2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Allah yardımcın olsun bir an önce atlatırsın inşallah bu dönemi. Durumumdan şikayetçi değilim de bir sorun mu var diye korkmaya başladım ben hayırlısı

ben daha kalp atışlarını duymadım, bu akşam gideceğim inşallah.

doktora gitmediniz mi?

benimde bu hafta yavastan basladi kuru ekmek disinda bir sey yiyemiyorum birde limonlu maden suyu iciyorum iyi geliyir

O tek yapılınca çıkan sonuçların tek başına bir anlamı olmuyor. İdrar kültürüyle desteklenmesi gerekiyor sonuçların. Bence başka yerde bir daha yaptır idrar kültürüyle birlikte.
Polyannaolmakisterdim Ben gittim idrar kulturu istediler verdim bi kap daha 3 gun icinde cikacakmis sonuc kurtulamadık şu hastanelerden

İnş cnm ağlamaktan bi hal oldum
Allahtan Ümit kesilmez benimde ilk gebeliğimde kan değerlerim çok düzensizdi daha keseyi bile görmeden doktor sağlıksız bi gebelik hemen kürtaj yapalım dedi ben kabul etmedim sonra bir anda bebeğim hızla gelişti kese gözüktü kalp atışı duyuldu filan herşey yoluna girmişti 13 haftalıkken Pazartesi günü gittik kalbi atıyordu ama pozisyonu uygun olmadığı için doktor ense kalınlığına filan bakamadı ikili tarama testi için 3 gün sonra tekrar gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrendik kısacası hemen vazgeçmemek gerekiyor tamam benim bebeğim öldü ama doktorları dinleseydim bebeğime ait daha kese bile oluşamadan kürtaj olacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…