2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Herkes kerem demiş. Ben de kerem'i beğeniyorum, söylediğin üç isim arasından :))

Her doktorun bir yöntemi var, kimi dörtlü yapmıyor, kimi yapıyor, kimi de sadece dörtlüde bakılan değerlerden olan afp'ye bakıyor. Sana ya da bebeğe zahmet verecek bir test değil, yaptır gitsin :))

Bende salı gideceğim canım 4lü test için. Aklımda kalmasın yaptırayım dedim.
Bende Kerem'i beğendim.

bence de kerem

AYNEN SENDE SOR BAKALIM BEN PAKET ALDIM O YÜZDEN ÖLE DÜŞÜNÜYORUM sonucta her kan için labaratuvara para ödüyor doktor

aynen benmkide öle dedi sennki paket mi canım nasıl ödeme yapıyosun burdan bi sonuca varacağım gibi :)

Kızlar cinsiyeti öğrenmeyen kim kaldı benden başka ? Venuseva ? Başka ?
Senin neden oyle oldu benim en son kontrolüm 1 nisandı o zamanda küçüktü daha doktor tahmin yürütmedi. Perşembe inşallah bellinolur artık.
Evet ya az kişi kaldık öğrenemeyen. Bende perşembe bi daha gidicem, belki bende öğrenirim. Sana hiç mi tahmin söylemediler canım? Bana bi kız bi erkek dediler İkra Meyra erkek demişti hem keseye göre olan ultrasonda, hemde 12. hafta ultrason fotoğrafında. İkili test yapan perinatolog kız olabilir demişti. 14+5’te başka bi doktor erkeğe benzetti. Necla’da erkeğe benzetti. Bende tahminler çok

Kızlar kendime nazar değdirdim heralde hamile gibi değilim diyordum sabah krampla uyandım sonra biraz ayakta durunca vajinama ağrı girdi yatınca geçiyor sadece ayakta durunca devam ediyor internette hamilelikte normal diyor perşembeyede doktora randevu aldım bakalım

aynen benmkide öle dedi sennki paket mi canım nasıl ödeme yapıyosun burdan bi sonuca varacağım gibi :)
Canım bende paket aldım, Medikal Park Florya’dan 8.250 tl. Ama içinde ne ikili test ne diğerileri vardı. Ekstra ücretliydi. İkili testi yaptırdım, doktorum diğerlerini istemedi. Detaylı ultrason için gelirsin dedi, o da ekstra ücret. Perinatolog bakıyor ikili testte olduğu gibi detaylı ultrasona da.

Öyle oluyor maalesef. Kramp için maden suyu , muz , kabak çekirdeği içi iyi geliyor . Vajina ağrısı bir gelir bir gider Uzanmaya çalış

Yok canım Necla dışında doktorum filan tahminde bulunmadı benim erkek demişti o da . Perşembe gidersen aynı gün öğreneceğiz inşallah bol bol çikolata ye

Birde kramp girdiğinde , kramp giren yere sivri ama künt uçlu ( delmesin bir yerini ) birşeyle dürtersen geçer krampın boşuna ağrı çekmezsin . Hiçbir şey yapamıyorsan o noktayı çimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…