2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de konduramadigimdan polyanaciligimdan anlamam zaman alıyor ama ilk farkettiğimde gözümün nuru da olsa kestirip atiyorum

hadi ya eyvah iyi ki arabayı geleceği düşünerek almışım. Benim oğlum 3 yaşının sonlarına kadar arabasıyla gezmek istemişti, kardeşide öyle olacak yani

tembel kelimesi çok vurgulandı bence üç yaşınıda geçecek araba kullanmaları

Amin canim insallah cumlemizin
Evet çok tedirginim ya bu konuda
ben geçen haftaya kadar her hafta doktoruma gittim, korkudan kalp atımını duyup sakinleşiyorum 2 gün sonra yine kaygı yükselmeye başlıyor, çok travmatize edici bir durum bu geçirilen kayıp süreci. Rabbim bir daha hiçbirimize yaşatmasın
ama artık içimizin rahatlama zamanı maşallah bak gebeliğinin 15. haftasındasın bu harika yakında haraketleri hissetmeye başayacağız sonra Allah'ın izniyle gelsin Ekim ayı; poposunu kaldırmayan bebişlerimiz :)

sende fikirler var mı?

orjinal bir isim Adıyla gelsin
iki erkekten sonra kız ismi düşünemiyordum eğer üçüncü çocuğu düşünürsek ve erkek olursa Mustafa Kemal koyalım diyordum eşime geçen sene görümcemin oğlu oldu Mustafa koydular adını şuan hiç bir isim yok aklımda

Çok teşekkür ederim Amin Allah seslenmeyi de nasip etsin la İnşallah kız olur Mustafa Kemal ismi çok güzel bende çok seviyorum ama artık başka güzel isimlere Kaç haftalık hamilesin canım?

Ay zaten diyorum ki beni çok bunaltırsa dayısına ya da teyzesinin kucağına veririm. Dayısı pek beceremez gerçi de teyzesi anlar onu Bir de çok bağlı oluyorlar ailelerine bu arada. Ayy kocaman eşek abim bile gelir annemlerin yanına kalır aylarca evli olmasına rağmen. Ben iki gün dayanamam ama kardeşlerim hiç sıkılmıyor ev ve aile ortamından. Terazi burçlarını erkendne dışarı alıştırın, çok evcimen olmasınlar
Amin canim insallah cumlemizin
Evet çok tedirginim ya bu konuda
Ben de çok tedirginim de merak etme bebeklerimiz terazi burcu olacaklar

Ayy canım ya valla bendede baş ağrısı var bende ondan şüpheleniyorum o yapıyor gibi içince ağrı ya başlıyor ya şiddetleniyor göresin bile yok o hapı 4gündür hayatı zindan etti gyno ferro sanol benim ki senin ozamanki kullandığın neydi

Yaaa biz de hamilelikten önce Mustafa Kemal istiyorduk, ama şimdi iş ciddiye binince eşim iki isim birden istemedi ben de tek tek Arapça kökenli olmaları kulağıma hoş gelmedi. Kız olsa Ülkü istiyordum. Ama erkek. Bu minvalde Öztürkçe bir erkek ismi arıyoruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…