2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Eveeet yaz gelsin bende dört gözle bekliyorum
Mertur ne dicem şimdi senin de göğüs bedeni çok arttı mi? Benim evdeki bikini ve mayolar bana hiç olmayacak durumda. Göbekten önde gidiyorlar Napacaksin sen yazin

Mertur ne dicem şimdi senin de göğüs bedeni çok arttı mi? Benim evdeki bikini ve mayolar bana hiç olmayacak durumda. Göbekten önde gidiyorlar Napacaksin sen yazin
HM Nin hamile mayoları çok güzel. havalar ısınsın alışveriş çanları çoğumuz için çalacak

benimkiler normalde küçük olduğu için şuan full dekolte geziyorum hamileliğin en sevdiğim kısmı . Dene bi dolgun dolgun memişler daha güzel durur

benimkiler normalde küçük olduğu için şuan full dekolte geziyorum hamileliğin en sevdiğim kısmı . Dene bi dolgun dolgun memişler daha güzel durur
çok güzel duruyor gerçekten ama ya sıkması? herşey sıkıyor

4 aylık oluyoruz bence Biri bana 5 aylık hamileyim dese 5. ayı bitmiş veya bitmek üzere diye düşünürüm.
Ben bu hesaptan hiç birşey anlamıyorum 16+6 dayım ben 5 ay gösteriyor nasıl oluyor daha 4. Aya yeni girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…