Kızlar iyi akşamlar
Nasılsınız
Ben haftaya çarşamba 4 lü testi yapacam o testi yaptırmayı düşünmüyordum ama doktor haftaya gel yapalım dedi. Kontrole gitmiş olcam işte ne düşünüyorsunuz o test ve yaptırma/yaptırmamak konusunda ?
Ve daha erken tabi ama yine de insan düşünüyor Kerem, Onur, Kenan hangi isim sizce ? Ben Kerem i daha çok sevdim.
Herkes kerem demiş. Ben de kerem'i beğeniyorum, söylediğin üç isim arasından :))
Her doktorun bir yöntemi var, kimi dörtlü yapmıyor, kimi yapıyor, kimi de sadece dörtlüde bakılan değerlerden olan afp'ye bakıyor. Sana ya da bebeğe zahmet verecek bir test değil, yaptır gitsin :))
Kızlar iyi akşamlar
Nasılsınız
Ben haftaya çarşamba 4 lü testi yapacam o testi yaptırmayı düşünmüyordum ama doktor haftaya gel yapalım dedi. Kontrole gitmiş olcam işte ne düşünüyorsunuz o test ve yaptırma/yaptırmamak konusunda ?
Ve daha erken tabi ama yine de insan düşünüyor Kerem, Onur, Kenan hangi isim sizce ? Ben Kerem i daha çok sevdim.
Kızlar iyi akşamlar
Nasılsınız
Yaa ben çarşamba günü gidince bi daha bi sorayım bakalım. 2 li riskli çıkmadı yapmasak olmaz mı dicem. Bakalım ne dicek. Sen doğum paketi mi aldın canım o masraftan mı kaçtı diyosun. Ya benimki de para için yapmak istediyse ☹
Benim dr um da ikili daha mühim eğer sonuçlar güzel çıkarsa üçlü , dörtlü yaptırmaya gerek yok demişti üçlü , dörtlüde sapma oranları daha yüksek , güvenilirliği daha düşük olduğunu söylemişti
Evet ya az kişi kaldık öğrenemeyen. Bende perşembe bi daha gidicem, belki bende öğrenirim. Sana hiç mi tahmin söylemediler canım? Bana bi kız bi erkek dediler İkra Meyra erkek demişti hem keseye göre olan ultrasonda, hemde 12. hafta ultrason fotoğrafında. İkili test yapan perinatolog kız olabilir demişti. 14+5’te başka bi doktor erkeğe benzetti. Necla’da erkeğe benzetti. Bende tahminler çok
Kızlar kendime nazar değdirdim heralde hamile gibi değilim diyordum sabah krampla uyandım sonra biraz ayakta durunca vajinama ağrı girdi yatınca geçiyor sadece ayakta durunca devam ediyor internette hamilelikte normal diyor perşembeyede doktora randevu aldım bakalım
Canım bende paket aldım, Medikal Park Florya’dan 8.250 tl. Ama içinde ne ikili test ne diğerileri vardı. Ekstra ücretliydi. İkili testi yaptırdım, doktorum diğerlerini istemedi. Detaylı ultrason için gelirsin dedi, o da ekstra ücret. Perinatolog bakıyor ikili testte olduğu gibi detaylı ultrasona da.
Kızlar kendime nazar değdirdim heralde hamile gibi değilim diyordum sabah krampla uyandım sonra biraz ayakta durunca vajinama ağrı girdi yatınca geçiyor sadece ayakta durunca devam ediyor internette hamilelikte normal diyor perşembeyede doktora randevu aldım bakalım
Evet ya az kişi kaldık öğrenemeyen. Bende perşembe bi daha gidicem, belki bende öğrenirim. Sana hiç mi tahmin söylemediler canım? Bana bi kız bi erkek dediler İkra Meyra erkek demişti hem keseye göre olan ultrasonda, hemde 12. hafta ultrason fotoğrafında. İkili test yapan perinatolog kız olabilir demişti. 14+5’te başka bi doktor erkeğe benzetti. Necla’da erkeğe benzetti. Bende tahminler çok
Yok canım Necla dışında doktorum filan tahminde bulunmadı benim erkek demişti o da . Perşembe gidersen aynı gün öğreneceğiz inşallah bol bol çikolata ye
Birde kramp girdiğinde , kramp giren yere sivri ama künt uçlu ( delmesin bir yerini ) birşeyle dürtersen geçer krampın boşuna ağrı çekmezsin . Hiçbir şey yapamıyorsan o noktayı çimdir