2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Amin inşallah ilk bebiş mi

Gittim canım doktora telâşlandım aynen idrar tahlili istedi sorun görünmüyor dedi o da iftara denk geldi sonucu alamadık daha
Geçmiş olsun bazen tahlilde değilde kültürde çıkabiliyor idrar kültürü yapmanı tavsiye ederim ama hiç bişiy olmayada bilir bende sık sık kasıkta batma hissini yaşıyorum.hatta bebeğin sağ tarafımda toplandığını hissettim o gün özellikle sağ kasığımda çok batma oldu.

Bende de var bugun şukur uzandim hareketlerini hissedince rahatladim kebeligim kipir kipir oluyor maşallah

Ebayı takip etmiyorum ben onun vaktinde kendi okulunun ki oluyor uzun zamandır Allah tan bir tek platform u takip ediyoruz da . Aynen onu derse oturtup öbürünü oyalama fln . Hem gün uzun hem de yetmiyor
bu defa gittiğinde net bir şekilde öğrenirsin o zaman bayaa ilerlemiş olacak haftasıda

Benim de solda olmuştu gittiğim de doktor sağdan baktı

Bende kesinlikle İdil baby nin urunlerini cok begeniyorum dikisleri kuması harika hijyen sertifikasi olan bir marka.ben tek.gecerim

Bende kesinlikle İdil baby nin urunlerini cok begeniyorum dikisleri kuması harika hijyen sertifikasi olan bir marka.ben tek.gecerim
Evet ve ağırlıklı beyaz olmasını da beğeniyorum ben .bebeklere beyaz yoğunluklu kıyafetleri daha çok yakıştırıyorum iki tane deneyimimden sonra ilk başlarda beyazlılar daha çok yakışıyor

Evet ve ağırlıklı beyaz olmasını da beğeniyorum ben .bebeklere beyaz yoğunluklu kıyafetleri daha çok yakıştırıyorum iki tane deneyimimden sonra ilk başlarda beyazlılar daha çok yakışıyor
Bide yıkarkende rahat olur beyaz rahata at kaynar da yıkansın renk star derdi olmaz bende beyaz alcam yada tek renk yogunlukta alcam ilk zamanlar da

Bide yıkarkende rahat olur beyaz rahata at kaynar da yıkansın renk star derdi olmaz bende beyaz alcam yada tek renk yogunlukta alcam ilk zamanlar da
Aynen beyaz yüksek sıcaklıktada rahat yıkanıyor birde bu illet hastalık kışın da tekrar edecek maalesef . O zaman yüksekte yıkamak gerekecek bebişlerin kıyafetlerini

bende bebişler de pastel renkleri çok seviyorum ve yakıştırıyorum

Bizde gecti cnm ben ve @Mermaid1991 yay burcu ortak özelliklerimiz cok o yuzden arada Bi geciyor konusu sende mi yay burcusun
Ben de yay burcuyum yay burcu olanlar hep burda mı toplanmış ne R rnp06 canım aynen senle benim de ortak yönlerimiz olmuştu ama çok rüya görmek felandı o

Kızlar iyi akşamlar
Nasılsınız
Ben haftaya çarşamba 4 lü testi yapacam o testi yaptırmayı düşünmüyordum ama doktor haftaya gel yapalım dedi. Kontrole gitmiş olcam işte ne düşünüyorsunuz o test ve yaptırma/yaptırmamak konusunda ?
Ve daha erken tabi ama yine de insan düşünüyor Kerem, Onur, Kenan hangi isim sizce ? Ben Kerem i daha çok sevdim.

merhabalar 2 li de sorun olmayınca çok 4 lü testi talep etmiyor hekimler, ama hekiminiz yaptırın diyorsa yapılması gerekiyor gibi. ben oğlumda yaptırmıştım ama 2 li yi kaçırmıştım :) bu sefer fetal dna yapardım 11. haftada diğerlerine gerek kalmadı.
18. haftadasınız isim için çok güzel bir dönem, ben öğrendiğim hafta ismini koydum kerem gerçekten çok güzel bir isim Rabbim kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…