- 25 Aralık 2019
- 859
- 945
- 33
Tamam canım benim çok sağ ol çok şükür eskisine nazaran daha iyiyim ama kusmalarım bitmedi bebek oynayınca biter diyorlar ona ümit ediyorum şimdi deCanım 2 gündür çok okuyamadım bu mesajın gözümden kaçmış. Bak çok kötüysen doktor yazmasa da eczaneden kendin alabilirsin bu ilacı. Adı PRİLAM DR. Son gittiğimde bana da yazmadı kendim aldım farketmiyor zaten sigorta karşılamıyor çünkü ve ilacın hiç bi zararı yok çok kusuyorsan al canım sen de. Ben ilacı alırken hiç kusmuyorum mesela. Ve iki gün kötüydüm 1 kilo vermişim hemen ilaçla en azından kilo vermiyorum
Aa covit tedavisinden dolayı mı bitmiş oksapar da inanmıyorum ben de bu hafta tüm eczanelere sordum yok enox muadilini öneriyorlar oksapar bulamıyoruz malesefYaa çok üzüldüm şuan 2 haftalık kaldı benim. 5 li almıştık en son ama bitecek. Nasıl yok ya. Coraspinle iğne aynı etkiye mi sahip bi bilgin var mı canım. İğne daha etkili diye biliyorum
Anladım canım iyiysen sıkıntı yok. Öyle bişey mi var efsanelerden biri olmasın sakın oTamam canım benim çok sağ ol çok şükür eskisine nazaran daha iyiyim ama kusmalarım bitmedi bebek oynayınca biter diyorlar ona ümit ediyorum şimdi de
yerim onuBak şimdi iyice canım çekti he
Ah çok çirkin bir şey kadife kulaklı oğlum benim.Bu aralar temas etmiyoruz pek, çok sert atlıyor üstüme karnıma denk geliyor korkuyorum ben de. Burnumu uzatıyorum o da burnunu uzatıyor bana ay çok aşk dolu bir şey ya
Sizin köpeğinizin cinsi nedir? Nasıl bir şey daha doğrusu nasıl şebek bir şey
Enox oksapar farketmez canım içerik aynı. Enox varsa onu da alabilirsin. Sadece biraz fiyat farkı var enox un başlığı kolay çıktığı için galiba ek fiyat alıyolarAa covit tedavisinden dolayı mı bitmiş oksapar da inanmıyorum ben de bu hafta tüm eczanelere sordum yok enox muadilini öneriyorlar oksapar bulamıyoruz malesef
Yok ultrasonda oynaması değil canım bizim hissettiğimiz aşamaya gelince 18. Haftalardan sonra hissedeceğiz ya inşallah o zaman diyorlar bilemiyorum ne kdar doğru çok duydumAnladım canım iyiysen sıkıntı yok. Öyle bişey mi var efsanelerden biri olmasın sakın obenimki oynuyodu ultrasonda oynuyor yani hissediyorum ben de ama neden geçmedi
Enox var onları depolayayım bari iğnesiz olmaz çünkü coraspirin de ekstra kullanıyorum çünkü benEnox oksapar farketmez canım içerik aynı. Enox varsa onu da alabilirsin. Sadece biraz fiyat farkı var enox un başlığı kolay çıktığı için galiba ek fiyat alıyolar
Aaa süslü bir minik şebeği o zaman ayhhh kuzucukyerim onubenim ki poodle cinsi 2,5 kilo bu nedenle rahat yaklaşıyorum birde hipoalerjenik bu nedenle alerjilerimi de tetiklemiyor tam bir şebek aşkım benim o
Hmm şey gibi o zaman doktora gidip ultrasonda bebeği izlerken mide bulantılarımız geçiyor ya onun gibi bir şey sanırımYok ultrasonda oynaması değil canım bizim hissettiğimiz aşamaya gelince 18. Haftalardan sonra hissedeceğiz ya inşallah o zaman diyorlar bilemiyorum ne kdar doğru çok duydum
Ben hissediyorum ama geçmedi barsak hareketi felan değil. Ya inşAllah geçsin de 17 mi olur 18 mi ne zaman olsa da razıyımYok ultrasonda oynaması değil canım bizim hissettiğimiz aşamaya gelince 18. Haftalardan sonra hissedeceğiz ya inşallah o zaman diyorlar bilemiyorum ne kdar doğru çok duydum
kesinlikle katılıyorumAaa süslü bir minik şebeği o zaman ayhhh kuzucukBen aksine hayvan sahiplenmenin bağışıklığı güçlendirdiğini bile düşünüyorum zaten
İnşallah geçer canım tez zamandaBen hissediyorum ama geçmedi barsak hareketi felan değil. Ya inşAllah geçsin de 17 mi olur 18 mi ne zaman olsa da razıyım
İyi ki varlar.kesinlikle katılıyorumbencede bağışıklığı güçlendiriyor. serotonin salgılatıyor daha ne olsun? iyi ki varlar
bilmez miyim?İyi ki varlar.Serkan Altunigne'nin Bobo karikatürlerini biliyorsundur o zaman, çok komik ya Bobo çin aslanı aşırı şapşal bir şey o da hipoalerjenik besleniyordu aklıma o geldi
Benimde köpeğim var bayılırım çok severim onlarsız bir yaşam asla düşünememKöpek tek bir göz temasına bakıyor üstüne atlamak içinKedilerden tekir kedi istiyorum böyle cins değil de. Onlar daha çok sevidiriyormuş galiba kendini
Köpeğim alman kurdu ve golden kırması bu arada. Karakter golden tipi alman kurdu olan bir şapşal oldu.
Aşk onlar ta kendisi. Keşke bir de ömürleri bizimki kadar uzun olsa..Benimde köpeğim var bayılırım çok severim onlarsız bir yaşam asla düşünemem
Ahhh keşke hep onu düşünürüm içim acır böyleAşk onlar ta kendisi. Keşke bir de ömürleri bizimki kadar uzun olsa..
Benimde köpeğim var bayılırım çok severim onlarsız bir yaşam asla düşünemem
kesinlikle bendeAşk onlar ta kendisi. Keşke bir de ömürleri bizimki kadar uzun olsa..
Kesinlikle geçen eşim şakasına çok tüy döküyor Bebek olunca ne yapacağız falan dedi hormonlardan zaten gık dese ağlıyorum oturdum ağladım sen benim yavrumu vermek mi istiyosun diye şaka yaptım diyo ama susturamadı beni tabi sanki anlıyorlar bebek olduğunu yatarken üstümden atlardı çok dikkat ediyor. Köpek çok güzel zaten müstakil bir evimiz olursa hemen köpek alacağızAaa asla ben oğluma hamileykende hep kedimiz vardı, oğlum doğdu 6 aylıkken hemen köpek aldık. Sonra resimde ki scotish fold cinsi kedimiz vefat etti. Hemen ardından tekrar Scotish fold blue point cinsi aldık. Şimdi çok şükür kendimiz, köpeğimiz, oğlumuz ve inşallah yeni bebeğimizle devam ediyoruz. Dikkat edilmesi gereken tek unsur aşılarını hiç aksatmadan düzenli yaptırmak. Ayrıca psikolojik gelişimi için çocuğun inanılmaz bir destek 4 ayaklı çocuklarımız ❤
Eveet ama çok bağlanılıyor sahiplenmeden önce bu kadar düşünmüyordum kedi çok kendi halinde genelde uyuyor yokmuş gibi bazen sevdirmek istiyo göbeğini açıyor miyavliyor köpek çok bağlı videolarda görüyorum içim gidiyorKediyi ver mi ah bu insanlar.İlaç valla onların gırlaması. Allah uzun ömürler versin. Benim köpegim var ama ben kedi de istiyorum. Toksoplazma bağışıklık olmadığı için doğumu bekliyorum.
nefes aldıkları kadar aileleriyle mutlu huzurlu olsunlar :) Allah uzun ömürler versin sıpalaraAhhh keşke hep onu düşünürüm içim acır böyleçok zor onlardan ayrılmak Rabbim en gecinden versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?