2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
2 li de sorun yoktu şükür ama yapalım dedi anlamadım neden. Ayy güzel dimi benim de çok hoşuma gitti anlamı da telaffuzu da çok güzel. Amin canım cümlemiz inşAllah çok teşekkürler güzel düşüncelerin için

çok şükür aman sorunsuz sürecimiz devam etsin inşallah

Kardeşimin ismi Kerem bence çok güzel
Bende bu hafta cuma gitmeyi düşünüyorum aslında haftaya ama banada 4lü yapıcak yapalım yinede dedi bende gideceğim

çok şükür aman sorunsuz sürecimiz devam etsin inşallah
Amin canım inşAllah
Kardeşimin ismi Kerem bence çok güzel
Bende bu hafta cuma gitmeyi düşünüyorum aslında haftaya ama banada 4lü yapıcak yapalım yinede dedi bende gideceğim
Teşekkürler canım Ben de yaptıracam galiba. Bi de uygulamada okudum az önce bi test varmış AFP diye bebeğin sinir sisteminde bi sıkıntı olup olmadığını tarıyor. Onun için yaptıralım dedi heralde doktor

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum doktorum riskli cıkıyor yapmayalım diyip duruyor ama anlamadım Bi fikir verin kızlar
Bu arada kerem ismi daha güzel bana göre de

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum doktorum riskli cıkıyor yapmayalım diyip duruyor ama anlamadım Bi fikir verin kızlar
Riskli çıkan 3 lü canım bildiğim kadarıyla. 4 lü ve 2 li beraber değerlendiriliyor. Fetal dna felan yapılmadıyda 2 li ve 4 lü değerlendiriliyor. Az önce bikaç bişey okudum buraya yazdıktan sonra. Yine de bunları yaptıran tecrübeli anneler bizi aydınlatırsa mutlu oluruz.
İsim yorumu için de teşekkürler canım

Bu arada bgn yine içerden biri gıdıklıyo gibi Bi his alıyorum kaslar mı yırtılıyor ondan mı böle oluyo böle biri tüy sürer ya onun gibi bşy cok garip

Bnm doktorum sey dedi 3lüyü yapmıyoruz onu eskiden devlet hastanelerinde yapılıyordu 4lündaha gelişmiş Bi test onu yapıyorum onuda 2li riskli cıkarsa yapıyorum He yinede istersen yaparım ama yanıltabilir kafan karışmasın durduk yerde dedi bilemedim masraftan kacmak için sölemeşinde ben orasına takıldım meslek gereği böle oldum wallahi

Yaa ben çarşamba günü gidince bi daha bi sorayım bakalım. 2 li riskli çıkmadı yapmasak olmaz mı dicem. Bakalım ne dicek. Sen doğum paketi mi aldın canım o masraftan mı kaçtı diyosun. Ya benimki de para için yapmak istediyse ☹

Sanmıyorum canım mesela benim doktorumda ben iki yıl tedavi gördüm yeri geldi bi tahlilin parasını aldı diğerini almadı her şeyi daha uygun yaptı ben daha çok gitmek istiyorum muayene parası sonuçta gel der ama yok diyor fazlasıyla güveniyorum yapıyoruz dörtlüyü onda ense açıklığı vs bakılıyor dedi o yüzden hiç üstelemedim sende öyle düşünme bence farklı şeylere bakılıyorsa yine ultraso ve kan beraber değerlendiriliyormuş sanırım hem bebişi görmüş oluruz

Magnezyum ben kullaniyorum. Hap seklinde disi plastik oluyo ya icinde toz oluyo habi ondan. 1haftadir filan kullaniyorum aslinda daha evvel vermisti doktorum fakat kullanmadim. Bende kabizlik cok var rahatlatsin diye vermisti dr. Gecmis olsun cnm.

Anladım canım ben sadece bir kez gittim bu doktora ondan. Çok tanımıyorum. Haklısın canım hem dediğin gibi görmüş de oluruz. Keşke evde ultrason cihazımız olsa da canımız istedikçe baksak

Magnezyum ben kullaniyorum. Hap seklinde disi plastik oluyo ya icinde toz oluyo habi ondan. 1haftadir filan kullaniyorum aslinda daha evvel vermisti doktorum fakat kullanmadim. Bende kabizlik cok var rahatlatsin diye vermisti dr. Gecmis olsun cnm.
Çok teşekkür ederim ben de yarın doktora gittiğim de soracağım

Benim oyum Kerem ve Onur'a :))

Kerem benimde hoşuma gidiyor

Benim dr um da ikili daha mühim eğer sonuçlar güzel çıkarsa üçlü , dörtlü yaptırmaya gerek yok demişti üçlü , dörtlüde sapma oranları daha yüksek , güvenilirliği daha düşük olduğunu söylemişti

Günaydın arkadaşlar geçen dünde demiştim midem kötü olunca aniden lavaboya gittim sonra belimi incittim sanırım o gündür çok agrıyor ve bacaklarıma atıyor malesef.doktora sordum çok önemsemedi ve sadece parol al iyi gelir dedi ama hiç iyi gelmiyor belim çok agrıyor 5 gündür bacaklarıma kadar atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…