Benimde öyle necla erkeğe benziyor dedi sadece cin takvimi de erkek perşembe öğrenecek olan 3 kişiyiz hayırlısı bakalım göstersinler kendilerini minişlere
persembe benm de kontrolum var bi tahminde bulundu kiz gibi diye ama netlesmesi icin bir ay sonra demisti benide ekleyin persembe ogrenecekler kervanina
Benimde öyle necla erkeğe benziyor dedi sadece cin takvimi de erkek perşembe öğrenecek olan 3 kişiyiz hayırlısı bakalım göstersinler kendilerini minişlere
persembe benm de kontrolum var bi tahminde bulundu kiz gibi diye ama netlesmesi icin bir ay sonra demisti benide ekleyin persembe ogrenecekler kervanina
Kizlar doktordan geldim dün aspiratürü temizleyim dedim boyun yetmedi kücük bir tabure vardi ustune bastim ve duştum gobeğimi ocağa vurdum hafif ağrim oldu kananama falan görmedim sonra dün gece ara ara ağrim oldun sabaha kadar gözüme zor uyku girdi hemen bugun doktora gittim şukur bebiş cok iyi hiçbir zarar vermemiş herşey yolunda içim o kadar rahatladi ki eve gelene kada gülmuşumbenim bebiş biraz yaramaz sol kasiğimdaki ağriyi soyledim bebiş tam orda poposu ile baski yapiyor dedi bu haftalarda bakiyorlar yarik dudak digil dedi cok şukur herşey yolunda uzandim dinleniyorum 3 hafta sonra gel dedi
Bol recel yedim gittim baya hareketliydi Bana doktor kesin dedi bugun gittim gine kesin %100 dedi 2 kere burda pipi diye gösterdi bu 4 cü kere erkek dedi hayirlisi sana hiç tahmin yapmadi mi canim
inşallah gösterir de bebeler kesin ögreniriz canim.Benim bile hala kafamda soru işareti var bi turlu konsantre olup alişveriş yapamiyorum kesinleşmeden
Bol recel yedim gittim baya hareketliydi Bana doktor kesin dedi bugun gittim gine kesin %100 dedi 2 kere burda pipi diye gösterdi bu 4 cü kere erkek dedi hayirlisi sana hiç tahmin yapmadi mi canim
Reçel yiyeyim o zaman yok canim ya en son 1 nisanda gittim 12 haftalikti tahmin yapmadı bile daha erken dedi. Seninde gözün aydın artık pipisi bu dediyse kesinleşmiştir