2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bizim kedimizde vefat etti şimdi başka kedimiz var ve köpeğimiz ☺
Ayy çok üzücü scottish miydi çocuğunuzla nasıl oluyor ben hamile kaldığımdan beri kediyi ver yaklaşma gibi saçma şeyler duyuyorum tüyü zarar verir tırmalar halbuki kedim çok sakin bebek gibi

Amin canim insallah hepimiz görürüz o günleri allahın izniyle
rahatlaamıyorum bi türlü kaybım erken haftalarda değildi çünkü 21 haftayı bitirmiştik kaybettiğim bebeğimin 15 haftalıkken görüntüsü kıpır kıpırdı o geldi aklima hatta doktora sormuştum niye bu kadar hareketli diye doktorumda hareketli olması ıyidir demişti.yasadiklarimdan olsa gerek kaygılarım

Rabbim hepimizin bebislerini zamanında ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Ayy çok üzücü scottish miydi çocuğunuzla nasıl oluyor ben hamile kaldığımdan beri kediyi ver yaklaşma gibi saçma şeyler duyuyorum tüyü zarar verir tırmalar halbuki kedim çok sakin bebek gibi
Aaa asla ben oğluma hamileykende hep kedimiz vardı, oğlum doğdu 6 aylıkken hemen köpek aldık. Sonra resimde ki scotish fold cinsi kedimiz vefat etti. Hemen ardından tekrar Scotish fold blue point cinsi aldık. Şimdi çok şükür kendimiz, köpeğimiz, oğlumuz ve inşallah yeni bebeğimizle devam ediyoruz. Dikkat edilmesi gereken tek unsur aşılarını hiç aksatmadan düzenli yaptırmak. Ayrıca psikolojik gelişimi için çocuğun inanılmaz bir destek 4 ayaklı çocuklarımız

Detaylı ultrasona çağırdı Dr 20. Haftada daha sonrasında ne gibi muayeneler oluyor bilen var mı yoksa baya bir ara gidilmez mi dr

Birde sağlık ocaği yani aile hekimliği 20. Hafta tetanoz aşı için çağırdı hamilelik döneminde yapılan bir aşıymış

Başınız sağolsun inşallah hiç birimiz sıkıntı yaşamadan bebeklerimizi kucağımıza alırız. Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah

Umarım doğduklarında yormazlar bizi terazi burcunun en bilindik yönleri neler terazi bebekleri nasıl bilmiyorum

Detaylı ultrasona çağırdı Dr 20. Haftada daha sonrasında ne gibi muayeneler oluyor bilen var mı yoksa baya bir ara gidilmez mi dr
20. Haftayla 23. Hafta arası detaylı ultrosonla inceleniyor. Şeker yükleyip bakıyorlar, gebelik şekerine gerisi normal takip

Kızlar Ocean Mummy Omega 3 ilaveli Multivitamin kullanan var mı? Bana dr 16. Haftada multiye başlıcaz demişti ama ben gidemiyorum o yüzden bunu sipariş verdim. Kullanan var mı memnun mu merak ettim.
ben kullaniyorum canim 2 haftadır agizdan fıs şeklinde ilk bir kaç gun direkt bogazima siktim agzima tadi gelmesin diye aman Allahim resmen ogurmekten bi hal oldum..sonra agzimin icine dogr sıkıp su iciyorum hemen arkasindan sorun olmuyor kokusunu ve tadini sevmedim ben ama mecbur kullanicam cok dusuk d vitamini seviyem

benimkiler normalde küçük olduğu için şuan full dekolte geziyorum hamileliğin en sevdiğim kısmı . Dene bi dolgun dolgun memişler daha güzel durur
Hahah ben de tam tersli oldu. 75 numara giyerdim boyum da minik değil hayliyle cok kucuk duruuorlar. Ama ben alismisim simdi cok yadirgiyorum. Su anda en az 80 gibiler. Cok büyüdüler. Ergenlik donemine geri döndüm utaniyorum. Tobe tobe böyle şey gibi duruyor silikonlu gibi
4 aylık oluyoruz bence Biri bana 5 aylık hamileyim dese 5. ayı bitmiş veya bitmek üzere diye düşünürüm.
Olsun sen düşünme öyle.
Kediyi ver mi ah bu insanlar. İlaç valla onların gırlaması. Allah uzun ömürler versin. Benim köpegim var ama ben kedi de istiyorum. Toksoplazma bağışıklık olmadığı için doğumu bekliyorum.
Umarım doğduklarında yormazlar bizi terazi burcunun en bilindik yönleri neler terazi bebekleri nasıl bilmiyorum
Bebekken yormazlar. Uysallar çok hareketli ve yaramaz olduklarını görmedim. Ama kıskanç olabilirler.

çok küçüklüğümden beri kedi ve köpek bakıyorum. ama toksoplazma bağışıklığım yokmuş, doktorumun ilk baktığı şeydi aşıları düzenli yapılırsa özellikle iç-dış parazit hiç birşey olmaz, insanlar ne kadar acımasız bizim çocuklarımız onlar ya 'ver' demekle demek!!! çok kırıcı. Biz ailesiyiz bu çocukların, oğluma kaç kardeşsin diye sorduklarında 3 diyor tabi çok şükür Rabbime artık 4 demeye başladı

Ben sokak hayvanları ile de çok iç içeyim aslında bagisikligimin olmamasına çok şaşırdım.
Ya bir de en temizi kedi. Benim oğlum bir kedi kadar temiz degil Kısa bir süre kedo bakmıştım. Köpekten sonra çok kolay geldi. Kumuna yapıyor her şeyi hep kendini temizliyor filan. Kedi almak için sabırsızlanıyorum bakalım.

köpeğin verdiği bütünlük hissi harika ama kedi başına buyruk. canı isterse geliyor, istemezse gelmiyor çok tatlılar

köpeğinizin cinsi nedir

köpeğin verdiği bütünlük hissi harika ama kedi başına buyruk. canı isterse geliyor, istemezse gelmiyor çok tatlılar
Köpek tek bir göz temasına bakıyor üstüne atlamak için Kedilerden tekir kedi istiyorum böyle cins değil de. Onlar daha çok sevidiriyormuş galiba kendini
Köpeğim alman kurdu ve golden kırması bu arada. Karakter golden tipi alman kurdu olan bir şapşal oldu.

oyyy ben onu yerim nasıl tatlıdır kim bilir?

tekirler o kadar tatlı ki omuzlarından inmiyor insanın
Bak şimdi iyice canım çekti he
oyyy ben onu yerim nasıl tatlıdır kim bilir?
Ah çok çirkin bir şey kadife kulaklı oğlum benim. Bu aralar temas etmiyoruz pek, çok sert atlıyor üstüme karnıma denk geliyor korkuyorum ben de. Burnumu uzatıyorum o da burnunu uzatıyor bana ay çok aşk dolu bir şey ya
Sizin köpeğinizin cinsi nedir? Nasıl bir şey daha doğrusu nasıl şebek bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…