Selam kızlar.Pek yazamıyorum ama okuyorum kıyafet yorumlarına bi katkıda bulunmak isterim özellikle ilk 10 gün bebeğin göbeğinden ötürü alt üst takımların lastik kısmı göbeğine denk geldiği için ben 1 ay tulum giydirdim özellikle fermuarlı tulumlar çok kullanışlı.içinede ilk ay müslin bezinden iç zıbın giydirdim.ikili falan satılıyo internette ilk ay çabuk büyüdükleri için kıyafetleri alırken bedenlerine dikkat edin 0-1 yazanları çok giydiremeyeceksiniz 0-3 alın.
Selam kızlar.Pek yazamıyorum ama okuyorum kıyafet yorumlarına bi katkıda bulunmak isterim özellikle ilk 10 gün bebeğin göbeğinden ötürü alt üst takımların lastik kısmı göbeğine denk geldiği için ben 1 ay tulum giydirdim özellikle fermuarlı tulumlar çok kullanışlı.içinede ilk ay müslin bezinden iç zıbın giydirdim.ikili falan satılıyo internette ilk ay çabuk büyüdükleri için kıyafetleri alırken bedenlerine dikkat edin 0-1 yazanları çok giydiremeyeceksiniz 0-3 alın.
Evet tulumu açıp içine koyuyorsun bebeği giydirmesi de daha rahat oluyor ilk zamanlar çok gevşek oldukları için başından geçirmeli şeyler zor oluyor
Aynen 0-1 aylar çok giydirilemiyor ama ilk başta yeni doğan zıbınları rahat oluyor . İç zıbınlar önü çapraz gelenler ve 0-3 lerde normal doğan bebeklere büyük geldiğinden de yenidoğan birkaç parça iyi oluyor diğerlerinin içinde bebiş kayboluyor
Evet tulumu açıp içine koyuyorsun bebeği giydirmesi de daha rahat oluyor ilk zamanlar çok gevşek oldukları için başından geçirmeli şeyler zor oluyor
Aynen 0-1 aylar çok giydirilemiyor ama ilk başta yeni doğan zıbınları rahat oluyor . İç zıbınlar önü çapraz gelenler ve 0-3 lerde normal doğan bebeklere büyük geldiğinden de yenidoğan birkaç parça iyi oluyor diğerlerinin içinde bebiş kayboluyor ❤
Hastane çıkışı setlerine dikkat edin bazılarında çapraz iç zıbın olmuyor .
idil bebe de her parçayı bulabilirsiniz ihtiyacınıza göre tek tek , kendiniz de set oluşturabilirsiniz parça parça aklınızda olsun
Hastane çıkışı setlerine dikkat edin bazılarında çapraz iç zıbın olmuyor .
idil bebe de her parçayı bulabilirsiniz ihtiyacınıza göre tek tek , kendiniz de set oluşturabilirsiniz parça parça aklınızda olsun
Ben de bugun 16+2deyim. Yas hesabi gibi bitirdigim ayi soyluyorum. 120 gun olmasina 6 gun var, yani 4 ayligim denebilir artik. Sen de boyle yapailirsin
banada minoset verdi günde 3 kere alabilirsin dedi benimde zaten eminim migrenim var normaldede çok ağrır geçmez ilaçsız şimdi daha bi fenalardayım ama normal olmasına sevindim artık geçmeyince aklıma bin bir türlü senaryo gelmişti
banada minoset verdi günde 3 kere alabilirsin dedi benimde zaten eminim migrenim var normaldede çok ağrır geçmez ilaçsız şimdi daha bi fenalardayım ama normal olmasına sevindim artık geçmeyince aklıma bin bir türlü senaryo gelmişti
Kızlar merhaba herkese dün dörtlü taramaya girdim doktorum bebeğn beyninin sağ ve sol tarafında iki tane kist olduğunu söyledi başına böyle birşey gelen var mı
Kızlar merhaba herkese dün dörtlü taramaya girdim doktorum bebeğn beyninin sağ ve sol tarafında iki tane kist olduğunu söyledi başına böyle birşey gelen var mı
Canım benim yengemin kardeşine de söylediler öyle kız üzüldü filan ama çok şükür bebek gayet sağlıklı doğdu sende takma kafana bence Allah’ın izniyle düzeliyormuş öyle durum
Korkma doktorun ne dediyse o önemli netteki her bilgide maalesef kişinin durumuyla tam anlamiyla örtüsmeyebilir.Icini ferah tut.Bu arada 4 lü test 20. Haftada olması gerekmiyor mu?