2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yaa çok üzüldüm şuan 2 haftalık kaldı benim. 5 li almıştık en son ama bitecek. Nasıl yok ya. Coraspinle iğne aynı etkiye mi sahip bi bilgin var mı canım. İğne daha etkili diye biliyorum

Aynı etkiye sahip değil canım malesef, ama doktoruna bir danış istersen belki belli bir haftaya kadar coraspine geçirir ya da enox verir

Öyle oluyor maalesef. Kramp için maden suyu , muz , kabak çekirdeği içi iyi geliyor . Vajina ağrısı bir gelir bir gider Uzanmaya çalış
Teşekkür ederim olur demi annemde ağrı olur benimde çok oluyordu dedi bide uzanınca geçince rahatladım. Doktor tiroid problemleri olanlarda kramp daha çok olur dedi sabah akşam maden suyu iç demişti baya azalmıştı magnezyumda verdi ama vitamini zor içiyorum
Birde kramp girdiğinde , kramp giren yere sivri ama künt uçlu ( delmesin bir yerini ) birşeyle dürtersen geçer krampın boşuna ağrı çekmezsin . Hiçbir şey yapamıyorsan o noktayı çimdir

hastane doktorları biraz daha rahat oluyor fazla para vermeni istememiştir 2liyi yaptıktan sonra :)

Benimde var şuan vajinamda ağrı . Kramplardan da çok çektim diğer hamileliklerimde .
Vitamini ben gece alıyorum dene istersen

Yok canım Necla dışında doktorum filan tahminde bulunmadı benim erkek demişti o da . Perşembe gidersen aynı gün öğreneceğiz inşallah bol bol çikolata ye
Evet bu sefer çikolata yicem bakalım. Aramızda 3 gün varmış, çok yakınız seninle. Bende öğrenemezsem 1 ay sonraya detaylı da ancak öğrenebilicem. İnşallah perşembe öğrenebiliriz.

Benim de ara ara kasıklarına ağrı giriyor bugün doktora sordum plasenta biraz aşağıda duruyor ilişkiyi minimum düzeyde tut dedi.

5 oldukk yok mu arttıran senin kontrolün ne zaman canım
Benimde perşembe kontrolüm var canim insallah gösterir de yoksa kalır yine bende tahmin bile yok geçen kontrolümde küçük olduğu için tahmin bile etmedi doktorum cin takvimi erkek necla kiz demişti bakalim hayirlisi olsun hakkımızda

Benim de ara ara kasıklarına ağrı giriyor bugün doktora sordum plasenta biraz aşağıda duruyor ilişkiyi minimum düzeyde tut dedi.
Dikkat et canim plesanta ilerleyen haftalarda düzeliyor cogunlukta.benim de bi önceki gebeligimde plesanta aşağıda idi

Benimde öyle necla erkeğe benziyor dedi sadece cin takvimi de erkek perşembe öğrenecek olan 3 kişiyiz hayırlısı bakalım göstersinler kendilerini minişlere

bende öyle biliyorum :)

yaaa hala geçmedi mi? geçmişler olsun

magnezyum kramplara ve kabızlığa çok iyi geliyor. Ben hapını ve efervesanı kullanamadım çok kötü mide bulantısı yaptı şimdi şase kullanıyorum, çok şükür kramplarıma ve mideme çok iyi geldi

bu arada arkadaşlar Carter's da çok güzel indirim var. bakmak isteyen arkadaşları olabilir diye yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…