Inşallah kızımda cok çektim yordu beni bebeklerimiz uysal olur umarım. Kıskançlık konusuna gelince kızım kıskanır kardesini kesin öyle olur arada 6 yas olacak
Inşallah kızımda cok çektim yordu beni bebeklerimiz uysal olur umarım. Kıskançlık konusuna gelince kızım kıskanır kardesini kesin öyle olur arada 6 yas olacak
Bence kiskanmamasi anormal olur yane 6 sene boyunca bütün ilgi ondaydi bebiş gelince tabi işler değişcek ben olsam bende kiskanirdim bizimki 4 yaşinda ortada geziyor bana aba diycek aba aba dogunca görürüm dedim ben aba yi
Bence kiskanmamasi anormal olur yane 6 sene boyunca bütün ilgi ondaydi bebiş gelince tabi işler değişcek ben olsam bende kiskanirdim bizimki 4 yaşinda ortada geziyor bana aba diycek aba aba dogunca görürüm dedim ben aba yi
Kızlar sindirim problemi yasiyormusunuz nasil bir çözüm buldunuz ben su icemiyorum fazlasindan midem bulaniyor ve ciddi kabızlık yasiyorum öneriniz varmi
Canim benimde sürekli düşük bende pekmez ise yarıyor sabah aksam ogleyin arada gidip gelip 1 kaşık pekmez yiyorum o zaman tansiyonum düşmüyor dene istersen
Ben de bugun 16+2deyim. Yas hesabi gibi bitirdigim ayi soyluyorum. 120 gun olmasina 6 gun var, yani 4 ayligim denebilir artik. Sen de boyle yapailirsin