- 27 Kasım 2017
- 811
- 1.471
- 43
- 27
Aynen canım bende direk eczaneden almıştım almaz olaydımKesinlikle folbiol den ben doktora sordum. Ben iki tane içmiştim ciddi ishal ağrıları çektim sabaha kadar onu düşük oluyor sanıp panik oldum neler neler, hepsi o ilaç yüzünden.eczane vermişti folik asit isteyince doktora gitmeden niye aliyorsam kendim.
İdrar kültürü testi nasıl yapılıyor onu hiç bilmiyorum dün yapılan idrar testinden farklı bi test mi kızlarMerhaba, cumartesi günü ben de kan ve idrar verdim. İdrarda lökosit 16, epitel 22 çıkmıştı. İdrar kültürümün sonuçları çıkmamıştı, doktor belki hafif bir idrar yolları enfeksiyonu olabilir dedi. Ama idrar kültürüm temiz çıktı. Vücut hamileliğe tepki veriyor, bağışıklığını güçlendirmeye çalışıyor galiba dedi. Bolca su iç dedi. Size idrar kültürü testi yapıldı mı, bakteri pozitif gözüküyor, idrar kültürü önemli
Evet farkliymis ben simdi hastaneye gidiyorum bakalim nolcakİdrar kültürü testi nasıl yapılıyor onu hiç bilmiyorum dün yapılan idrar testinden farklı bi test mi kızlar
Insallah yukselmistirGünaydın kızlar bugün hamileliğimin 35.günü tekrar beta baktırdım inşallah bir olumsuzluk çıkmaz. En son 5 şubat'da değerim 200 çıkmıştıtedirginimm
ben bıraktım valla çok kötü oluyo çünküCanım Ekim annesi değilim ama şuan hamile kalmaya çalışıyorum öyle topikleri gezerken gözüme çarptı mesajın bende geçen ay folbiol kullanıyordum vede o ay çok ishal oldum nedense şimdi sen diyince aklıma geldi ondan mıydı acaba bu arada bu ay Dr maltofer fol yazdı onu kullaniyorum
Insallah yukselmistirherkesin farkli oluyor
Ben ucuz gebelik testleriyle 2 gunde bir bakmistim koyulasiyormu diye cunku cok korkuyordum bir kere kimyasal gebelik gecirdigim icin.İnşallahdüzenli yükselmiş olsunda başka birşey istemiyorum
Allah korusun kontrol altinda tutmak gerek tabi. Korktum simdiKızlar nasılsınız? Dün cok şiddetli ağrıdan bayıltan bir migren atağı gecirdim. Parol ictim 5 dk sonra kustum, majezik ictim onu da kustum. Acile gittik apar topar. Serum taktılar ağrı kesici. Kan ve idrar aldılar. Muhtemelen idrar yolu iltihabı dedi. Benm cocuklugumdan beri kronik idrar yolu iltihabım var maalesef. Önemli kısmı şu ki; ilk gebeliğimde 37. Haftda bebeğimin suyunun azalmasına neden olmuştu. İhmal etmeyin, şuan daha kücük oldugundan haftaya (7+1)de kendi doktoruma gidene kadar bekleyeceğim ama verdiği ilacı da mutlaka iceceğim. Ayda 1 de düzenli idrar vermeyi düsünüyorum
Kızlar nasılsınız? Dün cok şiddetli ağrıdan bayıltan bir migren atağı gecirdim. Parol ictim 5 dk sonra kustum, majezik ictim onu da kustum. Acile gittik apar topar. Serum taktılar ağrı kesici. Kan ve idrar aldılar. Muhtemelen idrar yolu iltihabı dedi. Benm cocuklugumdan beri kronik idrar yolu iltihabım var maalesef. Önemli kısmı şu ki; ilk gebeliğimde 37. Haftda bebeğimin suyunun azalmasına neden olmuştu. İhmal etmeyin, şuan daha kücük oldugundan haftaya (7+1)de kendi doktoruma gidene kadar bekleyeceğim ama verdiği ilacı da mutlaka iceceğim. Ayda 1 de düzenli idrar vermeyi düsünüyorum
B3
Ben ucuz gebelik testleriyle 2 gunde bir bakmistim koyulasiyormu diye cunku cok korkuyordum bir kere kimyasal gebelik gecirdigim icin.
Bana iki tane numune kabı vermişlerdi. Bir tanesi idrar kültürüydü. Sen tek kaba mı yaptın?İdrar kültürü testi nasıl yapılıyor onu hiç bilmiyorum dün yapılan idrar testinden farklı bi test mi kızlar
cok gecmis olsun canim ya Rabbim yardimcin olsunKızlar nasılsınız? Dün cok şiddetli ağrıdan bayıltan bir migren atağı gecirdim. Parol ictim 5 dk sonra kustum, majezik ictim onu da kustum. Acile gittik apar topar. Serum taktılar ağrı kesici. Kan ve idrar aldılar. Muhtemelen idrar yolu iltihabı dedi. Benm cocuklugumdan beri kronik idrar yolu iltihabım var maalesef. Önemli kısmı şu ki; ilk gebeliğimde 37. Haftda bebeğimin suyunun azalmasına neden olmuştu. İhmal etmeyin, şuan daha kücük oldugundan haftaya (7+1)de kendi doktoruma gidene kadar bekleyeceğim ama verdiği ilacı da mutlaka iceceğim. Ayda 1 de düzenli idrar vermeyi düsünüyorum
Evet tek kaptıBana iki tane numune kabı vermişlerdi. Bir tanesi idrar kültürüydü. Sen tek kaba mı yaptın?
bütün anne adaylarına selamlaaar :)
allah nasip ederse bende ekim annesi olacağım.
5+3 haftalık hamileyim kendi hesabıma göre :)
sizlerin bulantı durumları ne alem de? bana dünya kokuyor kötü durumdayım ve hiç bir şey yiyemiyorum..
Ben mi anormalim acebahiç bulantım yok.. Tebrik ederim bu arada aramıza hoşgeldin
hoş buldum :) aman maşallah diyelim..
ben bazen iyi oluyorum yemeğimi yiyorum bazen dünya kokuyor. çalışıyorum ve mutfağımız 3. katta biz girişteyiz şuan ablamız ne yemek yaptıysa hepi burnumda ve ben ancak kolonya ile durabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?