2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benimde hep düşük canım bide baş ağrısı yapıyor dün ayran içtim yok fayda etmedi
benim tansiyonumda düşük ve hamilelikle iyice düştü zorluyor bazen ve tansiyonum yükselse bile başımın ağrısı uyuyana kadar devam ediyor

benim tansiyonumda düşük ve hamilelikle iyice düştü zorluyor bazen ve tansiyonum yükselse bile başımın ağrısı uyuyana kadar devam ediyor
Benimde iyice düşüyor hep düşük bi yandanda baş ağrısı benim ki uyanıncada devam ediyor

Bi kanalda izlemiştim Hamilelikte hayatımız boyunca görüp görebileceğimiz en düşük tansiyonla gezecekmişiz hamileliğin cilvelerinden bir tanesiymiş

Bebekken yormazlar. Uysallar çok hareketli ve yaramaz olduklarını görmedim. Ama kıskanç olabilirler.
Inşallah kızımda cok çektim yordu beni bebeklerimiz uysal olur umarım. Kıskançlık konusuna gelince kızım kıskanır kardesini kesin öyle olur arada 6 yas olacak

Inşallah kızımda cok çektim yordu beni bebeklerimiz uysal olur umarım. Kıskançlık konusuna gelince kızım kıskanır kardesini kesin öyle olur arada 6 yas olacak
Bence kiskanmamasi anormal olur yane 6 sene boyunca bütün ilgi ondaydi bebiş gelince tabi işler değişcek ben olsam bende kiskanirdim bizimki 4 yaşinda ortada geziyor bana aba diycek aba aba dogunca görürüm dedim ben aba yi

Aynen oyle
bizimki de nerde kaldı falan diyo şimdiden gelsinde sevmeyim oyunlar oynayalım oyuncaklarımi paylaşıcam onu çok sevicem filan diyo bakalim bakalim

Aynen oyle
bizimki de nerde kaldı falan diyo şimdiden gelsinde sevmeyim oyunlar oynayalım oyuncaklarımi paylaşıcam onu çok sevicem filan diyo bakalim bakalim
En cokta onun tepkisini merak ediyorum tabi elimden geldiği kadari ile yaninda kucagima almamaya dikkat etcem alişana kadar

Aynen duştumu dediğin gibi baş agrisida eşlik ediyor 3 4 saattir boyleyim
Canim benimde sürekli düşük bende pekmez ise yarıyor sabah aksam ogleyin arada gidip gelip 1 kaşık pekmez yiyorum o zaman tansiyonum düşmüyor dene istersen

Ben bu hesaptan hiç birşey anlamıyorum 16+6 dayım ben 5 ay gösteriyor nasıl oluyor daha 4. Aya yeni girdim

Ben de bugun 16+2deyim. Yas hesabi gibi bitirdigim ayi soyluyorum. 120 gun olmasina 6 gun var, yani 4 ayligim denebilir artik. Sen de boyle yapailirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…