Ben hissediyorum canm hatta dün doktorumda dedi hafif hafif hissetmeye başlarsın artık dedi sağ tarafımda minik minik çırpınışlar var gibi hissediyorum hep
Gecende de findik yerken findik bogazima kacti. Ölüyorum sandim. Baya bi oksurdum nefes alamadim acaba onun bi zarari olmus mudur? Cok korkuyorum. Ben sanki gecen hafta bi kipirti hissediyordum bu hafta hicbsy yok gibi geliyor. Acaba paranoyak mi oldum iyice
Eğer şeker düşmesinden, öksürükten, tuvalette ıkınmaktan, mide bulantısından, sinek ısırığından, takılıp düşmekten vs. bebeğe zarar gelseydi yarımız bugün hayatta olmazdık. Bu kadar önemsemeyin.
Eğer şeker düşmesinden, öksürükten, tuvalette ıkınmaktan, mide bulantısından, sinek ısırığından, takılıp düşmekten vs. bebeğe zarar gelseydi yarımız bugün hayatta olmazdık. Bu kadar önemsemeyin.
Hala neden hissetmiyorum derkeen... İki gundur ben burdayim diyor artik minigim.. sadece ben degil esim de karnimda kipirdanislarini gorebiliyor cok sukur
Hala neden hissetmiyorum derkeen... İki gundur ben burdayim diyor artik minigim.. sadece ben degil esim de karnimda kipirdanislarini gorebiliyor cok sukur
Bende hissediyorum kipir kipir ama bizim ilk olmadiği için hissediyoruz hem tecrube var hemde daha önce hamile kaldik diye kaslar gevşek ondan hissetmeyen arkadaşlar üzülmesin
Canım benim ilk gebeliğimde 16. Haftada bana da aynı şeyi demişti doktor hatta ben de haftalarca kendimi yedim durdum, sonuç olarak sonradan kayboldu gitti hatta 23.hafta detaylı ultrasonda temiz çıktı kaybolmuştu. Sen de içini ferah tut lütfen endişelenme, emin ol kaybolacak onlar
Serimeri internetten baktığın yorumlara düşünme, hatta okumamaya çalış. Çünkü sadece kötü olanları yazıyor insanlar. İyi durumları genelde yazmıyorlar. Bozma moralini, doğuma doğru kaybolacağını düşünüyorum.
Bende hissediyorum kipir kipir ama bizim ilk olmadiği için hissediyoruz hem tecrube var hemde daha önce hamile kaldik diye kaslar gevşek ondan hissetmeyen arkadaşlar üzülmesin
Evet bu benim ilk hamileligim ve tüp bebek o yüzden merak ediyorum Ben de hissederim inşallah bir an önce peki hissedilen sonra sürekli mi hissediyorsun
Yok canım ya doktora kalsa haziranda gel diyo detaylıyla şeker yüklemesini birlikte yapim gidip gelme sürekli dedi ama yeter dedim aradım geçen gün en son 14 martta mı ne gittim 2li test için.14 mayısa ikna ettim inşaAllah gösterirde öğreniriz.Bide seninde 2 tane var bu Ebaydı zoomdo çocukları disipline etmek çok zor giremiyorum pek o yüzden.
Kızlar sabah kalktığından beri sol kasığımda aralikli batma var aynı yerde genelinde de ara ara yanma oluyor doktora mesaj attım kanama yada su gelmesi yoksa korkmayın dedi idrara sık çıkasım geliyor bir de üşüyorum enfeksiyon olabilir mi
Kızlar sabah kalktığından beri sol kasığımda aralikli batma var aynı yerde genelinde de ara ara yanma oluyor doktora mesaj attım kanama yada su gelmesi yoksa korkmayın dedi idrara sık çıkasım geliyor bir de üşüyorum enfeksiyon olabilir mi
Benim içime de kız doğuyordu da eşim biraz bozuldu kim ağzını açsa erkek hissediyorum diyordu eşim de kendini ona hazırlamış sanırım çaktırmamaya çalıştı ama yüzü düştü hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler bebişlerimiz