Ayy çok üzücüBizim kedimizde vefat ettişimdi başka kedimiz var ve köpeğimiz ☺
Amin canim insallah hepimiz görürüz o günleri allahın izniyleben geçen haftaya kadar her hafta doktoruma gittim, korkudan kalp atımını duyup sakinleşiyorum 2 gün sonra yine kaygı yükselmeye başlıyor, çok travmatize edici bir durum bu geçirilen kayıp süreci. Rabbim bir daha hiçbirimize yaşatmasın
ama artık içimizin rahatlama zamanı maşallah bak gebeliğinin 15. haftasındasın bu harikayakında haraketleri hissetmeye başayacağız sonra Allah'ın izniyle gelsin Ekim ayı; poposunu kaldırmayan bebişlerimiz :)
Aaa asla ben oğluma hamileykende hep kedimiz vardı, oğlum doğdu 6 aylıkken hemen köpek aldık. Sonra resimde ki scotish fold cinsi kedimiz vefat etti. Hemen ardından tekrar Scotish fold blue point cinsi aldık. Şimdi çok şükür kendimiz, köpeğimiz, oğlumuz ve inşallah yeni bebeğimizle devam ediyoruz. Dikkat edilmesi gereken tek unsur aşılarını hiç aksatmadan düzenli yaptırmak. Ayrıca psikolojik gelişimi için çocuğun inanılmaz bir destek 4 ayaklı çocuklarımızAyy çok üzücüscottish miydi çocuğunuzla nasıl oluyor ben hamile kaldığımdan beri kediyi ver yaklaşma gibi saçma şeyler duyuyorum tüyü zarar verir tırmalar halbuki kedim çok sakin bebek gibi
Başınız sağolsunAmin canim insallah hepimiz görürüz o günleri allahın izniyle
rahatlaamıyorum bi türlü kaybım erken haftalarda değildi çünkü 21 haftayı bitirmiştikkaybettiğim bebeğimin 15 haftalıkken görüntüsü kıpır kıpırdı o geldi aklima hatta doktora sormuştum niye bu kadar hareketli diye doktorumda hareketli olması ıyidir demişti.yasadiklarimdan olsa gerek kaygılarım
Rabbim hepimizin bebislerini zamanında ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Umarım doğduklarında yormazlar biziAy zaten diyorum ki beni çok bunaltırsa dayısına ya da teyzesinin kucağına veririm. Dayısı pek beceremez gerçi de teyzesi anlar onuBir de çok bağlı oluyorlar ailelerine bu arada. Ayy kocaman eşek abim bile gelir annemlerin yanına kalır aylarca evli olmasına rağmen. Ben iki gün dayanamam ama kardeşlerim hiç sıkılmıyor ev ve aile ortamından. Terazi burçlarını erkendne dışarı alıştırın, çok evcimen olmasınlar
Ben de çok tedirginim de merak etme bebeklerimiz terazi burcu olacaklar
20. Haftayla 23. Hafta arası detaylı ultrosonla inceleniyor. Şeker yükleyip bakıyorlar, gebelik şekerine gerisi normal takipDetaylı ultrasona çağırdı Dr 20. Haftada daha sonrasında ne gibi muayeneler oluyor bilen var mı yoksa baya bir ara gidilmez mi dr
Sağol canim rabbim kimseye yasatmasinBaşınız sağolsuninşallah hiç birimiz sıkıntı yaşamadan bebeklerimizi kucağımıza alırız. Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah
ben kullaniyorum canim 2 haftadır agizdan fıs şeklinde ilk bir kaç gun direkt bogazima siktim agzima tadi gelmesin diye aman Allahim resmen ogurmekten bi hal oldum..sonra agzimin icine dogr sıkıp su iciyorum hemen arkasindan sorun olmuyor kokusunu ve tadini sevmedim ben ama mecbur kullanicam cok dusuk d vitamini seviyemKızlar Ocean Mummy Omega 3 ilaveli Multivitamin kullanan var mı? Bana dr 16. Haftada multiye başlıcaz demişti ama ben gidemiyorum o yüzden bunu sipariş verdim. Kullanan var mı memnun mu merak ettim.
Hahah ben de tam tersli oldu. 75 numara giyerdim boyum da minik değil hayliyle cok kucuk duruuorlar. Ama ben alismisim simdi cok yadirgiyorum. Su anda en az 80 gibiler. Cok büyüdüler. Ergenlik donemine geri döndüm utaniyorum.benimkiler normalde küçük olduğu için şuan full dekolte geziyorum❤ hamileliğin en sevdiğim kısmı . Dene bi dolgun dolgun memişler daha güzel durur
Olsun sen düşünme öyle.4 aylık oluyoruz benceBiri bana 5 aylık hamileyim dese 5. ayı bitmiş veya bitmek üzere diye düşünürüm.
Kediyi ver mi ah bu insanlar.Ayy çok üzücüscottish miydi çocuğunuzla nasıl oluyor ben hamile kaldığımdan beri kediyi ver yaklaşma gibi saçma şeyler duyuyorum tüyü zarar verir tırmalar halbuki kedim çok sakin bebek gibi
Bebekken yormazlar. Uysallar çok hareketli ve yaramaz olduklarını görmedim. Ama kıskanç olabilirler.Umarım doğduklarında yormazlar biziterazi burcunun en bilindik yönleri neler terazi bebekleri nasıl bilmiyorum
çok küçüklüğümden beri kedi ve köpek bakıyorum. ama toksoplazma bağışıklığım yokmuş, doktorumun ilk baktığı şeydiHahah ben de tam tersli oldu. 75 numara giyerdim boyum da minik değil hayliyle cok kucuk duruuorlar. Ama ben alismisim simdi cok yadirgiyorum. Su anda en az 80 gibiler. Cok büyüdüler. Ergenlik donemine geri döndüm utaniyorum.Tobe tobe böyle şey gibi duruyor silikonlu gibi
Olsun sen düşünme öyle.
Kediyi ver mi ah bu insanlar.İlaç valla onların gırlaması. Allah uzun ömürler versin. Benim köpegim var ama ben kedi de istiyorum. Toksoplazma bağışıklık olmadığı için doğumu bekliyorum.
Bebekken yormazlar. Uysallar çok hareketli ve yaramaz olduklarını görmedim. Ama kıskanç olabilirler.
Ben sokak hayvanları ile de çok iç içeyim aslında bagisikligimin olmamasına çok şaşırdım.çok küçüklüğümden beri kedi ve köpek bakıyorum. ama toksoplazma bağışıklığım yokmuş, doktorumun ilk baktığı şeydiaşıları düzenli yapılırsa özellikle iç-dış parazit hiç birşey olmaz, insanlar ne kadar acımasız bizim çocuklarımız onlar ya 'ver' demekle demek!!! çok kırıcı. Biz ailesiyiz bu çocukların, oğluma kaç kardeşsin diye sorduklarında 3 diyor tabi çok şükür Rabbime artık 4 demeye başladı
köpeğin verdiği bütünlük hissi harikaBen sokak hayvanları ile de çok iç içeyim aslında bagisikligimin olmamasına çok şaşırdım.
Ya bir de en temizi kedi. Benim oğlum bir kedi kadar temiz degilKısa bir süre kedo bakmıştım. Köpekten sonra çok kolay geldi. Kumuna yapıyor her şeyi hep kendini temizliyor filan. Kedi almak için sabırsızlanıyorum bakalım.
köpeğinizin cinsi nedirBen sokak hayvanları ile de çok iç içeyim aslında bagisikligimin olmamasına çok şaşırdım.
Ya bir de en temizi kedi. Benim oğlum bir kedi kadar temiz degilKısa bir süre kedo bakmıştım. Köpekten sonra çok kolay geldi. Kumuna yapıyor her şeyi hep kendini temizliyor filan. Kedi almak için sabırsızlanıyorum bakalım.
Köpek tek bir göz temasına bakıyor üstüne atlamak içinköpeğin verdiği bütünlük hissi harikaama kedi başına buyruk. canı isterse geliyor, istemezse gelmiyor çok tatlılar
tekirler o kadar tatlı ki omuzlarından inmiyor insanınKöpek tek bir göz temasına bakıyor üstüne atlamak içinKedilerden tekir kedi istiyorum böyle cins değil de. Onlar daha çok sevidiriyormuş galiba kendini
oyyy ben onu yerimKöpek tek bir göz temasına bakıyor üstüne atlamak içinKedilerden tekir kedi istiyorum böyle cins değil de. Onlar daha çok sevidiriyormuş galiba kendini
Köpeğim alman kurdu ve golden kırması bu arada. Karakter golden tipi alman kurdu olan bir şapşal oldu.
Bak şimdi iyice canım çekti hetekirler o kadar tatlı ki omuzlarından inmiyor insanın
Ah çok çirkin bir şey kadife kulaklı oğlum benim.oyyy ben onu yerimnasıl tatlıdır kim bilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?