- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
2 li de sorun yoktu şükür ama yapalım dedi anlamadım neden. Ayy güzel dimi benim de çok hoşuma gitti anlamı da telaffuzu da çok güzel. Amin canım cümlemiz inşAllah çok teşekkürler güzel düşüncelerin içinmerhabalar 2 li de sorun olmayınca çok 4 lü testi talep etmiyor hekimler, ama hekiminiz yaptırın diyorsa yapılması gerekiyor gibi. ben oğlumda yaptırmıştım ama 2 li yi kaçırmıştım :) bu sefer fetal dna yapardım 11. haftada diğerlerine gerek kalmadı.
18. haftadasınız isim için çok güzel bir dönem, ben öğrendiğim hafta ismini koydumkerem gerçekten çok güzel bir isim Rabbim kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin
çok şükür aman sorunsuz sürecimiz devam etsin inşallah2 li de sorun yoktu şükür ama yapalım dedi anlamadım neden. Ayy güzel dimi benim de çok hoşuma gitti anlamı da telaffuzu da çok güzel. Amin canım cümlemiz inşAllah çok teşekkürler güzel düşüncelerin için
Kardeşimin ismi Kerem bence çok güzelKızlar iyi akşamlar
Nasılsınız
Ben haftaya çarşamba 4 lü testi yapacam o testi yaptırmayı düşünmüyordum ama doktor haftaya gel yapalım dedi. Kontrole gitmiş olcam işte ne düşünüyorsunuz o test ve yaptırma/yaptırmamak konusunda ?
Ve daha erken tabi ama yine de insan düşünüyor Kerem, Onur, Kenan hangi isim sizce ? Ben Kerem i daha çok sevdim.
Amin canım inşAllahçok şükür aman sorunsuz sürecimiz devam etsin inşallah
Teşekkürler canımKardeşimin ismi Kerem bence çok güzel
Bende bu hafta cuma gitmeyi düşünüyorum aslında haftaya ama banada 4lü yapıcak yapalım yinede dedi bende gideceğim
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum doktorum riskli cıkıyor yapmayalım diyip duruyor ama anlamadım Bi fikir verin kızlarKızlar iyi akşamlar
Nasılsınız
Ben haftaya çarşamba 4 lü testi yapacam o testi yaptırmayı düşünmüyordum ama doktor haftaya gel yapalım dedi. Kontrole gitmiş olcam işte ne düşünüyorsunuz o test ve yaptırma/yaptırmamak konusunda ?
Ve daha erken tabi ama yine de insan düşünüyor Kerem, Onur, Kenan hangi isim sizce ? Ben Kerem i daha çok sevdim.
Riskli çıkan 3 lü canım bildiğim kadarıyla. 4 lü ve 2 li beraber değerlendiriliyor. Fetal dna felan yapılmadıyda 2 li ve 4 lü değerlendiriliyor. Az önce bikaç bişey okudum buraya yazdıktan sonra. Yine de bunları yaptıran tecrübeli anneler bizi aydınlatırsa mutlu oluruz.Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum doktorum riskli cıkıyor yapmayalım diyip duruyor ama anlamadım Bi fikir verin kızlar
Bu arada kerem ismi daha güzel bana göre de
Bnm doktorum sey dedi 3lüyü yapmıyoruz onu eskiden devlet hastanelerinde yapılıyordu 4lündaha gelişmiş Bi test onu yapıyorum onuda 2li riskli cıkarsa yapıyorum He yinede istersen yaparım ama yanıltabilir kafan karışmasın durduk yerde dedi bilemedimRiskli çıkan 3 lü canım bildiğim kadarıyla. 4 lü ve 2 li beraber değerlendiriliyor. Fetal dna felan yapılmadıyda 2 li ve 4 lü değerlendiriliyor. Az önce bikaç bişey okudum buraya yazdıktan sonra. Yine de bunları yaptıran tecrübeli anneler bizi aydınlatırsa mutlu oluruz.
İsim yorumu için de teşekkürler canım
Kız gibi sanki@Necla34 Canım daha önce 2 kez attım ama görmedin sanırım rica etsem bana da söyler misin tahminini11+2 yiz burada
Yaa ben çarşamba günü gidince bi daha bi sorayım bakalım. 2 li riskli çıkmadı yapmasak olmaz mı dicem. Bakalım ne dicek. Sen doğum paketi mi aldın canım o masraftan mı kaçtı diyosun. Ya benimki de para için yapmak istediyse ☹Bnm doktorum sey dedi 3lüyü yapmıyoruz onu eskiden devlet hastanelerinde yapılıyordu 4lündaha gelişmiş Bi test onu yapıyorum onuda 2li riskli cıkarsa yapıyorum He yinede istersen yaparım ama yanıltabilir kafan karışmasın durduk yerde dedi bilemedimmasraftan kacmak için sölemeşinde ben orasına takıldım meslek gereği böle oldum wallahi
Sanmıyorum canım mesela benim doktorumda ben iki yıl tedavi gördüm yeri geldi bi tahlilin parasını aldı diğerini almadı her şeyi daha uygun yaptı ben daha çok gitmek istiyorum muayene parası sonuçta gel der ama yok diyor fazlasıyla güveniyorum yapıyoruz dörtlüyü onda ense açıklığı vs bakılıyor dedi o yüzden hiç üstelemedim sende öyle düşünme bence farklı şeylere bakılıyorsa yine ultraso ve kan beraber değerlendiriliyormuş sanırım hem bebişi görmüş oluruzYaa ben çarşamba günü gidince bi daha bi sorayım bakalım. 2 li riskli çıkmadı yapmasak olmaz mı dicem. Bakalım ne dicek. Sen doğum paketi mi aldın canım o masraftan mı kaçtı diyosun. Ya benimki de para için yapmak istediyse ☹
Magnezyum ben kullaniyorum. Hap seklinde disi plastik oluyo ya icinde toz oluyo habi ondan. 1haftadir filan kullaniyorum aslinda daha evvel vermisti doktorum fakat kullanmadim. Bende kabizlik cok var rahatlatsin diye vermisti dr. Gecmis olsun cnm.Selam kızlar ben de ekim annesi olacağım inşallah ilk gebeliğim. Magnezyum kullanan veya migren hastası olan var mı aranızda bana gebelikte migren atağı olmuyor dendi ama 2 günde bir gelen atağa ağrı kesici de fayda etmiyor. Doktorum suda eriyen magnezyum verdi o da şekerli tadı içemiyorum ve sanırım magnezyum eksikliğinden oluyorbu arada ben de Lierac kullaniyorum ve yağlı olmadığı icin memnunum ama etki eder mi bilemiyorum.
Anladım canım ben sadece bir kez gittim bu doktora ondan. Çok tanımıyorum. Haklısın canım hem dediğin gibi görmüş de oluruz. Keşke evde ultrason cihazımız olsa da canımız istedikçe baksakSanmıyorum canım mesela benim doktorumda ben iki yıl tedavi gördüm yeri geldi bi tahlilin parasını aldı diğerini almadı her şeyi daha uygun yaptı ben daha çok gitmek istiyorum muayene parası sonuçta gel der ama yok diyor fazlasıyla güveniyorum yapıyoruz dörtlüyü onda ense açıklığı vs bakılıyor dedi o yüzden hiç üstelemedim sende öyle düşünme bence farklı şeylere bakılıyorsa yine ultraso ve kan beraber değerlendiriliyormuş sanırım hem bebişi görmüş oluruz
Çok teşekkür ederim ben de yarın doktora gittiğim de soracağımMagnezyum ben kullaniyorum. Hap seklinde disi plastik oluyo ya icinde toz oluyo habi ondan. 1haftadir filan kullaniyorum aslinda daha evvel vermisti doktorum fakat kullanmadim. Bende kabizlik cok var rahatlatsin diye vermisti dr. Gecmis olsun cnm.
Benim oyum Kerem ve Onur'a :))Kızlar iyi akşamlar
Nasılsınız
Kerem benimde hoşuma gidiyorKızlar iyi akşamlar
Nasılsınız
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum doktorum riskli cıkıyor yapmayalım diyip duruyor ama anlamadım Bi fikir verin kızlar
Bu arada kerem ismi daha güzel bana göre de
Doktor da 14. Haftada kız gibi dedi canım bakalım 2 haftaya öğrenirim İnşAllahKız gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?