Yaa çok üzüldüm şuan 2 haftalık kaldı benim. 5 li almıştık en son ama bitecek. Nasıl yok ya. Coraspinle iğne aynı etkiye mi sahip bi bilgin var mı canım. İğne daha etkili diye biliyorum
Teşekkür ederim olur demi annemde ağrı olur benimde çok oluyordu dedi bide uzanınca geçince rahatladım. Doktor tiroid problemleri olanlarda kramp daha çok olur dedi sabah akşam maden suyu iç demişti baya azalmıştı magnezyumda verdi ama vitamini zor içiyorum
Birde kramp girdiğinde , kramp giren yere sivri ama künt uçlu ( delmesin bir yerini ) birşeyle dürtersen geçer krampın boşuna ağrı çekmezsin . Hiçbir şey yapamıyorsan o noktayı çimdir
Canım bende paket aldım, Medikal Park Florya’dan 8.250 tl. Ama içinde ne ikili test ne diğerileri vardı. Ekstra ücretliydi. İkili testi yaptırdım, doktorum diğerlerini istemedi. Detaylı ultrason için gelirsin dedi, o da ekstra ücret. Perinatolog bakıyor ikili testte olduğu gibi detaylı ultrasona da.
Teşekkür ederim olur demi annemde ağrı olur benimde çok oluyordu dedi bide uzanınca geçince rahatladım. Doktor tiroid problemleri olanlarda kramp daha çok olur dedi sabah akşam maden suyu iç demişti baya azalmıştı magnezyumda verdi ama vitamini zor içiyorum
Yok canım Necla dışında doktorum filan tahminde bulunmadı benim erkek demişti o da . Perşembe gidersen aynı gün öğreneceğiz inşallah bol bol çikolata ye
Evet bu sefer çikolata yicem bakalım. Aramızda 3 gün varmış, çok yakınız seninle. Bende öğrenemezsem 1 ay sonraya detaylı da ancak öğrenebilicem. İnşallah perşembe öğrenebiliriz.
Benimde perşembe kontrolüm var canim insallah gösterir de yoksa kalır yine bende tahmin bile yok geçen kontrolümde küçük olduğu için tahmin bile etmedi doktorum cin takvimi erkek necla kiz demişti bakalim hayirlisi olsun hakkımızda
Benimde perşembe kontrolüm var canim insallah gösterir de yoksa kalır yine bende tahmin bile yok geçen kontrolümde küçük olduğu için tahmin bile etmedi doktorum cin takvimi erkek necla kiz demişti bakalim hayirlisi olsun hakkımızda
Benimde öyle necla erkeğe benziyor dedi sadece cin takvimi de erkek perşembe öğrenecek olan 3 kişiyiz hayırlısı bakalım göstersinler kendilerini minişlere
Benim dr um da ikili daha mühim eğer sonuçlar güzel çıkarsa üçlü , dörtlü yaptırmaya gerek yok demişti üçlü , dörtlüde sapma oranları daha yüksek , güvenilirliği daha düşük olduğunu söylemişti
Günaydın arkadaşlar geçen dünde demiştim midem kötü olunca aniden lavaboya gittim sonra belimi incittim sanırım o gündür çok agrıyor ve bacaklarıma atıyor malesef.doktora sordum çok önemsemedi ve sadece parol al iyi gelir dedi ama hiç iyi gelmiyor belim çok agrıyor 5 gündür bacaklarıma kadar atıyor
magnezyum kramplara ve kabızlığa çok iyi geliyor. Ben hapını ve efervesanı kullanamadım çok kötü mide bulantısı yaptı şimdi şase kullanıyorum, çok şükür kramplarıma ve mideme çok iyi geldi