2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
benim ablam da yurt dışında o da aynı şeylerden şikayetçiydi..

Evet ya Türkiyede bir nebze anne adayının kaygıları azalıyor, kese görüyor, kalp atışı duyuyor, beta takibi doğru düzgün yapılıyor burda yok.. 27sine kadar beklicem ancak bir kanama filan olursa arayın dediler püff.

Doktor sağlıklı ilerlemiyo düşük yapacaksın dedi kese küçücüktü
Hay Allah.Bekle bakalım birazdaha bende sizden böyle kötü haberler alınca iyice ümitsizleniyorum Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin neyin hayırlı olduğunu o bilir biz bilmeyiz.

Canım üzülme stres iyice etkiler evet kolay değil çok haklısın. Ama lütfen bırakma kendini Rabbim ol deyince olur sen dua et bizim de dualarımız seninle inşallah güzel haberler alacaksın
Elimç karnına götürüyom istemsiz farkedince aglıyom duruyom 1 buçuk yıl sonra mucizemize kavuştuk derken..

Bu şekilde sabırla beklesek beni zehirleme olayı olmaz demi sonuçta artıyo

hiç bir şey olmaz Allahın izni ile. kafanıza takmayın

Hayır yurtdışında yaşadığım için burda çabuk randevu vermiyorlar 2 hafta sonra gidecekmişim inşallah duyarsınız minik kalbini
canım selam ben de yurtdışındayım ve 8. hafta gitmem gerektiği söylendi. öncesinde kan bile almıyorlar maalesef. sen hangi ülkedesin?

Benim 4 ocak dün keseyi gördük sende 1 haftaya görürsün bence

hanımlar doktorlar son adet tarihimizin başlangıç gününden hesaplıyorlar bunu mu baz alayım?
ben ilişki günümü baz alıyorum ama ne yapayım bilemedim hangisi doğru olan?

Bende ilk kontrolum icin 7nci haftama randevu aldim umarim hersey yolundadir : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…