar sanata yatkın gürültüyü tartismayi sevmez fikir yurutur konuşmalarıyla etkilerler. Çok zekiler doğru kanalize edilir tembelliğine kurtulursa çok başarılı olurlar.
Hayırlara gelsin inşallahBen ateş eşim toprak terazi hava da gelirse nasil olur bilemiyorum benim kardeşim kuzenim bir zamanlar en yakın arkadaşım terazi en kötü özellikleri aşırı derecede tembel ve kilo almaya yatkin olmaları bebekleri bile göbekli oluyor obur oluyorlar sanata yatkın gürültüyü tartismayi sevmez fikir yurutur konuşmalarıyla etkilerler. Çok zekiler doğru kanalize edilir tembelliğine kurtulursa çok başarılı olurlar.
Terazi oluyorlar normal şartlarda. Benim erken doğum senaryom inşallah gerçekleşmezse.sende çocuğunla birlikte gezersin dezaten terazi Burcu olmuyorlar mi gezenti olmayabilirler
Ah bi farkedebilsem, ben de şutlarım ama güler yüze çok kanıyorumTabiki unutmak çok kötü art niyetli kullanımlara çok açık o yüzden art niyetlileri hemen şutluyorum
Bende annem dışında kimseye söylemedimNe muhabbetler dönmüş hepsini tek tek okudumbenim bebek için bi an üzüldüm annesi hiç bişey bilmiyor ben daha hiç bir şey almadım ve daha almayı da düşünmüyorum Allah nasip ederde 28-30 haftalar arası en erken almaya başlamayı düşünüyorum Daha ailelere bile haber vermedik 18. Haftaya girdik hareketlerini hissetmeden söylemem istemiyorum.
Benim gibi daha ailelere haber vermeyen var mi ?
Evet öyle bir ihtimal de var hatta beklenen doğum tarihi evlenme yıldonumumuze denk geliyorTam çeşit olacak sizde deyalnız senin beklenen doğum tarihine göre akrep olma olasılığıda var
Sonrasında da teraziler kilolu oluyor kızı erkeği ve inatla hareket etmiyorlarHayırlara gelsin inşallahinşallah bebekken obur olurlar hiç zorlanmadan yerler, içerler ama sonrası nasıl olur bilemedim☺
kıyamam inşallah sağ Salim sıhhatle bebeklerimiz kucaklarımıza alalımBende annem dışında kimseye söylemedimönceki bebeğimi kaybettiğim icin kimseye soylemek gelmiyor icimden
Duygusal anaç metresler ve seri katillerin burcu çok enteresan oyunculukları da dahiyane bildiğim bu kadaryengeç burcu nasıl özelliklere sahip acaba? bilginiz var mı?
Terazi oluyorlar normal şartlarda. Benim erken doğum senaryom inşallah gerçekleşmezse.
Benim iki kardeşim var biri benden büyük diğeri küçük. İkisi de terazi. Siz sorun söyliyeyim.
Sosyalleşmeyi pek sevmiyorlar, genelde çalışkan oluyorlar hep iyi yerlere geliyorlar ama ruhsal olarak da daha zayıf oluyorlar. Destekçilerinin olması lazım dönem dönem.
Ah bi farkedebilsem, ben de şutlarım ama güler yüze çok kanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?