2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
tüylerini doğuma yakın sıfıra vurdurursunuz zaten dökülecek forma gelmesi 6 ay :) herseyini bir çaresi var

benim oğlum şu an çıplak gibi gözüküyor çok komik resmini atayım

benim oğlum şu an çıplak gibi gözüküyor çok komik resmini atayım
Aa öyle mi geçen veterinere sordum önermiyoruz bağışıklığı düşüyor dedi ben tekrar danışayım öyle oluyorsa çok iyi olur. Aa bakayımm

Aa öyle mi geçen veterinere sordum önermiyoruz bağışıklığı düşüyor dedi ben tekrar danışayım öyle oluyorsa çok iyi olur. Aa bakayımm
ben düzenli 6 ayda 1 tüylerini sıfıra vurduruyorum. ağır alerjik semptomlar veriyorum günü bahar aylarında ve arkadaşlarımın hepsi de sıfıra vurduruyor. hiç birşey olmaz annesi sen kaygılanma

Yüzü gözükmüyor ama

Eklentiler

• 0074447A-2591-4A08-B34C-81043786D0E1.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 56D41BD2-F752-4218-9B01-60824716D37D.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 44
Ahhh keşke hep onu düşünürüm içim acır böyle çok zor onlardan ayrılmak Rabbim en gecinden versin..
kesinlikle bende tüyleri kadar ömürleri olsun inşallah
Amin amin kızlar umarım onları memnun ediyoruzdur bizden mutlulardır, çünkü bizi çok mutlu ediyorlar
Sevgi olarak kedi ile köpek aynı seviyordur insanını belki ama kediler kesinlikle hiç belli etmiyor

Allahımmm mayışmışş çıplak kalmış
Teşekkür ederim bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu gerçekten
Ayyyyyyyyy çıldırcam ya patisini ve bıyıkları ısrıcan bunun Çok canımı çektirdin ama ya sokaktaki kedileri de sevemiyorum artık beklicem 4 ay
çok tatlı oluyor hele yazın o da çok rahatlıyor ama çok komik bir tipi var
Mermaid1991 çok az kaldı

Ayy çok üzücü scottish miydi çocuğunuzla nasıl oluyor ben hamile kaldığımdan beri kediyi ver yaklaşma gibi saçma şeyler duyuyorum tüyü zarar verir tırmalar halbuki kedim çok sakin bebek gibi
Onunla alakasi yok canim sadece kakasini temizlemiyceksin orda olan bazi maddeler hamileler için zararli olabiliyormuş sadece kakasi için biliyorum ben

Canim bu şekilde pek bir faydasi olmaz sana mideye gitmeden ağzida emiliyor ekmeğe surup kullanmani tavsiye ederim

Tansiyonum duştu ne yapsam gecmiyor uzaniyorum tuzlu ayranda ictim inşallah gecer zaten duşuk tansiyon var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…