2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar merhaba, benim sorum olacakti ben gecende kan testi yaptirmak icin hastaneye ac gittim hastaneden donerken dehset basim dondu gozum karardi 16-17 saat ac kalmisimdir. Bebege birsey olmus mudur? 17 haftaligim bebegi hissetmiyorum korktum acikcasi

Canım birşey olduğunu sanmam çünkü bir yerde okumuştum 20 haftalik olana kadar birşey yemezsek bile bebek besleniyormuş bir de söyle düşün oruç tutanlarda var ben de 17 haftalik hamileyim aynen birşey hissetmiyorum hatta tam yazacaktim ne zaman hissettiniz ilk

Kızlar bebeğini hisseden var mi aranız da ilk nasıl hareket ediyor en çok bunu merak ediyorum canim bebislerimiz

Canım benim yengemin kardeşine de söylediler öyle kız üzüldü filan ama çok şükür bebek gayet sağlıklı doğdu sende takma kafana bence Allah’ın izniyle düzeliyormuş öyle durum
Ayyy Allahım şuan çok güzel geldi bu haber bana
Korkma doktorun ne dediyse o önemli netteki her bilgide maalesef kişinin durumuyla tam anlamiyla örtüsmeyebilir.Icini ferah tut.Bu arada 4 lü test 20. Haftada olması gerekmiyor mu?
Aynen canm çok haklısın insan okuyunca daha çok yakıyor öyle şeyleri 16. Ve 20 haftalar arasında yapılıyor canm

Gecende de findik yerken findik bogazima kacti. Ölüyorum sandim. Baya bi oksurdum nefes alamadim acaba onun bi zarari olmus mudur? Cok korkuyorum. Ben sanki gecen hafta bi kipirti hissediyordum bu hafta hicbsy yok gibi geliyor. Acaba paranoyak mi oldum iyice

Kızlar bebeğini hisseden var mi aranız da ilk nasıl hareket ediyor en çok bunu merak ediyorum canim bebislerimiz
Ben hissediyorum canm hatta dün doktorumda dedi hafif hafif hissetmeye başlarsın artık dedi sağ tarafımda minik minik çırpınışlar var gibi hissediyorum hep

Korkulacak birşey yok 28.haftada genellikle kayboluyor dedi ama çok şey okudum bununla ilgili ve korkutucu yani hafife alınacak gibi değil
Dr un açıklamada yaptıysa hiç bakma yazılanlara boşuna kendine üzdüğünle kalırsın . İnşallah birşey olmaz ❤

Ayyy Allahım şuan çok güzel geldi bu haber bana

Aynen canm çok haklısın insan okuyunca daha çok yakıyor öyle şeyleri 16. Ve 20 haftalar arasında yapılıyor canm
Canım bu 4 lü taramayla detaylı ultrason aynı değil sanırım detaylı 20 ve 24 te yapılıyo.Benim doktor en güvenilir olanın 2 li test olduğunu söylemişti 3lü ve 4lü testlerde yanılma payı çok yüksek oluyormuş.Hem endişe edilcek bişiy yok demiş içini ferah tut detaylı ultrasona girecekmisin 20.haftanda onda daha net gözükür.

Bebek her türlü besleniyor annenin depolarından . Neden hamilelikte saç dökülüyor , dişler çürüyor , diş etleri çekiliyor daha bir sürü yazılabilir anne iyi beslenmezse oluyor . Bebek depoları bitirdiği için annenin vücudundaki gerekli vitamin , mineral vs kalmayınca annenin vücudu alarm veriyor . Oruçta bu yüzden izin var ( bedenimiz bize emanet ) .
Ama öyle hastahaneye giderken yanına birşey al ,en azından bir gofret fln at çantana . Hastaneden çıkınca, işlem bitince ye hemen . Ya tansiyonun düşüp bayılıp kalsan Allah muhafaza . Aç kalmamaya , gezmemeye çalışın

Peki gobekleriniz ne durumda kizlar? Benim gobegim cok buyumedi ve hic kilo almadim. Ama bebegimin basi ve gibegi 2 hafta ondeymis anlamadim

Ay korktum akillandim zaten bir daha ac kalmam o kadar sure. Yeter ki bebegim iyi olsun :)

Takvimin olmadığı için tam kaçıncı haftandasın bilemiyorum ama kilonada bağlı olarak 20. Hatta 24.haftadan önce hareketleri çok önemsememelisin.Ama evhamlarını anlıyorum benim 3.olmasına rağmen bazen bende iyimi kalbi atıyomu falan diye düşünürken buluyorum kendimi.bide eve tıkandık kaldık bitse şu kara günlerde rahatlasak.

17. Haftamiz bitiyor :) sanki gecen haftalarda hissediyordm iste bu hafta bi kipirdi yok gibi geldi. Ins paranoyakligimdandir. Aynen insan evdeyken cok fazla kafaya takiyor. Takvimi ekliyim bende. Ilk hamileligim bu arada. Korku dolu geciyor

Peki gobekleriniz ne durumda kizlar? Benim gobegim cok buyumedi ve hic kilo almadim. Ama bebegimin basi ve gibegi 2 hafta ondeymis anlamadim
İç karnı geniş olanın hemen çıkmıyor fln diyorlar . Benimde karnım çıkmamıştı, sonra birden fırladı bu hafta dümdüz . Dr un eğer hamileliğin iyi , bebeğin sağlıklı dediyse bunları hiç düşünüp dert etmeye gerek yok . Bebekler aşağı yukarı şu zamanlar 100 -200 gr ne kadar göbek olabilir ki zaten normal şartlarda

Cinsiyeti belli oldu mu senin uzun süre yoktun

Evet canım doktorumda öyle dedi giricem detaylıyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…