2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tamam canım benim çok sağ ol çok şükür eskisine nazaran daha iyiyim ama kusmalarım bitmedi bebek oynayınca biter diyorlar ona ümit ediyorum şimdi de

Yaa çok üzüldüm şuan 2 haftalık kaldı benim. 5 li almıştık en son ama bitecek. Nasıl yok ya. Coraspinle iğne aynı etkiye mi sahip bi bilgin var mı canım. İğne daha etkili diye biliyorum
Aa covit tedavisinden dolayı mı bitmiş oksapar da inanmıyorum ben de bu hafta tüm eczanelere sordum yok enox muadilini öneriyorlar oksapar bulamıyoruz malesef

Tamam canım benim çok sağ ol çok şükür eskisine nazaran daha iyiyim ama kusmalarım bitmedi bebek oynayınca biter diyorlar ona ümit ediyorum şimdi de
Anladım canım iyiysen sıkıntı yok. Öyle bişey mi var efsanelerden biri olmasın sakın o benimki oynuyodu ultrasonda oynuyor yani hissediyorum ben de ama neden geçmedi

yerim onu benim ki poodle cinsi 2,5 kilo bu nedenle rahat yaklaşıyorum birde hipoalerjenik bu nedenle alerjilerimi de tetiklemiyor tam bir şebek aşkım benim o

Aa covit tedavisinden dolayı mı bitmiş oksapar da inanmıyorum ben de bu hafta tüm eczanelere sordum yok enox muadilini öneriyorlar oksapar bulamıyoruz malesef
Enox oksapar farketmez canım içerik aynı. Enox varsa onu da alabilirsin. Sadece biraz fiyat farkı var enox un başlığı kolay çıktığı için galiba ek fiyat alıyolar

Anladım canım iyiysen sıkıntı yok. Öyle bişey mi var efsanelerden biri olmasın sakın o benimki oynuyodu ultrasonda oynuyor yani hissediyorum ben de ama neden geçmedi
Yok ultrasonda oynaması değil canım bizim hissettiğimiz aşamaya gelince 18. Haftalardan sonra hissedeceğiz ya inşallah o zaman diyorlar bilemiyorum ne kdar doğru çok duydum

yerim onu benim ki poodle cinsi 2,5 kilo bu nedenle rahat yaklaşıyorum birde hipoalerjenik bu nedenle alerjilerimi de tetiklemiyor tam bir şebek aşkım benim o
Aaa süslü bir minik şebeği o zaman ayhhh kuzucuk Ben aksine hayvan sahiplenmenin bağışıklığı güçlendirdiğini bile düşünüyorum zaten

Yok ultrasonda oynaması değil canım bizim hissettiğimiz aşamaya gelince 18. Haftalardan sonra hissedeceğiz ya inşallah o zaman diyorlar bilemiyorum ne kdar doğru çok duydum
Hmm şey gibi o zaman doktora gidip ultrasonda bebeği izlerken mide bulantılarımız geçiyor ya onun gibi bir şey sanırım

Ben hissediyorum ama geçmedi barsak hareketi felan değil. Ya inşAllah geçsin de 17 mi olur 18 mi ne zaman olsa da razıyım

kesinlikle katılıyorum bencede bağışıklığı güçlendiriyor. serotonin salgılatıyor daha ne olsun? iyi ki varlar
İyi ki varlar. Serkan Altunigne'nin Bobo karikatürlerini biliyorsundur o zaman, çok komik ya Bobo çin aslanı aşırı şapşal bir şey o da hipoalerjenik besleniyordu aklıma o geldi

Benimde köpeğim var bayılırım çok severim onlarsız bir yaşam asla düşünemem

Kesinlikle geçen eşim şakasına çok tüy döküyor Bebek olunca ne yapacağız falan dedi hormonlardan zaten gık dese ağlıyorum oturdum ağladım sen benim yavrumu vermek mi istiyosun diye şaka yaptım diyo ama susturamadı beni tabi sanki anlıyorlar bebek olduğunu yatarken üstümden atlardı çok dikkat ediyor. Köpek çok güzel zaten müstakil bir evimiz olursa hemen köpek alacağız
Kediyi ver mi ah bu insanlar. İlaç valla onların gırlaması. Allah uzun ömürler versin. Benim köpegim var ama ben kedi de istiyorum. Toksoplazma bağışıklık olmadığı için doğumu bekliyorum.
Eveet ama çok bağlanılıyor sahiplenmeden önce bu kadar düşünmüyordum kedi çok kendi halinde genelde uyuyor yokmuş gibi bazen sevdirmek istiyo göbeğini açıyor miyavliyor köpek çok bağlı videolarda görüyorum içim gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…