2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben hissediyorum canm hatta dün doktorumda dedi hafif hafif hissetmeye başlarsın artık dedi sağ tarafımda minik minik çırpınışlar var gibi hissediyorum hep
Ay ne güzel kaç haftalik canim senin ki ben de sanki bazen hissediyorum öyle şeyler ama bazen de hic hissetmiyorum

Eğer şeker düşmesinden, öksürükten, tuvalette ıkınmaktan, mide bulantısından, sinek ısırığından, takılıp düşmekten vs. bebeğe zarar gelseydi yarımız bugün hayatta olmazdık. Bu kadar önemsemeyin.

Kızlar bebeğini hisseden var mi aranız da ilk nasıl hareket ediyor en çok bunu merak ediyorum canim bebislerimiz

Hala neden hissetmiyorum derkeen... İki gundur ben burdayim diyor artik minigim.. sadece ben degil esim de karnimda kipirdanislarini gorebiliyor cok sukur

Korkulacak birşey yok 28.haftada genellikle kayboluyor dedi ama çok şey okudum bununla ilgili ve korkutucu yani hafife alınacak gibi değil
İnsaallah doktorun dedigi gibi olcaktir canim iyi dusun iyi olsun dusunmemeye calis Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Hala neden hissetmiyorum derkeen... İki gundur ben burdayim diyor artik minigim.. sadece ben degil esim de karnimda kipirdanislarini gorebiliyor cok sukur
Bende hissediyorum kipir kipir ama bizim ilk olmadiği için hissediyoruz hem tecrube var hemde daha önce hamile kaldik diye kaslar gevşek ondan hissetmeyen arkadaşlar üzülmesin

Korkulacak birşey yok 28.haftada genellikle kayboluyor dedi ama çok şey okudum bununla ilgili ve korkutucu yani hafife alınacak gibi değil
Canım benim ilk gebeliğimde 16. Haftada bana da aynı şeyi demişti doktor hatta ben de haftalarca kendimi yedim durdum, sonuç olarak sonradan kayboldu gitti hatta 23.hafta detaylı ultrasonda temiz çıktı kaybolmuştu. Sen de içini ferah tut lütfen endişelenme, emin ol kaybolacak onlar

Serimeri internetten baktığın yorumlara düşünme, hatta okumamaya çalış. Çünkü sadece kötü olanları yazıyor insanlar. İyi durumları genelde yazmıyorlar. Bozma moralini, doğuma doğru kaybolacağını düşünüyorum.

Bende hissediyorum kipir kipir ama bizim ilk olmadiği için hissediyoruz hem tecrube var hemde daha önce hamile kaldik diye kaslar gevşek ondan hissetmeyen arkadaşlar üzülmesin
Evet bu benim ilk hamileligim ve tüp bebek o yüzden merak ediyorum Ben de hissederim inşallah bir an önce peki hissedilen sonra sürekli mi hissediyorsun

Cinsiyeti belli oldu mu senin uzun süre yoktun
Yok canım ya doktora kalsa haziranda gel diyo detaylıyla şeker yüklemesini birlikte yapim gidip gelme sürekli dedi ama yeter dedim aradım geçen gün en son 14 martta mı ne gittim 2li test için.14 mayısa ikna ettim inşaAllah gösterirde öğreniriz.Bide seninde 2 tane var bu Ebaydı zoomdo çocukları disipline etmek çok zor giremiyorum pek o yüzden.

Kızlar sabah kalktığından beri sol kasığımda aralikli batma var aynı yerde genelinde de ara ara yanma oluyor doktora mesaj attım kanama yada su gelmesi yoksa korkmayın dedi idrara sık çıkasım geliyor bir de üşüyorum enfeksiyon olabilir mi

Olabilir canım hamilelikte çok sık oluyor devam ederse idrar tahlili ver istersen

Geçmiş olsun benimde ağri sağ tarafta var belimde ağriyor insan korkuyor şukur bak bebiş iyimiş
Benim de aynı şekilde belimde de vardı çok şükür şimdilik bebişte sıkıntı yok bide göstermiyor ama kıza benziyor dedi 14 hafta bugün bitti dogrumudur

Canim yanilma payi var gösterene kadar sabret
Benim içime de kız doğuyordu da eşim biraz bozuldu kim ağzını açsa erkek hissediyorum diyordu eşim de kendini ona hazırlamış sanırım çaktırmamaya çalıştı ama yüzü düştü hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…