- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
benim ablam da yurt dışında o da aynı şeylerden şikayetçiydi..
Hay Allah.Bekle bakalım birazdaha bende sizden böyle kötü haberler alınca iyice ümitsizleniyorum Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin neyin hayırlı olduğunu o bilir biz bilmeyiz.Doktor sağlıklı ilerlemiyo düşük yapacaksın dedikese küçücüktü
Elimç karnına götürüyom istemsiz farkedince aglıyom duruyom 1 buçuk yıl sonra mucizemize kavuştuk derken..Canım üzülme stres iyice etkiler evet kolay değil çok haklısın. Ama lütfen bırakma kendini Rabbim ol deyince olur sen dua et bizim de dualarımız seninle inşallah güzel haberler alacaksın
Bu şekilde sabırla beklesek beni zehirleme olayı olmaz demi sonuçta artıyoAllahtan Ümit kesilmez benimde ilk gebeliğimde kan değerlerim çok düzensizdi daha keseyi bile görmeden doktor sağlıksız bi gebelik hemen kürtaj yapalım dedi ben kabul etmedim sonra bir anda bebeğim hızla gelişti kese gözüktü kalp atışı duyuldu filan herşey yoluna girmişti 13 haftalıkken Pazartesi günü gittik kalbi atıyordu ama pozisyonu uygun olmadığı için doktor ense kalınlığına filan bakamadı ikili tarama testi için 3 gün sonra tekrar gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrendik kısacası hemen vazgeçmemek gerekiyor tamam benim bebeğim öldü ama doktorları dinleseydim bebeğime ait daha kese bile oluşamadan kürtaj olacaktım
Umudunu kesme canım Allah büyükHay Allah.Bekle bakalım birazdaha bende sizden böyle kötü haberler alınca iyice ümitsizleniyorum Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin neyin hayırlı olduğunu o bilir biz bilmeyiz.
Evet ya Türkiyede bir nebze anne adayının kaygıları azalıyor, kese görüyor, kalp atışı duyuyor, beta takibi doğru düzgün yapılıyor burda yok.. 27sine kadar beklicem ancak bir kanama filan olursa arayın dediler püff.
Çok sevindim canım. Ben bugün tahlil yaptım. 272 çıktı. Sen naptın? Hepimize hayirli olsun inşallahSeninle son adet tarihinden tut beta hcg değerine kadar aynı arkadaşımhatta bende yarın doktora gidip kan vereceğim tekar ☺
Bunlar ufak şeyler, varsa bile iki antibiyotik içersiniz geçer. Allah beterinden sakınsın, sağlıklı hamilelik versin.@Polyannaolmakisterdim Ben gittim idrar kulturu istediler verdim bi kap daha3 gun icinde cikacakmis sonuc kurtulamadık şu hastanelerden
Bence Sizinkiler daha iyi bu şekilde daha evhamlıyımEvet ya Türkiyede bir nebze anne adayının kaygıları azalıyor, kese görüyor, kalp atışı duyuyor, beta takibi doğru düzgün yapılıyor burda yok.. 27sine kadar beklicem ancak bir kanama filan olursa arayın dediler püff.
canım selam ben de yurtdışındayım ve 8. hafta gitmem gerektiği söylendi. öncesinde kan bile almıyorlar maalesef. sen hangi ülkedesin?Hayır yurtdışında yaşadığım için burda çabuk randevu vermiyorlar 2 hafta sonra gidecekmişiminşallah duyarsınız minik kalbini
tesekkurler deniycemhavuç bastırıyor bir deneyin.
Benim 4 ocak dün keseyi gördük sende 1 haftaya görürsün benceKizlar sat tarihim 9 ocak dün Dr. Gittim kese gorunmedi dediko daha çok küçük gorunmeyebilir yada geç döllenme olmuş olablir diye kan testine yönlendirdi sonuc 356.7 çıktı yani güzel benim merak ettiğim son adet tarihlerinizi yazabilirmisiniz
Dr beni 6+4te kalp atısı için çağırdıZaman gecmiyor sankiii saatler durmuş bugün
6+5 kalp atışı icin erken midir yahu 7+1 i mi beklemeliyim. Hic doktora gitmeme rekoru kırıcam forumda sanırım
hiç bir şey olmaz Allahın izni ile. kafanıza takmayın
Bence Sizinkiler daha iyi bu şekilde daha evhamlıyım
Değerimi öğrendim çok şükür herşey yolunda görünüyor şimdilik
canım selam ben de yurtdışındayım ve 8. hafta gitmem gerektiği söylendi. öncesinde kan bile almıyorlar maalesef. sen hangi ülkedesin?
Dr beni 6+4te çagırdı kalp atısı İcin
24 ocakta transfer oldum acaba 6hafta 3 günlükken kalp atışı duyulur mu?meraktan çatlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?