2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen canım bende direk eczaneden almıştım almaz olaydım

İdrar kültürü testi nasıl yapılıyor onu hiç bilmiyorum dün yapılan idrar testinden farklı bi test mi kızlar

Günaydın kızlar bugün hamileliğimin 35.günü tekrar beta baktırdım inşallah bir olumsuzluk çıkmaz. En son 5 şubat'da değerim 200 çıkmıştı tedirginimm

ben bıraktım valla çok kötü oluyo çünkü

Kızlar nasılsınız? Dün cok şiddetli ağrıdan bayıltan bir migren atağı gecirdim. Parol ictim 5 dk sonra kustum, majezik ictim onu da kustum. Acile gittik apar topar. Serum taktılar ağrı kesici. Kan ve idrar aldılar. Muhtemelen idrar yolu iltihabı dedi. Benm cocuklugumdan beri kronik idrar yolu iltihabım var maalesef. Önemli kısmı şu ki; ilk gebeliğimde 37. Haftda bebeğimin suyunun azalmasına neden olmuştu. İhmal etmeyin, şuan daha kücük oldugundan haftaya (7+1)de kendi doktoruma gidene kadar bekleyeceğim ama verdiği ilacı da mutlaka iceceğim. Ayda 1 de düzenli idrar vermeyi düsünüyorum

Allah korusun kontrol altinda tutmak gerek tabi. Korktum simdi

Çok geçmiş olsun, iyiki hemen hastaneye gitmişsin Allah korusun acil şifalar diliyorum

B3

Ben ucuz gebelik testleriyle 2 gunde bir bakmistim koyulasiyormu diye cunku cok korkuyordum bir kere kimyasal gebelik gecirdigim icin.

Benimde kimyasalım oldu daha önce, bir kaç kez takip ettim evde idrarla sonra testim bitince yenisini almadım bugün belli olur sağlıklı mı değil mi

sağlık ocağına gittim kan ve idrar aldılar gebelik izlemine başladılar bide kan ilacı d vitamini ve decavit verdi 12 haftadan sonra baskıdansın bunlara dedi kendi doktoruna da sorarsın dedi kasılmaları soyledim çok fazla ve şiddetliyse bel ağrısı eşlik ediyosa hemen git doktoruna şöyle dedi bende ara ara oluyo rahatsız etmiyo dedim yarın çıkıcam sonuçlar beta hcg de istedi doktor 5 haftalık dediğim için emin olalım gebelikten dedi

cok gecmis olsun canim ya Rabbim yardimcin olsun

bütün anne adaylarına selamlaaar :)

allah nasip ederse bende ekim annesi olacağım.

5+3 haftalık hamileyim kendi hesabıma göre :)

sizlerin bulantı durumları ne alem de? bana dünya kokuyor kötü durumdayım ve hiç bir şey yiyemiyorum..

Ben mi anormalim aceba hiç bulantım yok.. Tebrik ederim bu arada aramıza hoşgeldin

Ben mi anormalim aceba hiç bulantım yok.. Tebrik ederim bu arada aramıza hoşgeldin

hoş buldum :) aman maşallah diyelim..

ben bazen iyi oluyorum yemeğimi yiyorum bazen dünya kokuyor. çalışıyorum ve mutfağımız 3. katta biz girişteyiz şuan ablamız ne yemek yaptıysa hepi burnumda ve ben ancak kolonya ile durabiliyorum

Allah yardımcın olsun bir an önce atlatırsın inşallah bu dönemi. Durumumdan şikayetçi değilim de bir sorun mu var diye korkmaya başladım ben hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…