Benim içime de kız doğuyordu da eşim biraz bozuldu kim ağzını açsa erkek hissediyorum diyordu eşim de kendini ona hazırlamış sanırım çaktırmamaya çalıştı ama yüzü düştü hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
Geçmiş olsun bazen tahlilde değilde kültürde çıkabiliyor idrar kültürü yapmanı tavsiye ederim ama hiç bişiy olmayada bilir bende sık sık kasıkta batma hissini yaşıyorum.hatta bebeğin sağ tarafımda toplandığını hissettim o gün özellikle sağ kasığımda çok batma oldu.
Geçmiş olsun bazen tahlilde değilde kültürde çıkabiliyor idrar kültürü yapmanı tavsiye ederim ama hiç bişiy olmayada bilir bende sık sık kasıkta batma hissini yaşıyorum.hatta bebeğin sağ tarafımda toplandığını hissettim o gün özellikle sağ kasığımda çok batma oldu.
Yok canım ya doktora kalsa haziranda gel diyo detaylıyla şeker yüklemesini birlikte yapim gidip gelme sürekli dedi ama yeter dedim aradım geçen gün en son 14 martta mı ne gittim 2li test için.14 mayısa ikna ettim inşaAllah gösterirde öğreniriz.Bide seninde 2 tane var bu Ebaydı zoomdo çocukları disipline etmek çok zor giremiyorum pek o yüzden.
Ebayı takip etmiyorum ben onun vaktinde kendi okulunun ki oluyor uzun zamandır Allah tan bir tek platform u takip ediyoruz da . Aynen onu derse oturtup öbürünü oyalama fln . Hem gün uzun hem de yetmiyor
bu defa gittiğinde net bir şekilde öğrenirsin o zaman bayaa ilerlemiş olacak haftasıda
Hastane çıkışı setlerine dikkat edin bazılarında çapraz iç zıbın olmuyor .
idil bebe de her parçayı bulabilirsiniz ihtiyacınıza göre tek tek , kendiniz de set oluşturabilirsiniz parça parça aklınızda olsun
Evet ve ağırlıklı beyaz olmasını da beğeniyorum ben .bebeklere beyaz yoğunluklu kıyafetleri daha çok yakıştırıyorum iki tane deneyimimden sonra ilk başlarda beyazlılar daha çok yakışıyor
Evet ve ağırlıklı beyaz olmasını da beğeniyorum ben .bebeklere beyaz yoğunluklu kıyafetleri daha çok yakıştırıyorum iki tane deneyimimden sonra ilk başlarda beyazlılar daha çok yakışıyor
Aynen beyaz yüksek sıcaklıktada rahat yıkanıyor birde bu illet hastalık kışın da tekrar edecek maalesef . O zaman yüksekte yıkamak gerekecek bebişlerin kıyafetlerini
Rica ederim denemelisin kesinlikle..Bende inanın carters ürünlerinden haberim yoktu simdi ogrendim baktim hemen inceledim cok guzel urunleri cok begendim ama abartı pahali geldi bana
Ben de yay burcuyum yay burcu olanlar hep burda mı toplanmış ne Rrnp06
canım aynen senle benim de ortak yönlerimiz olmuştu ama çok rüya görmek felandı o
Kızlar iyi akşamlar
Nasılsınız
Ben haftaya çarşamba 4 lü testi yapacam o testi yaptırmayı düşünmüyordum ama doktor haftaya gel yapalım dedi. Kontrole gitmiş olcam işte ne düşünüyorsunuz o test ve yaptırma/yaptırmamak konusunda ?
Ve daha erken tabi ama yine de insan düşünüyor Kerem, Onur, Kenan hangi isim sizce ? Ben Kerem i daha çok sevdim.
Kızlar iyi akşamlar
Nasılsınız
Ben haftaya çarşamba 4 lü testi yapacam o testi yaptırmayı düşünmüyordum ama doktor haftaya gel yapalım dedi. Kontrole gitmiş olcam işte ne düşünüyorsunuz o test ve yaptırma/yaptırmamak konusunda ?
Ve daha erken tabi ama yine de insan düşünüyor Kerem, Onur, Kenan hangi isim sizce ? Ben Kerem i daha çok sevdim.
merhabalar 2 li de sorun olmayınca çok 4 lü testi talep etmiyor hekimler, ama hekiminiz yaptırın diyorsa yapılması gerekiyor gibi. ben oğlumda yaptırmıştım ama 2 li yi kaçırmıştım :) bu sefer fetal dna yapardım 11. haftada diğerlerine gerek kalmadı.
18. haftadasınız isim için çok güzel bir dönem, ben öğrendiğim hafta ismini koydum kerem gerçekten çok güzel bir isim Rabbim kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin